• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi ilişkisi olan erkek ( sevgili, nişanlı) telefon numarasını değiştirmeli mi?

Ciddi ilişkisi olan erkek ( sevgili, nişanlı) telefon numarasını değiştirmeli mi?

• evet değiştirmeli

OY: 14 46,7%
  • hayır değiştirmesine gerek yok

OY: 16 53,3%

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Arkadaşlar sevgilimin arada sırada arayıp, sevgılıme dertlerını anlatan kendini hatırlatmaya çalışan bir eski sevgilisi var, kız aılesınden cok yakın bırı ıle ılgılı uzucu bır ölüm olayı yaşamış bu yüzden sevgilimde ona tamamen sert cıkamıyor, kız onlar beraberlerken de tum sorunlarını sevgılımle paylasırmıs hala o sekılde devam etmesını ıstıyor anladıgım kadarıyla
Sevgılım ona " sevgılım gorusmemızden rahatsız oluyor arama " demiş buna ragmen kız aradı
Sonra işte benım yanında oldugumu tahmın edıp ben kapayayım demiş
sonra sevgılıme mesaj attı
İşte mesajında baslarda arkadaslıkla ılgılı bıseyler yazmış, sonra bır duygu somurusu yapmış sonra da bır daha aramam senı felan demiş.
Ve ben cok fena parladım artık
Sevgilimde "benım sucum yok tamam baslarda hatalıydım( ben en basından eskı sevgılı ıle gorusme meselelerıne karsıyım demıstım, ama sevgılım ıkı kısı arasında duygu bıttıyse arkadas kalınabılır dusuncesınde bı ınsandı, bu konu ıle ılgılı bıraz sıkıntı cektık ) ama sımdıde arama dedıkce arıyor " dedi

Telefon numaramı değiştireyim bulamasın , 3. kişiler yüzünden huzurumuz kacıyor tadımız bozuluyor dedı
Telefon numarasını değiştirmeli mi ciddi ilişkisi olan bir erkek

Bence telefon numarasını değiştirmeye gerek yok..O eskili sevgili aradığında ona gerekeni söylemek,daha sonraları aradığında telefonu açmamak,mesajlarına cevap vermemek..
Eski sevgili de bir arar iki arar..Sonra bıkar zaten...

Ya da beni rahatsız ediyorsun,sevgilimle bu aramalarından rahatsız oluyoruz,devam ederse seni savcılığa şikayet edicez deyip göz dağı vermek...:delphin:

Değiştirmeli..tabi bilmediğim başka bir hattı varsa değiştirmesin zahmet olur boşu boşuna...yasakkelime

bazıları varki ne yaparsan yap yüzsüzlük yapıp illede huzursuz ediyor...kuzenimin başına gelmişti kız habire arıyor..açmıyor yine arıyor ama bıkmadan..msjları hiç demeyim..en sonunda ben açtım ben nişanlısıyım diorum..arama diorum..kız bana farketmez istersne evli ol diyor..ben ona tapıyorum diyor..tövvbe estagfur..sonunda deiştirdi walla..sevgilisi yoktu ama deiştirdi..böyleleride var yani..

Değişmeli telefon diyorsunuz tamam da bu adamın işi ,gücü,diğer arkadaşları ,ahbapları,akrabaları yok mu yakadan düşmeyen şaşkın bir eski sevgili için değiştirmeye kalksın ? Zaten sevgiliniz arayan eski sevgiliyi bir kaç terslerse eski sevgili de bir arar iki arar vazgeçer aramaktan...

Bir arkadaşımın kız kardeşi, vardı..Sevgilisi ile her kavgadan sonra numarasını değiştirirdi..Öyleki ayda 4-5 kez numara değiştirdiğini bilirim..:bbo:

Zaten görüşmeyi sürdürmek isteyen bir şekilde pas verir,yeni numarasını da verir..

Terslemek,telefonlarına cevap vermemek en iyisi en mantıklısı bence.....

açmasın telefonu, cevap vermesin
karşıdaki de eşek değil ya
anlar bir süre sonra.
dertleşecek başka adam mı bulamamış :oklava:

sevgılın aramasını ıstemıyor olsa bu kadar arar mıydı kı ?

bence boyle bır durumda şöyle de dusunebılırsın
benımde eskı erkek arkadaşım arama dedıgım halde aramıştı.
demekkı bazen bız ne dersek dıyelım karsı tarafa etkı etmıyor
ben sevgılımı savunmuyorum burada
sadece zaten gorusmek ıstese benım bu kısıtlamalarıma ragmen kızın o donemden ıtıbaren kızla yaptıkları facebook , msn gorusmelerı yada msj attıgı zamanları bana soylemezdi diye düşünüyorum
kesin tavrını koysa sevgilin aramaz bencede
telefon numaralarını değiştirmeye gerek yok ciddi bi ilişkim var diye

bende zamanında böyle düşünüyordum
ama bak ben bu konuyu açtıktan sonra bir baktım asla benımle bır daha konuşmasın dediğim eski sevgilim yine facebooktan eklemiş

değiştirmek istemesinin nedeni şu aralar ben bir hastalık teşhisi için gözlem altındayım
ve üzüntü asla ve asla olmaması gerekiyor , dün bu olay olduğunda yine o belirtiler oldu
ve ben bu meseleye çok çokkk üzüldüğüm için yine birisi bir saçmalık yapar ben kendımı uzerek kendıme zarar verırım bu yuzden degıstıreyım diyor

Son düzenleme:
açmasın telefonu, cevap vermesin
karşıdaki de eşek değil ya
anlar bir süre sonra.
dertleşecek başka adam mı bulamamış :oklava:

bende bunu dıyorum zaten sevgılıme
senınle dertlesmesı bana dert oluyorsa burada bır hata var

Zaten görüşmeyi sürdürmek isteyen bir şekilde pas verir,yeni numarasını da verir..

