ciddi rahatsızlığı olup bebeği olanlar. .

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.416
1.356
248
Sadece ben miyim diye düşünmeden edemiyorum. Ameliyat oldum ciddi bir rahatsizligim var ömür boyu kontroller ilaçlar olacak ve minik bebeğim de var. .ailemden uzağım yanıma gelebilecek kimse yok eşim yoğun çalışıyor. Her an bişey olacak korkusu var geçenlerde acillik oldum. Eski huzurlu sağlıklı günlerimi özlüyorum. Benim gibi olanlar var mı varsa bu psikolojiyle nasıl yasiyorlar hayatlarina nasıl devam ediyorlar.hicbiseyden zevk almıyorum dışarı yalnız çıkmaya korkuyorum. .

Rabbim acil şifalar versin. Neyin var? Normal de kendi işini kendin görebiliyor musun?

Sağlığın için her tedbiri al, sonrasında dua oku ve tevekkül et. Her an ne olacak diye korkularının hayatını ele geçirmesine izin verme. Kimse bir sonraki anın ne getireceğini kestiremez, bu hepimiz için geçerli.
Sapa sağlam iken birden kanser teşhisi konulan o kadar çok insana şahit oldum ki. Gencecik, sağlıklı arkadaşlarımın aniden vefatlarına da.
Hepimiz elimizde ki anı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Yarın herkes için 50-50

Kendi islerimi görüyorum yavaş yavaş. Kalple ilgili problem. Ama bebeğim çok yoruyor acillik olduğum için de Hep korku ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye çok çok korkuyorum. Bi çok iyiyim hasta olup ilaç kullanan benmiyim herkesin başına aniden bişeyler gelebiliyor diyorum bir bakıyorum gücüm yok hiç bişey yapamıyorum eski enerjim sagligim yok basit işler yapıyorum ben böyle değildim deyip iç geçiriyorum

Geçmiş olsun..maddi imkanın varsa sana yardımcı olabilecek birini yarım günlük dahi olsa tutamazmısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…