- 20 Ağustos 2023
- 1
- 0
- 1
- Konu Sahibi aptalkafam
Öncelikle merhabalar ablalarım ben 25 yaşındayım bir kaç aya 26 olmak üzereyim. Biriyle ciddi bir görüşme yaptım birbirimizi sevdik. Sevgilim çok ilgili ve anlayışlı biriydi. Yeni işe başlayacağım için bana hediye alan çiçek alan sevgisini her türlü gösterebilen biri. Onun bana verdiği değeri sevgiyi hep hissettim. (İlk ilişkimdi bu arada). Kız kardeşi sürekli arkamdan konuşup yüzüme gülüyor. Sürekli benim hakkımda aile büyüklerine bu kız abimi çok baskılıyor abim o ne derse onu yapıyor sevgilimin ailesine bunu anlatıyormuş. Bu arada bunları bana sevgilim anlatıyor ve beni savunduğunu söylüyor iki de bir. Ailesinin benim hakkımda her söylediği şeyi bana anlatıyor bende istemsizce geriliyorum. Yanlış karar vermekten korkuyorum. Çünkü ailesi çok fazla hayatına müdahale ediyor ya evlendikten sonra da aynısı olursa diye korkuyorum. Sevgilimin çok konuşup evimizde olan her şeyi anlatma ihtimali hep gözüme geliyor. Onu çok seviyorum ama bunlar hep kafamı kurcalıyor. Sevgilim çok duygusal bir tip . Ailesinin ilerde ona hükmedip bizi sömürmesinden endişe duyuyorum. Bu endişelerimi ona dile getirdiğimde kimse bize karışamaz kendi yağımızda kavruluruz sen istemezsen kendi evimde değil kiraya çıkarız gibi sürekli alttan alan bir yaklaşım sergiliyordu. Ama biz sürekli aynı konudan tartışıyorduk. En son ben bunları belirtip ayrılmak istediğimi söyledim ama o şimdi son bir kez daha konuşalım diyor sizce ne yapmalıyım.
Son düzenleme: