Allah senden de razı olsun ne demek
çok iyi anlıyorum hislerini o yüzden kızamıyorum sana hiç

eşinin de hataları muhakkak vardır ben ikili ilişkilerde hiçbir zaman hatanın tek taraflı olduğuna inanmam
belki seni çok ilgisiz bıraktı yalnız kaldın ama bunu ifade edişin hatalı olduğu için belki haklıyken haksız oldun
dır dır dır ederek değil sadece konuşarak çözmeye çalış sorunlarını
ve odak noktanı eşinden başka yere çevir
yemin ederim senin gibiydim bazı arkadaşlar değişmeyeceğini inanıyorlar ama değişebiliyor insan örnek ben
telefonuma iki sn geç cevap versin kurardım da kurardım sonra al sana kavga kıyamet ama eşim çok net bi insan olduğu için sevgiliyken bile alttan almaz neyim yanlış bendeki hangi huyun onu soğuttuğunu olduğu gibi söylediği için evlenmeden bu huyları törpüleyebildim bu da benim şansım oldu
ama tabii aynı eve girdikten 1 sene sonra tam anlamıyla törpüledim o ayrı
bırak önemli bişe olmadıkça arama eşini eve sakla anlatacaklarını hem evde daha eğlenceli yemeğinizi yerken güle eğlene ya da bişeye kızgınsan kıza söve yersiniz inan o yemeğin tadına doyum olmuyor
ama zaten gün içinde konuşunca akşama bişe kalmıyor o yüzden tatsız tuzsuz akşamlara merhaba
aaaa bzen olur eşin çok yorulmuştur hiç konuşmak istemez
o zaman elinin altında muhakkak bi kitap olsun al onu oku
film izle oyala kendini
bazen ağzımı açmaya halim olmuyor biri çok önemli olmayan bişe anlattığı zaman onu dinlemek bana ızdırap geliyor inan bu annem eşim vs olsa bile
dönüp dönüp aynı şeyleri yazdığımın farkındayım kusura bakma ama benzer yollardan geçtiğim için kendine inanmanı ve güçlenmeni istiyorum hepsi bu :)