ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

konu sahibinin morali yeteri kadar bozuk zaten biraz daha ilimli olsaniz keske
Moral bozacak bir durum yok. Iliski yonetmeyi bilmek gerekiyor. Aşırı duygusallık hem kendine hem de karsidakine zarar verir. Sabah akşam çocuk gibi yapışmak çok bunaltir. Bir çocuk anneye aşırı düşkün olursa anne nefes alamaz. Ve çocuğuna kötü davranmaya başlayabilir. Bir erkeğe de bu kadar düşkün olmakta aynı yıkıcı etkiyi yaratır. Adamın nefes almaya ihtiyacı var. Annem işteyken aradığında teli açmam. Akşam eve gidince rahat rahat teli açıp konuşurum. Adam işte belki tartışma anı olabilir, stresli olabilir vs. Kadın tam o anda tel açsa adam belki kırıcı konuşacak. Bana, kadinlarin böyle çocuk gibi kocaman ilgi beklemeleri saçma geliyor. Kendi hayatları yok mu, ugraslari, hobileri. .. hayat sadece kocadan ibaret değildir.

nasıl bu kadar kırıcı olmuş eşiniz? ben haklı hiçbir tarafı göremiyorum. hayır ne kadar bunaltmış olabilirsiniz ki kıytırık birkaç tel aramasıyla? bu nasıl tavır bütün gemileri yakacak kadar mı? bu mu evlilik? geçmişinizden birikmiş başka şeyler var mı yoksa?

Moral bozacak bir durum yok. Iliski yonetmeyi bilmek gerekiyor. Aşırı duygusallık hem kendine hem de karsidakine zarar verir. Sabah akşam çocuk gibi yapışmak çok bunaltir. Bir çocuk anneye aşırı düşkün olursa anne nefes alamaz. Ve çocuğuna kötü davranmaya başlayabilir. Bir erkeğe de bu kadar düşkün olmakta aynı yıkıcı etkiyi yaratır. Adamın nefes almaya ihtiyacı var. Annem işteyken aradığında teli açmam. Akşam eve gidince rahat rahat teli açıp konuşurum. Adam işte belki tartışma anı olabilir, stresli olabilir vs. Kadın tam o anda tel açsa adam belki kırıcı konuşacak. Bana, kadinlarin böyle çocuk gibi kocaman ilgi beklemeleri saçma geliyor. Kendi hayatları yok mu, ugraslari, hobileri. .. hayat sadece kocadan ibaret değildir.

soyledigin herseye katiliyorum. ama sonucta baskasiyla evlensin huzur bulsun lafi onu uzer. oda boyle olmayi istemiyodur emin olun yardim almasi lazim elinde degil diye dusunuyorum

Neden herkes adamı haklı buldu ben bunu anlamadım arkadaşlar tamam bayan arkadaşımız çok sıkmış hatta bunaltmış olabilir ama evlenince erkek neden değişir ki bende bunu anlamam imzayı çakınca tapulu malım artık ister severim ister döverim bu ne ya.. kocamı iş esnasında aramam eve gelince yıkanıp yemek yeyip dinlenmesini beklerim o sonra isterse konuşur demiş arkadaşın biri niye biz kadınlar asker miyiz bu ne saçmalık arkadaş bir öpücük bir güler yüz gösteremeyecek kadar mı yorgun bu adam e bundan acizse o evde otursun ev işlerini yapsın biz kadınlar hem çalışır hem sevgi gösteririz o zaman... Biraz ağır olacak arkadaşım ama hiç bu şekilde düşündün mü seni iş yerinden biriyle aldatıyor olabilir mi o yüzden belki telefonla iletişimini kesiyordur işe gidince?

U
soyledigin herseye katiliyorum. ama sonucta baskasiyla evlensin huzur bulsun lafi onu uzer. oda boyle olmayi istemiyodur emin olun yardim almasi lazim elinde degil diye dusunuyorum
Bazen ters konuşmak işe yarıyor. Çünkü öğüt veriyorsun veriyorsun anlamıyor. O zaman böyle yapsın demek daha fazla motive edebilir. Her insan farklı anlar. Yani gerçeği görmesi lazım. Adam huzur bulmuyor ise huzur bulacak birini bulabilir. Burada tamamen ilerde olması muhtemel durumu görmesini ve ona göre davranması için yazdım. Umarım farkına varabilir.

