Konuyu baştan beri takip ediyor musunuz? Şöyle ilerliyor.
-Arkadaşlar eşimden ilgi bekliyorum, çalışırken de arasın mesaj atsın istiyorum, yapmayınca sinirleniyorum. Artık bunalmaya başladı, sürekli kavga ediyoruz. Ne yapayım?
+Adam haklı, arama kendini geri çek
-Arkadaşlar çok büyük kavga ettik, mesaj attım cevap vermeyince 20 tane daha attım, çok sinirlendi. Ne yapayım?
+ Adam haklı, arama kendini geri çek
-Arkadaşlar yemeğe gelmeyeceğim dedi. Neden dedim burası neticede restoran değil, ısrarcı oldum. Yine de gelmedi. Ne yapayım?
+ Adam haklı, arama kendini geri çek
-Arkadaşlar ütü istiyor musun dedim. İstemiyorum dedi. Ama nasıl ütüsüz gideceksin seyahate dedim. İstemiyorum uzatma dedi. Ne yapayım?
+Ütü yapma, konuşma.
-Arkadaşlar ütüyü yaptım. Giderken niye uzatıyorsun dedim, sinirlendi yine. Kavga ettik. Boşanacağım dedi. Ne yapayım?
+Ya sana konuşma diyoruz, neden hala konuşuyorsun?
- Arkadaşlar mail attım. İstifa edeceğim, sen de otelde kalır mısın dedim. O da tamam ben de annemlerle konuşayım dedi. Ne yapayım?
+ Neden mesaj atıyorsun? Neden iletişime geçiyorsun?
- Arkadaşlar o geldiğinde yemek yapayım değil mi? Neticede yemek yapmazsam günah değil mi?
Ve gelecekteki konuşmalar
+ Hayır yapma
- Arkadaşlar yemeği yaptım ama yemedi. Niye yemiyorsun, niye uzatıyorsun dedim. Kocam pencereden atladı. İnanamıyorum! Bana kızmış olamaz değil mi? Tamam sıkboğaz ediyorum ama bu kadar kırıcı olmasını anlamıyorum. Seven insan pencereden nasıl atlar ya?