• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi fikirlere ihtiyacım olan bi konu bu...

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
Kafamda biri var. Düzgün bir insan işi, kendisi herkes tarafından da sevilen biri.
Yalnız bu insan kuzenimin kaynı. Ondan hoşlandığımı da kimse bilmiyor.
Araya kuzenini sok aranızı yapsın diyenler olacak ama söylemeye çekiniyorum. onları karıştıramam.
Çocuğa msj atsam seninle kahve içmek istiyorum diye.. ne dersiniz (zaten gidipte ona buna bana böyle böyle msj attı diyebilecek bi adam değil)

Neden söyleyemezsiniz kuzenlerinize ayıp mı ?

Bence kuzenini karistirma kendin hallet sonra olmazsa hem konu yayilmasin hem de kuzenin arada kalmasin.

Kafamda biri var. Düzgün bir insan işi, kendisi herkes tarafından da sevilen biri.
Araya kuzenini sok aranızı yapsın diyenler olacak ama söylemeye çekiniyorum. onları karıştıramam.
Çocuğa msj atsam seninle kahve içmek istiyorum diye.. ne dersiniz (zaten gidipte ona buna bana böyle böyle msj attı diyebilecek bi adam değil)
ben hayatta yapamam . bi kahve içelim mi diye mesaj atamam.
ama arkadaşsanız . nasılsın , napıyorsun gibi hatır mesajı yazabilirsin her halde.

Sahsen biraz daha agirdan satsaniz kendinizi, daha munasip olur diye dusunuyorum. En guzeli bir organize yapin. Bowling mesela. Kuzeniniz esiyle gelsin, siz yaninizda bir baska kuzen/arkadas goturun, kuzeninizede kaynini davet etmesini soyleyin. Aranizi o yapmis olmaz, ama eglenmek yakinlasmak icin bir firsat dogar, eglenceli bir ortamda. Ordada ilginizi caktirmadan hissettirin artik bi zahmet :)

Esra Erol programında hissettim kendimi :)
şaka bir yana canım öyle yazılır mı lap diye
bie bahane bul öyle msj at ya da face den falan ekle

onun size tavrı ne ,ben ilk adımı erkek atsın diyenlerden değilim ama bir kaç zaman gözlemleseniz ,çünkü adım attığınızda reddedilme ihtimali de var .

sana bir ilgisi var mı hissettiğin birşey bakışma konuşurken sana karşı tavrı bunlar önemli bence

onun size tavrı ne ,ben ilk adımı erkek atsın diyenlerden değilim ama bir kaç zaman gözlemleseniz ,çünkü adım attığınızda reddedilme ihtimali de var .
aslında bende erkek veya kadın farketmez diyenlerdenim ama her zaman gördüğüm biri değil ama görünce bakışlarını yakaladığım biri bu

aslında bende erkek veya kadın farketmez diyenlerdenim ama her zaman gördüğüm biri değil ama görünce bakışlarını yakaladığım biri bu

size tavsiyem beraber olunabilecek kalabalık ortamlarda biraz daha bulunmanız ve nabız yoklamanız ,böyle damdan düşer gibi olmaz.Ya da sosyal ağlardan önce bir arkadaşlık bir kaç sohbet ardından bekleyiş eğer adım gelmeze taarruz :D

Ilk adimi atmanda SIKINTI yokta ..
Ama oyle kahve icelim par diye soylemen ben yapamazdim ..
Ilerde erkek mileti tek yanlista yuzune vurur, en iyisimi sosyal medyadan ekliyse ordan konus baslat ilerisi gelir diye dusunuyorum..

Bence mesaj atacaksanız da bir sebep uydurun
Direk hadi kahve içelim demek bana pek uygun gelmedi, ilk adımın erkekten gelmesi gerektiğini
düşünenlerdenim .. Tabi bir engel yoksa arada .
Aslında farketmez kadın erkek bazen bahanelerle mesaj atıyorum oda cevap atıyo ama bu kadar. Engel şu konuda var yaşı biraz büyük benden ve evlemeyi düşünmüyor duyduğum kadarıyla. benimle birlikte olduktan sonra hadi 3 5 ay çıkalım oldu olmadı yapamaz. Aradaki insanlardan ötürü

sana karşı ilgisi var mı o da önemli birden bir kahve içelim mi deme bence eğer arkadaş gibi konuşuyorsanız ona göre birşeyler ayarlayabilirsin yada kuzeninle eşiyle bir yerlere gidip bir şeyler yapablirsiniz çok şey yapılacak ama hemen öyle bir kahve içelim mi diye atlama

Back
X