ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

İnsallah senden ayrılmayı ben de istemiyorum, seni çok özledim, niye hiç sormadın aramadın falan gibi şeyler söylememişsindir. Bak gün bu gün an bu an.evet biliyorum bunları okuyacak düşünecek durumda ya da pozisyondadeğilsin muhtemelen şu anda:) ama sen bu gün biraz dik ve katı durursan bu adam kedi olacak. Evet barış, öp, seviş her ne istiyorsan yap ama hep bi kaş havada!!! U olayın etkisini üzerinden atamamış olacaksın en az 1 hafta ok??? Allah aşkına ciddiye al ve yap bunu. Barıştığınızı ama sana söylediklerinin hala beyninde yankılandığını, hala ayrılık fikrini aklından atamadığını söyle.

:KK76:işte bu " kadın isterse yapamayacağı şey yoktur" cümlesinin kanıtıdır :rapci:

Çok mutlu oldum senin adına bundan sonra daha dikkatli ol adamın üstüne düşme ,sıkma bırak lafa dinlesin bilmen gerekenleri o anlatır sana.
Mutluluklar :KK54:

Cooook tesekkur ederim herkese , desteginiz icin kiymet verip bana her gun bikmadan usanmadan iyi olmam , iliskimi duzeltmem , kendi degerimi bilmem icin yaptiginiz degerli yorumlariniz icin cok cok cok tesekkurler.
Mutluyum baristigimiz icin gelecege daha umutla pozitif bakiyorum, eski hatalarimi tekrarlamayacagim insallah her seferinde aklima bu son olayi getirecegim.
Esimde dolmus bana ondan bu kadar tepki vermis .
Bi daha kendime agir konusturmayacagim oldugu durumda daha farkli tepki verecegim olayi bir ust boyuta tasirim insallah olmaz bunlar tabi.
Yine bir sikintim olursa size danismak isterim cok sevdim sizi, kk cok sevdim, iyiki variz iyiki varsiniz kadinlar
Bu arada esim cok korkmustu konusmaya basladigimiZda baya bi cekimserdi sesi o sesi gur kendinden emin adam hic yoktu baya hala bosanmak istedigimi sandi basta. Yani inanmisti.
Kendisi konusmak istedi bu arada.
Ve sonra konusmayi fazla uzatmadan sarildi. Simdi cok mutlu.
Baska biri, aldatma vs yazilmis boyle seyler yok hic oyle bir insan degil esim guvenim tam bu konuda.
Insallah mutlu guzel gunler goruruz .
gecinmeye niyeti olan esler bi sekilde ortayi bulur zaten oyle de olmali. hep benim dedigim olsun demek olmaz sonucta.niyetler guzel olunca sonuclarda guzel olur.sizin biraz agir olgun ve sakin kalmaniz gerek.gurbet ellerde siz birbirinize sarilmiycaksaniz orda kalmanin ne onemi ne anlami var..ailelerimiz cocuklarimiz bi yere kadar bizimle.ondan sonra esler hep beraber bi omur..onemli olan eslerin kiymeti gidince hastalaninca yada olunce bilinmemeli.birbirinize emanetsiniz.

İnsallah senden ayrılmayı ben de istemiyorum, seni çok özledim, niye hiç sormadın aramadın falan gibi şeyler söylememişsindir. Bak gün bu gün an bu an.evet biliyorum bunları okuyacak düşünecek durumda ya da pozisyondadeğilsin muhtemelen şu anda:) ama sen bu gün biraz dik ve katı durursan bu adam kedi olacak. Evet barış, öp, seviş her ne istiyorsan yap ama hep bi kaş havada!!! U olayın etkisini üzerinden atamamış olacaksın en az 1 hafta ok??? Allah aşkına ciddiye al ve yap bunu. Barıştığınızı ama sana söylediklerinin hala beyninde yankılandığını, hala ayrılık fikrini aklından atamadığını söyle.

Hayir hic oyle seyler demedim hatta dedimki ben aslinda toplandim, sonra geri yerlestirdim sana mail yazdim sen otelde kal diye.
Ve esim dediki guvenligi aramis persembe gunu sormus esim nasil evde dimi falan diye suphelenmis gidecegimden!! Bende dedim hadi ya guvenlige mi sordun falan utandi baya sustu.

