ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

peaceful16

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
3.221
3.963
333
Merhaba,

1 senelik evliyim yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
esimden ilgi bekliyorum, gun icinde aramasini mesaj atmasini, ben yazinca veya arayinca cevaplamasini istiyorum bunlar olmayinca ustune gidiyorum sanki beni umursamiyor gibi geliyor. esim cok yogun calisiyor eve 8 gibi geliyor hatta bazen daha gec. acikcasi ondan romantizm bekliyorum arasin ilgilensin vs.
yine boyle yazmadigi bir gun (sali gunu) birsuru mesaj attim gormedi 4 saat sonra gordu toplantidayim dedi, eve geldiginde paylastim ben sana ulasabilmek istiyorum konusmak istiyorum beni onemsemiyosun gibi geliyo yazmayinca dedim, is yerinde beni rahatsiz etme dedi yogunum eve gelince konusalim dedi musait olursam ariyorum yaziyorum dedi ama yazmadim diye 20 tane msj atip arama dedi usteleme dedi. sonra tartisma biraz daha devam edince dediki "zaten yazdigin anda acsam yazsam bile bos konusacaksin sikayet edeceksin benden veya ilgi istiyorum diyeceksin yeter artik katlanamiyorum. eve geldigimde bi huzur bulayim bi mutluluk bulayim. tum gun msj atiyosun sikayet ediyosun eve geliyorum yine sikayet ediyosun , isteyken sana onceligim yok nasilsin napiyosun en fazla bu kadar konusalim eve gelince konusuruz ama bu dirdirlarina susmamana katlanamiyorum artik " dedi. sonra ben madem katlanamiyorsun niye duruyosun benimle dedim o da "durmak istemiyorsan durma bosan " dedi. bende beni sevmiyormusun nasil bu kadar kolay soyluyorsun dedim zorladim biraz oda evet sevmiyorum dedi sonunda, umrumda degil sevgim bana huzur vermiyorsan bana mutluluk vermiyorsan kolum olsa keserim bu kadar strese. dedi..

2 gundur kusuz yani, uzuluyorum , boyle olsun istemiyorum iliskimi saglamlastirmak istiyorum...
mesaj atmiyorum aramiyorum 2 gundur rahat davraniyorum ama barismak istiyorum.. sizce nasil davranayim?

Oncelikle sikayetlerinizi zamaninda ve duzgun.bir.dille konusarak halletmeyi denetin bu sekilde hem dirdirci hemde cekilmez bir kadin haline.gelirsiniz kirildginizi ozledginizi tatli.dille anlatin

Evliliğin ilk senemdeki konuşmaları duyuyor gibi oldum inanın aynı şeyler bende de oldu. Niye bilmiyorum ama oldu. Sonra aramadım sormadım adamı umursamadim. Şimdi o beni sürekli arar seni özledim der. Kaçan kovalanır misali. Bırakın konuşmayın o konuşana kadar

Benim eşimde bu aralar ondan önce eve gelmez dün gece ikide geldi çok yoğun çalışıyor.
Adamlar napsın işinin şartı böyleyse yapacak bişey yok.
İlk bir yıl kendimi paraladım resmen ama bu adamın işi böyle.
Yorgun geliyor ne ilgi görüyoruz ne bişey.
Üstüne gitme ki adam evinde rahat edebilsin. Birde sen üsteledikçe zaten yoğun çalışıyor iyice huzuru kaçar.

Siz degisirseniz bosanmaniza gerek kalmaz. Ortada bosanmalik bir durum yok.

adam haklı sıkmış bunaltmışsın. çalışırken sana nasıl sürekli mesaj atsın, hem sende çalışıyomussun onu anlaman lazım

Galiba adamin kendiliginden ilgi gostermesine firsat birakmamissin.
Cok sıkmışsın adamı galiba.
Bence seviyor yoksa neden evlensin ama o sinirle zorlarsan sevmem der tabi.

Ben en ufak ya ucacik bile esime sinirlendigimde esim sorar beni seviyormusun diye. En ufak seyde bile sevdigimi soylemek icimden gelmez.

Bence biraz serbest birak. Akisina birak. Hergun hergün adamin dedigi gibi yapiyorsan sonuc kötü.

bencede eşiniz haklı biz iş yerindeyken öğle arası konuşuruz bi bazen onuda unuttuğumuz olur o beni böyle darlasa yada ben onu böyle sıkıştırsam eminim aynı şeyleri yaşarız iş boşanmaya kadar gider..

zaten evli insanların bu kadar mıcmıc olmasına anlam veremiyorum..

tüm gün görüşmeyip iş çıkışı arabaya biner binmez başlarız seni çok özledim bugün sesini duyamadım neler yaptın vs vs .
e gün içinde konuşsan ne konuşcan akşamna ayrıca adam işteyken seninle neden ilgilensin yani ?

siz çalışmıyor musunuz?

Adam haklı. Çok da güzel ifade etmiş kendini. Zaten bu lanet olası sistem insanları eşek gibi çalıştirarak yeterince sömürüyor, bi de sizin sikayetlerinizi memnuniyetsizliklerinizi dinlemekten gına gelmiştir adama. Yerinizde olsam ki zaten oyleyim. Eşim eve gelince konuşasim varsa bile hiç konuşup kafasını yormam. Adam bi soyunsun dökünsn yesin içsin uzansin biraz boş bos tv izlesin, kestirsin. Sonra isterse kendisi konuşur. Öyle de oluyor. Çocuk aglayinca bile hemen alır içeri geçerim kafası zaten balon gibi geliyor eve. Ve eşim eve gelmek için dakika sayar. Bu adam evde de dinlenemeyecekse nerde dinlenecek. O da istemez miydi sizle sakin huzurlu anlar yaşamak. Ama maalesef bizleri 8, 5 köle gibi çalıştıran bir çark dönüyor. Bırakın bu eksikliği kendi hissetsin. Böyle yüzüne yüzüne vurunca adam haklı olarak savunmaya geçiyor. Ve gerçekten çok geçerli sebepleri var bu insanların. İş hayatı zor.

Back
X