Terslemek,telefonlarına cevap vermemek en iyisi en mantıklısı bence.....
işte bende cok cok baskı yaparak yapmak ıstemedım bu gorusme işini kesmesini
o kavga gurultu ıle ayrılmamış sevgılısınden
o yuzden gorusmek arada selamlasmak şu bu doğal gelıyor ona
zamanla sekı sevgılılerının ılıskıye verdıgı zararı kendısının gormesını ıstedıgım ıcın sabrettım
ve dun artık kendıde emın oldu
3, kişilerin gurursuzlukları sacmalıkları yuzunden tadımız bozuluyor dedi
:a015:

aradığında beni bir daha rahatsız etme,senle hiç bir iletişimim olamaz, deyip biraz da bunları sert bir tonla söylese o kız arar mı bakalım.
yüz veriyor ki sevgilin ,o kızda rahat rahat arayabiliyor. yüz vermese birde azarlasa asla aramaz...

sen eski sevgilinle telefonla konuşsan ,o sana dertlerini anlatsa ,sevgilin normal karşılar mı... birde o taraftan baksın bakayım olaya...

aradığında beni bir daha rahatsız etme,senle hiç bir iletişimim olamaz, deyip biraz da bunları sert bir tonla söylese o kız arar mı bakalım.
yüz veriyor ki sevgilin ,o kızda rahat rahat arayabiliyor. yüz vermese birde azarlasa asla aramaz...

sen eski sevgilinle telefonla konuşsan ,o sana dertlerini anlatsa ,sevgilin normal karşılar mı... birde o taraftan baksın bakayım olaya...

bende senın dedıgın bu seyleri söyledım
bana şunları söyledi
" o senı bılıyor , senı sevdıgımı senınle mutlu oldugumu bılıyor ( bana sevgılımden gelen bır cd ıcınde - araya karışan sohbet gunluklerı sayesınde- o kızla konusmalarında benden bahsedılıyor, mutluyum ılıskımde demıs sevgılım)

bundan once kız facebookta eklemıstı, sevgılımde o donem ona "pırlanta gorusmemızden rahatsızlık duyuyor demişti", sonra kız bızımkıne msj atmış, "facebooktakı arkadaslık teklıfımı reddet sevgılın ıcın rahatsız olacak bır durum olmasın"dıye

sonra bır kezde kpss ıle ılgılı bısey sormus msn gıbı bır sohbet programında , bunu soyledı bana sevgılım, sonra kızı oradan da yasakladı

en son işte dün sevgılımın memleketıne gıtmıs kız
orada bır yemek yerken aramış
işte "napıosun" demiş sevgılıme, sevgılımde oturuyorum dedi, sonra kız işte " senın memleketteyım şunu şunu yıyorum" demiş, sevgılımde "hıı anladım " deyınce, kız "pırlanta yanında ben kapıyprum ozur dılerım " demiş
sonra msj atmış
msjını beraber okuduk, şöyle diyor : " zamanında sıkayet ettıgım kızların ( yıne boyle o kızdan oncekı sevgılısı de arıyormus ) konumuna düştüm , boyle durumlarda sadece arkadas kalınalım dese de , herkes ıcın aynı olmuyormus, yıne de bırseylerden beklentıler oluyormus, ve karsı taraf ( bu sevgılım oluyor )
sadece sana acıdıgı ıcın devam etmek ıstıyormus arkadaslıgına( kızın yasadıgı gecmıste buyuk bı olay var , bu yuzden sevgılım kırmak ıstemedıgını soyluyordu), bır daha asla aramam senı " demiş.

ben inanmadım erkek arkadaşının eski sevgilisine o kadar sert çıkıştığına
biri istemediği sürece kimse kimseye asılmaza

sevgilisi olan bir erkekle neden eski sevgili arkadaş kalırmış ki aklım ermez.
arkadaşsız mı kalmışlar
hiçmi bunların arkadaşları yok. hiç mi insan kız arkadaşı ne düşünür diye aklına getirmez. ona yapılsa erkek arkadaşını, eski sevgilisi arasa ne der. umursamaz mı.
şehrine gitmişte aramış. bahaneye bak. gereksiz muhabbetler. ne yersen ye. birde sorun için aramamış ..bu sefer muhabbet ediyor birde....
yok bana bu tarz görüşmeler ters. erkek arkadaşında yanlış düşünüyor. olmaz . hele yeni bir sevgilisi varken ,eskiyle görüşmek ,ona saygısızlıktır ..

eğer anlattığın gibi bi durum söz konusuysa KESıNLıKLE değiştirmeli tabiki de.aynı şeyi sen yaşasan belki de şimdiye çoktaaaaan değiştirmiştin.yada değiştirtmişti sevgilin

Back
X