Suanda hala tam eskisi gibi olmadik o biraz pisirik yani etkilenmis olaydan belli bende boyle daha sertim eskiye gore ama gevsedim tabiki yani birlikte yemege ciktik falan simdi geldik . Kahve yapicam tv izlicez. Normal yasantimiza donduk..
Kendimi agirdan satmam lazim agir olmam lazim yine insallah eskiye donmeyiz

QUOTE="-huzur-, post: 46782244, member: 682009"]Yaa bak ne güzel oldu gördünüz mü ? Ne güzel kırdınız adamın inadını. Zor oldu belki çok canınız yandı ama değdi. Bi daha hem ağır konuşmaya cesaret edemez hemde kıymetinizi daha iyi anlar. Çok mutlu oldum canım sizin adınıza. İnşallah artık her şey çok daha güzel olur. Sizin adım atmanizdansa eşinizin gelip konuşmak istemesi ve onun sonucunda da barismaniz sizi daha mutlu etti değil mi ? Hep böyle devam eder inşallah.[/QUOTE]

Cok cok tesekkur ederimm , yorumlariniz ve desteginiz icin sonsuz tesekkurler.
Insallah cok guzel olur hersey elimden geleni yapacagim soz. Takildigim, bocaladigiim bir nokta olursa yazabilirmiyim yine yardim isteyebilirmiyim sizden?

Ilk defa esim bi sallantida hissetti emin olamadi ve bu olayin baya etkisi olmus onda net gordum bunu cok durgun tedirgin konustu benimle emin degil. Cok ilgilendi sarildi falan baya ozlemis.
Bu arada laf arasinda dediki umarim degistirirsin bu huylarini bu sefer. Pek umidi yoktu yani sanki sevdigi icin falan ayrilmak istememis gibiydi daha cok ben degisirim falan diye degil.

Ben taaa en basinda sana onun geldigin gun bir otele git haberde verme demistimya hani,halaaaa yapabilirsin bence

Aaaaa ne güzel baristiniz sevindimmm cok mutlu olun inşallah ,hep mutlu olun,ikinizde hatanizi gordunuz ve mutlu sonnn en sevdiğim

Merhabalarr
Esimle konustuk, sonunda!

Kendi uzgun oldugunu soyledigi seylerden dolayi, benim cok ustune gittigim icin kizip soyledigini asla oyle demek istemedigini soyledi. Atesle ustume gelip neden yaniyoruz demek gibi dedi. Bende bu hafta hatalarimi anladigimi ve artik bu davranislarimdan vazgececegimi soyledim.

Ve bir daha hakaret, asagilama veya bu tip agir sozleri kaldirmicam haberin olsun dedim. Oda tamam dedi .
Oda benim senden cocuk yapmam dememe cok bozuldugunu icine dert oldugunu soyledi. Bizim icin cok calistigini baska hic bisey yapmadigini benim ona hep bulastigimi soyledi. Telefona bakiyorum elimden aliyosun, toplantidayim yaziyosun son bi kac aydir sadece dirdir ediyosun sikayet ediyosun sende biliyosun ben hic zarar vermiyorum bize dedi. Bunlar artik cok fazla bardaktan tasiyor lutfen yapma dedi. Bunlari yapmazsan mutlu olmamamiz icin hic bi sebep yok dedi.
Burasi benim evim degil kira dedi , sinirle soyledim hataliyim dedi.
Sende biliyosun iyi oldugumu durust oldugumu yoksa evlenmezdinki dedi. Lutfen bana alan tani bizi yipratma dedi. Ben tv izliyosam birak izleyeyim kafam dagilsin, borcumuz var cok calisiyorum dedi.

Bende merak etme dedim duzelecek bi huyum devam etmeyecegim bunlara. Illaki tartismalarimiz olacak evliyiz sonucta ama tartismaninda adabi var kaba sozler, hakaret bunlari kabullenmicem bi dahaki sefere dedim. Tamam dedi anladim. Ben tartisma oldumu susuyorum biliyosun dedi iceri odaya gidiyorum veya sonra konusuruz diyorum sen beni usteleme yangina korukle gitmeyelim dedi sende sus iceri git baska biseylerle ilgilen sinirimiz sogusun boyle konusalim dedi.

Sarildi baristik. Cok ozledim seni dedi. Sonra bu hafta nasil gecti sordu kendisi paylasti seyahatini. Aksam yemege gidelim dedi.

Boyle :) mutluyum cok sukur atlattik.

Allah razi olsun hepinizden. Beni guclenerek cikardiniz bu kavgadan insallah cozduk biseyleri .
Gelismeleri tekrar haberdar edecegim. Yorumlarinizi bekliyorum zaten merak ediyorum :) simdi boyle yazdim, yanimda degilken haber vermek istedim hemen biliyorum merak ediyosunuz neler oldu. Bende sizin dusuncelerinizi merak ediyorum simdi.

Çok sevindim. Hadi geçmiş olsun. Ama umarım cidden dersinizi almışsınızdır da yeni konular açmazsınız ay yine dayanamadım yüz mesaj attım on kez aradım, eve gelince de tüm gününü her detayına kadar sordum sinirlendi diye.