Sanki obezin onunden pizza geciyor da nefsine hakim olamiyor, alti ustu aramayacak ustuste mesaj atmayacak. Bu kadar irade olmaz mi bir insanda ilginc

Artık olan olmuş,önemli olan bundan sonra ciddi ve gerçek çözümler bulmak. Hiçbirimiz tam olarak bilemeyiz sizi de eşinizi de. Ne istediğinizi, hatalarınızı, doğrularınızı iyice düşünüp ona göre bir şeyler yapın. Ancak şu durumda hiçbir şey yapmamak en iyisi. Bazen donup beklemek bile bir şeydir belki.Ayrıca erkeklerin hepimizin bildiği gibi garip bir sinir ve inat harbi olabiliyor.Dilerim o evre çok çabuk geçer ve siz de kendiniz için adımlar atarsınız.

Cnm benim esimde arar ama msj ve sevgi sozcukleri yoktur macodur
Zorla olmuyo icten gelmeyince anlami yok zaten
Demeyle yapacaksa hic yapmasin
Baya bunalmis esin
Uste gitme oluruna birak
Bende istiyorum esimle mic mic sevgili gibi ama olmuyo adamin yapisinda yok
Kuyma akil dan akil olmuyo

Merhaba,

1 senelik evliyim yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
esimden ilgi bekliyorum, gun icinde aramasini mesaj atmasini, ben yazinca veya arayinca cevaplamasini istiyorum bunlar olmayinca ustune gidiyorum sanki beni umursamiyor gibi geliyor. esim cok yogun calisiyor eve 8 gibi geliyor hatta bazen daha gec. acikcasi ondan romantizm bekliyorum arasin ilgilensin vs.
yine boyle yazmadigi bir gun (sali gunu) birsuru mesaj attim gormedi 4 saat sonra gordu toplantidayim dedi, eve geldiginde paylastim ben sana ulasabilmek istiyorum konusmak istiyorum beni onemsemiyosun gibi geliyo yazmayinca dedim, is yerinde beni rahatsiz etme dedi yogunum eve gelince konusalim dedi musait olursam ariyorum yaziyorum dedi ama yazmadim diye 20 tane msj atip arama dedi usteleme dedi. sonra tartisma biraz daha devam edince dediki "zaten yazdigin anda acsam yazsam bile bos konusacaksin sikayet edeceksin benden veya ilgi istiyorum diyeceksin yeter artik katlanamiyorum. eve geldigimde bi huzur bulayim bi mutluluk bulayim. tum gun msj atiyosun sikayet ediyosun eve geliyorum yine sikayet ediyosun , isteyken sana onceligim yok nasilsin napiyosun en fazla bu kadar konusalim eve gelince konusuruz ama bu dirdirlarina susmamana katlanamiyorum artik " dedi. sonra ben madem katlanamiyorsun niye duruyosun benimle dedim o da "durmak istemiyorsan durma bosan " dedi. bende beni sevmiyormusun nasil bu kadar kolay soyluyorsun dedim zorladim biraz oda evet sevmiyorum dedi sonunda, umrumda degil sevgim bana huzur vermiyorsan bana mutluluk vermiyorsan kolum olsa keserim bu kadar strese. dedi..

2 gundur kusuz yani, uzuluyorum , boyle olsun istemiyorum iliskimi saglamlastirmak istiyorum...
mesaj atmiyorum aramiyorum 2 gundur rahat davraniyorum ama barismak istiyorum.. sizce nasil davranayim?
simdi seni topa tutarlar ama hiccccccccc umursama canım bunlar alısmıs eskerine hünkarım hünkarım gibi hizmet etmeyi ondan böyle diyolarr

Dogru, kendi de soyluyor hep bardagim dolu diye. savunacak birseyi yok davranislarimin . eger toparlayabilirsek aramayacagim artik boyle surekli ilgi ilgi diye ustelemeyecegim. kendim icin vazgectim zaten, soyledikleriniz dogru en cok ben yoruluyorum ve ben uzuluyorum. yani hic iyi birseye sebep olmuyor bu davranislarim.. tam tersi itiyor ve degerimi dusuruyor. biraz agirdan almayi dusunuyorum artik. esim bosanalima getirdi yine konuyu ben nasilsin vs biraz konusmaya calisinca. soylediklerinin arkasinda dur dedi, kavga esnasinda herkes kirici konusur dedim herkes ayriliyor mu her seferinde, biz bir kere ayrilicaz dedi. kendini hic kucultme yalvarma falan dedi. gercek yuzunu gordum, toplan git dedi. yada ben giderim. vs. daha oncede boyle ciddi bosanma konusmalari yapmisti 2 gun once hersey iyiyken, bu sefer ciddidir belki. cok ustelemedim ne kadar konussam yalvariyo gibi goruncem ve hicbir ise yaramayacak kendimi degersizlestirmekten baska bende tamam dedim kalktim. gidiyosun bunun donusu yok falan dedi. yoktur belkide dogrudur.
dedim konusalim o zaman nasi yapicaz napalim (hani ailelerle paylasmak, sonucta yurtdisinda yasiyoruz bosanma islemleri nasi oluyo vs bu anlamda napicaz diye sordum) o da bi kagit imzalicaz hepsi bu ikimizde kurtulcaz dedi. sonra dedim emin misin, neden bu noktaya geliyosun.. yilisma dedi hemen karakterli ol iste istemiyodun beni bak tamam, kim uzulecek gorecegiz ama dedi.
Cnm cok ciddi konusmus esin cok agir olmus
Var mi bi gelisme?
Merak ettim..

