esas kavgayi sali gunu etmistik persembe gunu soyledigim gibi konusmaya calistim eve gelince nasilsin diye yanina gittim yumusak bir sekilde ve sanane dedi, konusalim mi dedim birazcik yapma boyle falan, bi yilisma dedi yuzsuzlesme, soylediklerinin arkasinda dur bir kerede karaktersiz davranma dedi.
bende ozur dilerim ben kavga esnasinda oyle konustum ama herkes kavgada boyle yapar oyle olsa herkes kavgadan sonra ayrilir dedim. o biz bi kere ayrilcaz dedi, gideceksin topla esyalarini evden cik dedi. bende ne meraklisin eve dedim, o da degilim kalacaksan kal ben cikarim o zaman dedi.
bende ciddimisin falan dedim o da sinirliydi cevap vermedi musade edersen tv izlicem dedi cikarmisin yuzumden konusma benimle dedi.
bende neden boyle yapiosun uzatiyosun falan dedim, o da hala konusma dedi umrumda bile degilsin seni bu 2 gunde aradimmi sordum mu, umrumda degilsin artik dedi. gideceksin dedi, sonunda kim aglar kim yikilir gorcez dedi. bende dedmki ben uzulurum elbette yani bosandigimiz icin ne alakasi var, tamam nasi yapcaksak konusalim ozaman napalim dedim, o da sadece 1 imza konuscak bisi yok dedi.
ama konusacak seyler var tabiki ayrilcaksak yurtdisindayiz calisiyorum, is vizem bile ona bagli yani oyle 1 imzaya bakar, toplan cik falan degil olay. gidecek yerimde yok ayrica.
ciddi mi bilmiyorum ama persembeden sonra konusmadik. dun eve erken geldi odaya gecti once sonra yanima geldi acti tv yi sustuk ikimizde. gece koltukta yatiyordu sonra yataga geldi ben birsey demedim.
sabah oldu gunaydin dedim, cevap vermedi. kursu vardi giyindi cikti .
boyle yani nereye gider bu olay, hala sakinlesmemismisir ? zaman vermemismiyim sizce. yarin seyahate gidecek 1 hafta yok. napayim