- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
Arkadaşlar sevgilimin arada sırada arayıp, sevgılıme dertlerını anlatan kendini hatırlatmaya çalışan bir eski sevgilisi var, kız aılesınden cok yakın bırı ıle ılgılı uzucu bır ölüm olayı yaşamış bu yüzden sevgilimde ona tamamen sert cıkamıyor, kız onlar beraberlerken de tum sorunlarını sevgılımle paylasırmıs hala o sekılde devam etmesını ıstıyor anladıgım kadarıyla
Sevgılım ona " sevgılım gorusmemızden rahatsız oluyor arama " demiş buna ragmen kız aradı
Sonra işte benım yanında oldugumu tahmın edıp ben kapayayım demiş
sonra sevgılıme mesaj attı
İşte mesajında baslarda arkadaslıkla ılgılı bıseyler yazmış, sonra bır duygu somurusu yapmış sonra da bır daha aramam senı felan demiş.
Ve ben cok fena parladım artık
Sevgilimde "benım sucum yok tamam baslarda hatalıydım( ben en basından eskı sevgılı ıle gorusme meselelerıne karsıyım demıstım, ama sevgılım ıkı kısı arasında duygu bıttıyse arkadas kalınabılır dusuncesınde bı ınsandı, bu konu ıle ılgılı bıraz sıkıntı cektık ) ama sımdıde arama dedıkce arıyor " dedi
Telefon numaramı değiştireyim bulamasın , 3. kişiler yüzünden huzurumuz kacıyor tadımız bozuluyor dedı
Telefon numarasını değiştirmeli mi ciddi ilişkisi olan bir erkek
Sevgılım ona " sevgılım gorusmemızden rahatsız oluyor arama " demiş buna ragmen kız aradı
Sonra işte benım yanında oldugumu tahmın edıp ben kapayayım demiş
sonra sevgılıme mesaj attı
İşte mesajında baslarda arkadaslıkla ılgılı bıseyler yazmış, sonra bır duygu somurusu yapmış sonra da bır daha aramam senı felan demiş.
Ve ben cok fena parladım artık
Sevgilimde "benım sucum yok tamam baslarda hatalıydım( ben en basından eskı sevgılı ıle gorusme meselelerıne karsıyım demıstım, ama sevgılım ıkı kısı arasında duygu bıttıyse arkadas kalınabılır dusuncesınde bı ınsandı, bu konu ıle ılgılı bıraz sıkıntı cektık ) ama sımdıde arama dedıkce arıyor " dedi
Telefon numaramı değiştireyim bulamasın , 3. kişiler yüzünden huzurumuz kacıyor tadımız bozuluyor dedı
Telefon numarasını değiştirmeli mi ciddi ilişkisi olan bir erkek