eşinizin işinin yoğun olduğunu söylemişsiniz işyerindeyken acil bişey olmadıkça aramayın trip atmak için yanlış yer ve zaman eve gelince konuşun problenlerinizi inşallah aranız düzelir

burasi bizim evimiz, restoran degil ki.. yani ben yemek yapayim birlikte yiyelim biraz siniri gecer konusmasak bile sakinlesiriz diye dusunuyodum, gelmeyecegini dusunmedim. uzuldum neden bu kadar duvar oruyor eve gelmek bile istemiyor mu..
Çok sabırsızsın ve istedıgın hemen olsun ıstıyoraun. Bu seni de karsındakini de yıpratır. Eşinle coddı kavga etmıssın ve senı uyarmıs. Senın yapman gereken artıj gerı cekılıp sakınlesmesını beklemek . Bu oyle aksamdan sabaha olxak bısey degıl. Gerekırse bi hafta 10 gun dahi susarak sabretmen geeekıyor. Yapabilir misin

biliyorum.. ama ben kendi kendime duzeltemem ki davranislarimi onun olmadigi bir ortamda benden kactigi bir hayat yasayarak.. oyle degil mi? sasirdim cunku daha once boyle bir davranista bulunmadi..
her zaman eve gelir yemek yeriz birlikte kirginda olsa kuste olsak cok sinirli de olsa..
biraz israr ettim belki gelir diye, yanlis yaptim. onemli olan yemege gelmemesi degil evet, bana duvar ormesi suanda.. nasil duzeltecegim kendi kendime
İlla konusarak yuzyuze duzelmez hersez. Sizin suan yapmanız gereken en son sey konusmak zaten. Gelmesıb. Yemegınızı yıyın kaldırın sofrayı. Kıtap mı ev işimi ne ısını varsa yapın ama adama ısrar etmeyın hıc bikonuda. 2 gun sonra duzelecek işi iyice öteliyırsunuz bu hareketlerınızle

Isim cok rahat degil ama telefonuma bakabiliyorum arada, yani arasa msj atsa konusabilirim gun icinde. ailemle de haberlesiyorum hizliyim ben sorun olmuyor kisa surede bitiriyorum islerimi.
evet bunalttim esimi, hakli bu psikolojide olmakla.. umarim bosanmaya gitmez sonumuz.. gercekten severek evlenen bir ciftiz biz. cok mu gec kaldim acaba duzeltmek icin.... esimin tahammulu kalmadi bana baksaniza eve gelmiyor
Abartma ya . Takıldın eve gelniyor dıye. Şimdi bu konu ustunde konusup takıntı yapar, dayanamayıp yazarsan işte o zaman adam külliyen kaçar. Zira beni annem babam ben lisedeyken bile bu kadar arasa sorsa problem cıkarıyordum.

Abartma ya . Takıldın eve gelniyor dıye. Şimdi bu konu ustunde konusup takıntı yapar, dayanamayıp yazarsan işte o zaman adam külliyen kaçar. Zira beni annem babam ben lisedeyken bile bu kadar arasa sorsa problem cıkarıyordum.