Çok sevindim canim allahım hayra çevirsin inş. Bak ne güzel esin iletişim kuruyor benim esim kesinlikle kurmaz bunun değerini bil ve böyle kabullen eşini değiştiremezsin ama torpulersin bi kaç huyunu hayirlisi olsun canim

Maşallah çok çok çok sevindim canım. Bundan sonra lütfen güzel sev. Bununla ilgili kitaplar oku. Gary Chapman in 5 sevgi dili var çok güzel bir kitap. Aileyle ilgili çok güzel kitaplar var. Alamazsan bile netten indir telefonda da okuyabilirsin. Seninki bir huy değil, sen sevgiyi böyle öğrenmiş sin ve bu değişebilir. Kendimden biliyorum çünkü. Rabbim yardımcın olsun mutlulugunuzu daim etsin inşaallah

Merhabalarr
Esimle konustuk, sonunda!

Kendi uzgun oldugunu soyledigi seylerden dolayi, benim cok ustune gittigim icin kizip soyledigini asla oyle demek istemedigini soyledi. Atesle ustume gelip neden yaniyoruz demek gibi dedi. Bende bu hafta hatalarimi anladigimi ve artik bu davranislarimdan vazgececegimi soyledim.

Ve bir daha hakaret, asagilama veya bu tip agir sozleri kaldirmicam haberin olsun dedim. Oda tamam dedi .
Oda benim senden cocuk yapmam dememe cok bozuldugunu icine dert oldugunu soyledi. Bizim icin cok calistigini baska hic bisey yapmadigini benim ona hep bulastigimi soyledi. Telefona bakiyorum elimden aliyosun, toplantidayim yaziyosun son bi kac aydir sadece dirdir ediyosun sikayet ediyosun sende biliyosun ben hic zarar vermiyorum bize dedi. Bunlar artik cok fazla bardaktan tasiyor lutfen yapma dedi. Bunlari yapmazsan mutlu olmamamiz icin hic bi sebep yok dedi.
Burasi benim evim degil kira dedi , sinirle soyledim hataliyim dedi.
Sende biliyosun iyi oldugumu durust oldugumu yoksa evlenmezdinki dedi. Lutfen bana alan tani bizi yipratma dedi. Ben tv izliyosam birak izleyeyim kafam dagilsin, borcumuz var cok calisiyorum dedi.

Bende merak etme dedim duzelecek bi huyum devam etmeyecegim bunlara. Illaki tartismalarimiz olacak evliyiz sonucta ama tartismaninda adabi var kaba sozler, hakaret bunlari kabullenmicem bi dahaki sefere dedim. Tamam dedi anladim. Ben tartisma oldumu susuyorum biliyosun dedi iceri odaya gidiyorum veya sonra konusuruz diyorum sen beni usteleme yangina korukle gitmeyelim dedi sende sus iceri git baska biseylerle ilgilen sinirimiz sogusun boyle konusalim dedi.

Sarildi baristik. Cok ozledim seni dedi. Sonra bu hafta nasil gecti sordu kendisi paylasti seyahatini. Aksam yemege gidelim dedi.

Boyle :) mutluyum cok sukur atlattik.

Allah razi olsun hepinizden. Beni guclenerek cikardiniz bu kavgadan insallah cozduk biseyleri .
Gelismeleri tekrar haberdar edecegim. Yorumlarinizi bekliyorum zaten merak ediyorum :) simdi boyle yazdim, yanimda degilken haber vermek istedim hemen biliyorum merak ediyosunuz neler oldu. Bende sizin dusuncelerinizi merak ediyorum simdi.
Çok çok sevindim.:KK31:
Her ikiniz de bundan sonra çok mutlu ve sevgi dolu yaşarsınız inşallah :KK36:

Maşallah çok çok çok sevindim canım. Bundan sonra lütfen güzel sev. Bununla ilgili kitaplar oku. Gary Chapman in 5 sevgi dili var çok güzel bir kitap. Aileyle ilgili çok güzel kitaplar var. Alamazsan bile netten indir telefonda da okuyabilirsin. Seninki bir huy değil, sen sevgiyi böyle öğrenmiş sin ve bu değişebilir. Kendimden biliyorum çünkü. Rabbim yardımcın olsun mutlulugunuzu daim etsin inşaallah

Cok tesekkur ederimmm :) 5 sevgi dili kitabini almayi dusunuyorum siz okumusmuydunuz?
ben sevgiyi yanlis ogrenmisim, yanlis gosteriyorum , kontrol ederek bunaltarak.. esim hakli bu konuda hak veriyorum.
degismek istiyorum, cabaliyorum , ama bi destege ihtiyacim var bunu hissediyorum.. o yuzden kitaplar, bloglar yazilar degismemde yardimci olur diye dusunuyorum

Ben her zaman destek olurum size elimden geldiğince paylaşmak isterseniz konuşuruz iyi ki kk var gerçekten burayı çok seviyorum birbirimize güç vermemizi daha çok seviyorum :KK36:

merhabalar, cok cok tesekkurler! mutlaka yazacagim fikir danismak icin. iyi kk var iyiki varsiniz :KK5:

Back
X