- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi peaceful16
Cok dogru bir tespit esim hakkinda. Eger ona bir hata yaparsan hele benim gibi esi sert soz soylesin, kaba konussun onu dogduguna pisman etmeden birakmaz. Akrep burcu ayrica cok kinci. Gururlu. O bana ayni o aciyi yasatana kadar ici rahat etmez icinden o pislik hisleri gitmez. O kadar vicdansiz davranir, evlendigimizden beri boyle bu huyu yeni degil. Evet ben cok prim verdim cunku bilmiyodum ilk evliyken ciddi sandim hep, hep ozur diledim yapmicam dedim falan yalvardim, cunku normalde iyiyken aramiz iyi mutluyuz diye her kavgada cok suclu hissediyodum kendimi cok ozur dileyip yalvariyodum kaybetmemek icin.yuzgoz oldum, son bi kac seferdir bosanmaya he diyorum diye dozunu arttirdi acitmanin ki inanayim, ki hincini alabilsin benden.
Cok uzamadimi diye sordum ya ciddi oldugunu kanitlamak icin demedigini birakmadi bugun, ciddiyse ok ayrilalim ozaman. Gitmek dogru degil suanda aileleri yipratmak istemiyoruM kim ne yapsin bize bosan mi dicekler bosanmami , uzulurler.. Annemle paylastim bi kere cok uzuldu biz 3 gun sonra baristik o 3 ay sordu araniz nasi kizim diye. Muhattap olmayacagim asla. Aramayacagim. Geldiginde ayni kafadaysa esyalarini alip cikmasini soyleyecegim, ben neden harap olayim ayriliyosak beklesin az isimi halledip cikana kadar disarda kalsin erkek sonucta .
Degilsede otursun. Diyorum ya oyunlara gelmedigimi gorunce dozu cok arttiriyo beni inandirmak icin "4 gundur konusttum mu senle bi kere, anla iste umrumda degilsin" deme ihtiyaci bile duyuyo yeterki esitlenelim uzuleyim iyice bi dersimi alayim.
Ama 1 sene oldu, hala dusunuyorum belki bu sefer ciddi diye.
Senin koca seni biraz uğraştıracak. Eğer yumuşak yapılıysan yandın. Valla akrep değil yılan olsun istiyorsa. Sen şu eline verdiğin ipleri tek tek almaya başlasan iyi edersin. Ben de akrep burcuyum ama kocamın ciddi olduğunu, sertleşeceğini, uzatacağını anladığımda geri adım atmasını biliyorum. Sakın kızım pabuç bırakma bu adama. "Ben" li cümleler kur. Ukala ol biraz. Böcekmiş gibi davran ona. Uzuuunca bir süre. Bak yavaş yavaş nasılgeliyor yola.