Son mesajimi gormemis olabilirsiniz tekrar yazmak istedim: Dogru, kendi de soyluyor hep bardagim dolu diye. savunacak birseyi yok davranislarimin . eger toparlayabilirsek aramayacagim artik boyle surekli ilgi ilgi diye ustelemeyecegim. kendim icin vazgectim zaten, soyledikleriniz dogru en cok ben yoruluyorum ve ben uzuluyorum. yani hic iyi birseye sebep olmuyor bu davranislarim.. tam tersi itiyor ve degerimi dusuruyor. biraz agirdan almayi dusunuyorum artik. esim bosanalima getirdi yine konuyu ben nasilsin vs biraz konusmaya calisinca. soylediklerinin arkasinda dur dedi, kavga esnasinda herkes kirici konusur dedim herkes ayriliyor mu her seferinde, biz bir kere ayrilicaz dedi. kendini hic kucultme yalvarma falan dedi. gercek yuzunu gordum, toplan git dedi. yada ben giderim. vs. daha oncede boyle ciddi bosanma konusmalari yapmisti 2 gun once hersey iyiyken, bu sefer ciddidir belki. cok ustelemedim ne kadar konussam yalvariyo gibi goruncem ve hicbir ise yaramayacak kendimi degersizlestirmekten baska bende tamam dedim kalktim. gidiyosun bunun donusu yok falan dedi. yoktur belkide dogrudur.
dedim konusalim o zaman nasi yapicaz napalim (hani ailelerle paylasmak, sonucta yurtdisinda yasiyoruz bosanma islemleri nasi oluyo vs bu anlamda napicaz diye sordum) o da bi kagit imzalicaz hepsi bu ikimizde kurtulcaz dedi. sonra dedim emin misin, neden bu noktaya geliyosun.. yilisma dedi hemen karakterli ol iste istemiyodun beni bak tamam, kim uzulecek gorecegiz ama dedi.
Sonra birsey olmadi yattim uyudum . Gece baktim koltukta yatmis. Sabaha karsi gordum. Dedim gelsene yataga neden brada yatiyorsun uyuyorum bolme dedi .
Kavgayi sali gunu ettik sali ve carsamba birlikte uyuduk persembe gecesi koltukta yatmis. Ben ilgilenincemi cekti kendini iyice bosanalim a getirdi .anlamadimki

Bencede çek ilgini üstünden çok uzattı sende üzme kendini artık çek restimi bakalım kolaymi o işler

Bencede çek ilgini üstünden çok uzattı sende üzme kendini artık çek restimi bakalım kolaymi o işler
cok ustelemedim ama sordum yine anlattigim gibi hani konusalim neden vs. kisa kesti ve yuzsuzlesme arkasinda dur soylediklerinin dedi. kavgada herkes boyle konusur dedim sende kotu konustun. yani bu yuzden ayrilacakmiyiz dedim. gercek yuzunu gordum dedi. aksam da geri cagirdim yataga gelsene neden koltukta yatiyorsun diye ama uyuyorum dedi.
yani daha birsey yapmam. pazar gunu seyahate gidiyor, benim bildigim 1 haftaliginaydi dun 4 hafta lafi etti ama ben dogru oldugunu dusunmuyorum cunku nereye diye sordum soylemedi, sonucta yurtdisinda yasiyoruz heralde soylemeden 4 hafta gidip yalniz birakmaz beni. ve arada sordum madem istiyorsun konusalim nasil yapacagimizi diye, sadece 1 imza dedi. ama aslinda o kadar kolay degil, cidden istiyorsa konusulmadan yapilacak birsey degil . yanlismiyim? yani nasil davranayim.. ben bir esya miyim bana toplan git diyor..

Ev onun mu nereye gidiyormuşun? Sende annen yakinsa topla git eşyalarını madem tahammülü yok sana ama çok uzattı altından başka birşey çıkmasın 2 gün öncesine kadar nasıldı ilişkiniz supheleneceginiz bişey varmıydı?

A
cok ustelemedim ama sordum yine anlattigim gibi hani konusalim neden vs. kisa kesti ve yuzsuzlesme arkasinda dur soylediklerinin dedi. kavgada herkes boyle konusur dedim sende kotu konustun. yani bu yuzden ayrilacakmiyiz dedim. gercek yuzunu gordum dedi. aksam da geri cagirdim yataga gelsene neden koltukta yatiyorsun diye ama uyuyorum dedi.
yani daha birsey yapmam. pazar gunu seyahate gidiyor, benim bildigim 1 haftaliginaydi dun 4 hafta lafi etti ama ben dogru oldugunu dusunmuyorum cunku nereye diye sordum soylemedi, sonucta yurtdisinda yasiyoruz heralde soylemeden 4 hafta gidip yalniz birakmaz beni. ve arada sordum madem istiyorsun konusalim nasil yapacagimizi diye, sadece 1 imza dedi. ama aslinda o kadar kolay degil, cidden istiyorsa konusulmadan yapilacak birsey degil . yanlismiyim? yani nasil davranayim.. ben bir esya miyim bana toplan git diyor..
sen hiç biyere gitmiyorsun. Sakın cıkma evden ve ayrıca imza da atma bi yere. 1 yıllık evlisiniz ve çatışmalar normal. Şimdi senin yapacagın ne biliyormusun, soylesem yapabilir misin bilmiyorum , keske yapanilsem

Back
X