- 23 Eylül 2014
- 3.881
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi peaceful16
merhabaaa, tabiki birsey yapmadim ya askolsun, kac gundur tavsiyeleriniz ustune usluyum ve hic sesimi cikarmadim biliyorsunuz
mail icin basta cok pisman oldum geri donulmez birseye girdik iyice battim diye , ama simdi pisman degilim belki esim kaybetmekten korktu ve ustune de konusmayarak saglamlastirinca panikledi. fakaatttt suanda saat 10 ve hic bi ses cikmadi kendisinden. evet resmini degistirmis ama iletisim kurmuyor benimle. cekiniyor mu anlayamadim. baktim whatsappa giriyor yani musaitligi var. ama bana yazmiyor.... yani pismansa ozlediyse neden sessiz , bilmiyorum.terslememden korkuyor olabilir yada nedir bilmiyorum beni catlatmaya calisiyorda olabilir.
cumartesi gunu gelecek, yine suratim asik tepkisiz ve sert mi olmam gerekir ?
barisinca normal hayatta daraltmamam , bunaltmamam ayni hatalara dusmemem lazim en onemlisi o aslinda dogru soylediniz, bu noktaya gelmek istemiyorum yine , en azindan bu sebepten degil. incigini cincigini sormayacagim anladim :) mesela normalde baristik hersey yolundayken, evet arayabilirim ama acmazsa msj yok arama yk bi daha artik bekleme moduna geciliyo. veya genelde ondan msj bekleyeyim, onemli acil bisi olmadikca yazmayayim.
arada tatli guzel mesajlar yazabilirim cevap beklemeyen![]()
Bir anda düzelme bekleme derken bu gibi durumlarda bahsettiklerimiz ..Eşinin amacı ne tam olarak bilemeyiz ama niyeti boşanmak değil belli ki ..
Eşin döndüğünde tepkisiz sanki o yokmuş gibi ol .. Suratın asık olmasın ama eşine de gülümseme kendi kendine de mutlu olabileceğini göster eşine ..
Yani tepkili hareket etme eşine karşı, eşini yoksay aynen sana gitmeden söylediği gibi ..
Eşin ne derse desin iki tatlı sözüne bir adımına koştuğun için sana bu saygısızlığı ..
Saygı sevgiden bile önemli .. Saydır kendini ..