ciddimi bilmiyorumm :(

qizemcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
18
0
36
İzmir
bi birlikteliğim var 5 aydır kendisi 24 yaşında askerliğini bekliyorum şuan ama hiç bi şekilde evlilikten yada ciddi olmaktan konuşmadık onu sonuna kadar bekleyebiliim ama önemli olan ciddi olduqunu bilmem sorduqum herkez ilişkiye başlamadan yada 2 ay sonrasında konuşanlar var sizce ciddi değilmidir ve benide pek kıskanmıyomu boşunamı bekliyorummmmmmmmm bu durum benim kafamı çok kurcalıyo :43::43::43::43::43:

sevgili olmadan önce ilk adim nasil geldi ondan?konusmalarindan davranislarindan seninle paylasip anlatiklarindan anlayabilirsin etrafindaki arkadaslari v.s.a Kendini 5 sene sonra nerede görmek istedigini sor ona ondan sonrada ekle peki en cok istedigin hayal ettigin sey nedir sor :51:

bi birlikteliğim var 5 aydır kendisi 24 yaşında askerliğini bekliyorum şuan ama hiç bi şekilde evlilikten yada ciddi olmaktan konuşmadık onu sonuna kadar bekleyebiliim ama önemli olan ciddi olduqunu bilmem sorduqum herkez ilişkiye başlamadan yada 2 ay sonrasında konuşanlar var sizce ciddi değilmidir ve benide pek kıskanmıyomu boşunamı bekliyorummmmmmmmm bu durum benim kafamı çok kurcalıyo :43::43::43::43::43:

canim askerdeymis hele bi askerligim bitsin diye düsünüyor olabilir
24 yas bir erkek icin erken bir yas evlenmek icin
beklerim diyosun en azindan asker den gelene kadar sabret sonrasinda
haala bi hareket yoksa konusursun
bos vaadlerde bulumnmasindan bekleyip yaavas hareket etesi daha iyi bence

canim askerdeymis hele bi askerligim bitsin diye düsünüyor olabilir
24 yas bir erkek icin erken bir yas evlenmek icin
beklerim diyosun en azindan asker den gelene kadar sabret sonrasinda
haala bi hareket yoksa konusursun
bos vaadlerde bulumnmasindan bekleyip yaavas hareket etesi daha iyi bence

aslında katılıyorum buna bende askerlik bitene kadar beklemeyi düşünüyorum 5 ay sonrasına bakıcaz artık :(

:59:

sevgili olmadan önce ilk adim nasil geldi ondan?konusmalarindan davranislarindan seninle paylasip anlatiklarindan anlayabilirsin etrafindaki arkadaslari v.s.a Kendini 5 sene sonra nerede görmek istedigini sor ona ondan sonrada ekle peki en cok istedigin hayal ettigin sey nedir sor :51:

canım ben biraz anlama özürlüyüm hareketlerinden anlayamam ilişkimiz bi yazlıkta başladı beni görmüş ama açılamamış 2ci hafta tekrar gelmiş bi şekilde tanıştık falan ii hoş kendisi ama yaş farkımız var konuyu o açmadan ben açmak istemediğim için gelecekle ilgili bişey soramıyorum ayrıca birbirimizin geçmişinide bilmiyoruz eski sevgilier falan :59::43:

Üzülmene gerek yok canım.Çocuk belki askerlik işi bitince gelecekle ilgili planlarını yansıtacak sana.Hem daha gençsiniz olur bu işler ileride.Siz şimdi aşkın tadını çıkarın:34:

anladim ama benim demek istedigim ordan burdan nasil konusuluyorsa bu tarz konusmalarda cok dogal herhangi bi arkadasinda olsa onu tanimak paylasmak icin de konuslan konulardan biridir
sen sadece ciddi olup olmadigini sormak icin yazmissin ama söylim yinede yasin daha kücük ayni sekilde sevgilin icinde gecerli ciddi olsaniz dahi odaklanmadan zamana birakin birbirinizi taniyin önce

ilişkiniz daha yeni..sen konuyu açma bence onun açmasını beklemen daha uygun olur..
sana aykırı davranışları olursa restini çek cnm

cnm hiç bişi için acele etme çok güzel bi yaştasın ve evlilik ciddilik inan şuan için çok erken..seni duygularını çok iyi anlıyorum fakat acele etmenin hüsranını sonrasında yaşıyoruz hep..

arkadaşlarım tamam erken diyosunuz haklısınızda bende hemen evlnmek istemiyorum ama dedim ya ciddi olduğunu bileyim 10 sene beklerim gerekirse çünkü suan askerde burda özlem çekiyoruz ciddi değilse neden acı çekeyimkii ne bilim ben etrafta herkez mutluluklarını sergilrken belkide onlara imrenip böyle bişeyi sorun ettim off off :((:59:

Back
X