Ciddi yorum istiyorum.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
Merhabalar...

Kritik yapacak kız arkadaşlara ihtiyacım var şu anki konumda.

Benim hoşlandığım bir şahıs var. Ve bu şahıs benim dil kursuna gittiğim yerde öğretmen: konsoloslukta.

Bakışma, çarpışmalardan sıkılıp direkt gidip kendisinden yardım istedim. O da ilgili görünüyordu gayet kendisi telafi edeceğini de söylemişti, utangaçtı, flört ediyorduk derken pat konuşma kesildi. Ben sana geri dönerim dedi yardım istediğim konuda laf o laf dönmedi.

Sonradan öğreniyorum ki bu birisiyle yatmış. Hadi banane yattıysa yattı bir bağımız yok ama bunu benim öğretmenime anlatmış olması beni tiksindirdi. (ikisi çok yakın arkadaşlar-ama onun bilmediği bir şey var ki öğretmenimle ben de çok yakın arkadaşız bana iyilik yaptı sağ olsun söyledi)

Ya koskoca adamsın, ergen misin sen. Neyse ben herhalde bu iş olmaz dedim yüz çevirdim ama şimdi tekrar yanaşmaya çabalıyor. Mesela bugün yanımıza geldi arkadaşımla neye bakıyorsunuz diye (bir ilanı inceliyorduk) ben direkt arkamı dönüp gittim. Arkadaşım nereye kaçtın dedi, o bozuldu, şahıs da arkadaşıma napıyorsun nasılsın dedi öyle gitti.

Canım sıkıldı artık. Bu dengesizlik nedir, acaba anlamadı mı halen ondan hoşlandığımı ya da orada öğrenci olduğum için mi çekiniyor? Ama bu seçenek de saçma geliyor koca koca insanlarız, onun öğrencisi de değilim üstelik.

Ya bilmiyorum ne yapmalıyım tam diyorum bir netlik oluştu yönüme bakıyorum bu sefer abuk bir şey yapıyor. Bir karar versin artık istiyorum.

Ve artık ciddi anlamda taciz ediliyormuşum gibi hissediyorum (bir insan bir insanı duvara sıkıştırır mı ya 30 m genişlikte yerde, şikayet edicem en son o olucak) onun tarafından, rahatsız oluyorum çünkü aramızda bir şey yaşanacağını bilsem rahatsız etmeyecek bu davranışları ama şu an ediyor.

Nasıl bir yol çizmeliyim kararsızım çünkü emin olamıyorum ne düşündüğünden. Siz ne düşünüyorsunuz?

Şimdi sizle flört ederken,biriyle mi yatmış. O kısmı tam anlayamadim.

Isteyen istediği ile yatar

Buradaki tek hatalı kişi bunu size anlatan

Dediğimiz gibi kocaman însanlarsınız evli hatta sevgili değilsiniz kiminle ne yaptığından size ne

Eli kız eline değmemiş olsa da sıkıntısı var bu yaşta hala bakir dersiniz

Kimsenin özel hayatını öğrenmeyin daha huzurlu olun

Isteyen istediği ile yatar

Buradaki tek hatalı kişi bunu size anlatan

Dediğimiz gibi kocaman însanlarsınız evli hatta sevgili değilsiniz kiminle ne yaptığından size ne

Eli kız eline değmemiş olsa da sıkıntısı var bu yaşta hala bakir dersiniz

Kimsenin özel hayatını öğrenmeyin daha huzurlu olun

yatsın banane? neyim olur ki o

ergen gibi bunu başkalarına anlatması iğrenç. koskoca adam.

iki kişi arasında yaşanan iki kişi arasında kalır benim nezdimde

yoksa yeni hedef sen misin he ?

"nah" diyorum burdan ona bu tavırla devam ederse :KK24:

Senle flört ederken baskasiyla yatan adam sana ciddi bir gözle bakmiyordur.

bence çekindiği falan yok. senin ilginin de gayet farkında. ama sana karşı temiz duygular beslemediği belli. canı oyun oynamak istiyor.

