Merhabalarr
Esimle konustuk, sonunda!
Kendi uzgun oldugunu soyledigi seylerden dolayi, benim cok ustune gittigim icin kizip soyledigini asla oyle demek istemedigini soyledi. Atesle ustume gelip neden yaniyoruz demek gibi dedi. Bende bu hafta hatalarimi anladigimi ve artik bu davranislarimdan vazgececegimi soyledim.
Ve bir daha hakaret, asagilama veya bu tip agir sozleri kaldirmicam haberin olsun dedim. Oda tamam dedi .
Oda benim senden cocuk yapmam dememe cok bozuldugunu icine dert oldugunu soyledi. Bizim icin cok calistigini baska hic bisey yapmadigini benim ona hep bulastigimi soyledi. Telefona bakiyorum elimden aliyosun, toplantidayim yaziyosun son bi kac aydir sadece dirdir ediyosun sikayet ediyosun sende biliyosun ben hic zarar vermiyorum bize dedi. Bunlar artik cok fazla bardaktan tasiyor lutfen yapma dedi. Bunlari yapmazsan mutlu olmamamiz icin hic bi sebep yok dedi.
Burasi benim evim degil kira dedi , sinirle soyledim hataliyim dedi.
Sende biliyosun iyi oldugumu durust oldugumu yoksa evlenmezdinki dedi. Lutfen bana alan tani bizi yipratma dedi. Ben tv izliyosam birak izleyeyim kafam dagilsin, borcumuz var cok calisiyorum dedi.
Bende merak etme dedim duzelecek bi huyum devam etmeyecegim bunlara. Illaki tartismalarimiz olacak evliyiz sonucta ama tartismaninda adabi var kaba sozler, hakaret bunlari kabullenmicem bi dahaki sefere dedim. Tamam dedi anladim. Ben tartisma oldumu susuyorum biliyosun dedi iceri odaya gidiyorum veya sonra konusuruz diyorum sen beni usteleme yangina korukle gitmeyelim dedi sende sus iceri git baska biseylerle ilgilen sinirimiz sogusun boyle konusalim dedi.
Sarildi baristik. Cok ozledim seni dedi. Sonra bu hafta nasil gecti sordu kendisi paylasti seyahatini. Aksam yemege gidelim dedi.
Boyle :) mutluyum cok sukur atlattik.
Allah razi olsun hepinizden. Beni guclenerek cikardiniz bu kavgadan insallah cozduk biseyleri .
Gelismeleri tekrar haberdar edecegim. Yorumlarinizi bekliyorum zaten merak ediyorum :) simdi boyle yazdim, yanimda degilken haber vermek istedim hemen biliyorum merak ediyosunuz neler oldu. Bende sizin dusuncelerinizi merak ediyorum simdi.