• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Anadal?

2006 da girip 92 gibi bi puan alıp salak gibi tercih yapmadığıma o kadar pimanım ki düz memurluk en güzeli ve 8 yıllık memur olacaktım. memur olan arkadaşlarım hayata daha çabuk atıldı. çok istersen açıktan vs okursun üni okumamızın amacı iş bulmak sonuçta çoğumuzu para kazanmak için okuyoruz. lys den sonra otur eylüle kadar kpssye hazılran elinde puanın dursun ne kaybedersn ki.

çift anadal her ünide yok olsa da şartları zorlayıcı çap yapanların çoğu okuluda uzatıyor. 20 yaşındasın yani çoğu mesleğin iş garantisi yok. şimdiden başlayrak zorla kpssyi derim.

not: atanmış bir pdrci olarak konuşuyorum

Acaba kac puanla atanabiliriz lise kpss den en az doguda olurr ve liseden memur olunca ne yapiyoruuz

Caniim bende 19 yasindayim ve 2.girisim sinava puanin ve siralaman kac acaba benim gecen yil 372 ydi cok az tercih verdim gelmedi okul oncesi .bu yilda 378 yine sadece ikinci ogretim oluyor batida ama. Neyse bende ikinci sinav icin pdr istiyorum su anda ama korkuyorum edebiyatim da matematigimde kötü :-(

Benim 370 bile değil canım maalesef.:50: İkinci öğretim de olsa yaz ama. Ben de daha önce ikinci öğretimde okudum(1 sene). Tek eksisi harç parası, onun dışında avantajı çok.:34: Benim de matematiğim kötü, bu yüzden de sözelden tercih yapıp çift anadalla PDR ya da Okul Öncesi okumak istiyorum.

Back