- 12 Mayıs 2011
- 226
- 118
- 133
- Konu Sahibi withoutname
-
"sen olmazsan başkası olur" cümlesi tek başına ayrılık sebebi zaten.
adam naz ve kapris çekemiyorsa ve siz bunları yapmaya meğilliyseniz ilişkinizin yürümemesi gayet normal.
bu arada adama borderline teşhisini siz mi koydunuz? psikiyatristler bile çat diye koyamıyor kişilik bozukluklarının teşhisini, siz koyduysanız bravo yani...
Boşver deneyip ne olacak gene aynı şey olacak :) borderline daha çok kadınlarda görülür ne gibi şeyler seni böyle düşünmeye itti söyler misin?
Kızlarla fazla ilişkisi olmadığı için kız tiplerini kaldıramıyor fakat kendisi trip atmakta gayet iyi gibi... bilemedim sen kaldirabilecekmisin peki?
Güven olmadan sağlıklı bir ilişki olmaz. Güven de kazanılan bişey değildir.
Bu saatten sonra olmaz.
Yalnız o cümle de kavgada bile söylenmez.
Kafana takili kalmis, madem bukadar hoslaniyordun, e tatlim nicin buyuk sozler ediyosun. gerci diyene bak! cokta farkli sayilmam senden haha..
kizginlik aninda bazen soylemek istemedigi seyleri soyleyebilir insan. karsindaki samimiyetle soylenmeyen bir soz oldugunu anlayabilmeli. anlamamis seninki. biraz cocuksu gibi, sen daha olgun sahiplenici bir karakter arzuluyosun. insanlar degismez canim. madem bitmis, 3 aydir onsuz yapabiliyosun, sal gitsin.
Tamam. Öyleyse onaylandıysa zor bir durum o psikolojik durum ömür boyu sürer diye duydum benBorderline olduğunu kendisi laf arasında söylemişti ama ben o zaman önemsememiştim, bilmiyordum da. Sonra araştırınca öğrendim.
Tamam. Öyleyse onaylandıysa zor bir durum o psikolojik durum ömür boyu sürer diye duydum ben
Ben tekrar denemenizi tavsiye ederim.zaten etrafnzda bir suru kisi varmis.kaniniz buna kaynamis bu kisiye guvenmissinz.ama hem ona yeterli guveni verememis hem de soyledgnz sozle olan guveni de kirmissniz...iki taraf da nazli geldi bana iletisimsizlik olmus..bnce birbirinze apacik olun.herseyi konusun davranis beklentleri de dahil..olmazsa yine olmaz zaten.ama en azndan hem aklnzda kalmaz hem de hoslandgnz birini bu kadr kolay kaybetmemeliydm emek vermliydm demzsnz..kolay bulunmuyor bu devirde guven veren biri..bahsettgnz kotu ozellikler torpulenecek adam edilecek ozellikler..bi sans daha taniyim birbirnze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?