Yanlış anlamadıysam ilgiliyken ilgisizleşiyor başkasıyla yatıyor sonra dönüyor sizi duvara sıkıştırıyor. Ya kusura bakmayın ama sizin masum hislerinizin karşılığında karşı taraf sizi sadece cinsel arzularıyla yaklaşıyor. Sizden yaşça büyük mü bilmiyorum öğrenciyim diyosunuz. Çalıştığı kurumdaki itibarı nedeniyle bu zamana kadar yaklaşmamıştır. Yada boşta kalmıştır ondan sizinle ilgileniyordur. İlişki açısından bi cacık olmaz bu heriften. Seninle de arzularıyla yaklaştığını düşünüyorum.

bu taciz işte. yani sevgili oluruz, sevişiyor oluruz tamam da. böylesi tacizci sapık gibi, brr.
Uuuv ama o milletin insanı için flörtöz diyorlar. :KK8:Bir de o seksi anlatma olayı yabancılarda çok yaygın be just. Hem kadınlarında hem erkeklerinde seks hayatını konuşmak normal.

offff just tam kafası karışık ergeni bulmuşsun gibi geldi bana.
vallaha bence sallama. hani böyle kadınsal taktik verme manasında değil. az biraz sal herifi, ipleme. belli ki kafası karışık. şundan diyorum, seninle cilveleşirken gidip başkasıyla yatmış.
ha yatar yatar da aynı ortamda flörtleştiğin biri varsa çeneni sıkı tutarsın kulağına gitmesin diye. tabii bir de anlatma olayı var ki bana karyola başına çentik atıyormuş gibi geldi.
bence geride dur. niyetinin ne olduğundan emin ol.
şu duvara sıkıştırma meselesinde ben olsam ilk başta şakayla karışık uyarırdım anlamazsa ya da devam ederse sert olmayan bir şekilde az ötede durmasını isterdim (artık o anki muhabbete göre bir bahane bulabilirsin)

her kuşun eti yenmezin italyancası ne cınım ?

ahahah ay onu çeviremem deyiş o :confused:

Tam anlamadım sımdı sen adam baskasıyla yattı dıye mı ona ters davranıyorsun?

yok beni ilgilendirmez ki bir bağlılığımız yok, yarın belki ben de başkasıyla flört ederim ilgimi kaybederim. bana mide bulandırıcı gelen bunu açık açık benim öğretmenime anlatabilmiş olması.

Senle flört ederken baskasiyla yatan adam sana ciddi bir gözle bakmiyordur.

ben de ona pek ciddi bakmıyorum ama :KK53:

bence çekindiği falan yok. senin ilginin de gayet farkında. ama sana karşı temiz duygular beslemediği belli. canı oyun oynamak istiyor.

gerizekalı değilse fark etmesi lazım :confused:

Yanlış anlamadıysam ilgiliyken ilgisizleşiyor başkasıyla yatıyor sonra dönüyor sizi duvara sıkıştırıyor. Ya kusura bakmayın ama sizin masum hislerinizin karşılığında karşı taraf sizi sadece cinsel arzularıyla yaklaşıyor. Sizden yaşça büyük mü bilmiyorum öğrenciyim diyosunuz. Çalıştığı kurumdaki itibarı nedeniyle bu zamana kadar yaklaşmamıştır. Yada boşta kalmıştır ondan sizinle ilgileniyordur. İlişki açısından bi cacık olmaz bu heriften. Seninle de arzularıyla yaklaştığını düşünüyorum.

sallamamaya devam yani :KK45:

Benim tanıdığım yabancı hocalar, ağırlıklı olarak Amerikalılar, Türklere karşı hep aşırı dikkatliydi. Zaten bizim kadar dokunarak da iletişim kurmazlar. Hatta biri gelip "sokakta fotoğraf çekeceğim, başıma bir şey gelir mi?" diye sormuştu. Bu kişi... İlginç:KK64:

Banada ciddi anlamda degilde eglenmelik ilgileniyor sizinle gibi geldi... Arkadasiniz sizi bi nevi uyarmis, israrci olmayin bence sizde... Bide duvara sIkIstirmak falan neydir allah askina, ergenler bile öyle yapmaz, 5-6 yas kafa yapisi heralde... Vallah siz daha oturakli ve seviyeli bir birliktelik istiyorsaniz bu kisi size göre degil bence, ama sizde aman biraz laylaylom takilayim diyorsaniz o zaman elektrik vermeye devam...:KK14:

X