Çift Bölmeli Fırın

yengec123

hmmmmmmm
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
5.541
1
158
37
İstanbul
Merhaba Bayanlar :42:

Çift bölmeli fırın hakkında ne düşünüyosunuz?:44:

Kullanıpta memnun olmayan varmı. :54:

Eklentiler

• $26311_9631-HS_0514_large.webp
    $26311_9631-HS_0514_large.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 1.546
ben de "beyaz eşya sorunsalı" başlığımda bu soruyu sordum.
tek bölmeli ile çift bölmeli arasında pek fiyat farkı yok hangisini almak daha mantıklı doğrusu ben de çok merak ediyorum
:44:

kuzum tavsiye üstüne bende çift bölmeli fırın aldım teyzemin bi arkadaşı kullanıodu ondan gördüm gayet enteresan geldi kadın en üst gözde yemeklerini pişiriomuş çünkü üst bölme yemek pişirmeye daha uygunmuş alttada hamur işleri falan yapıomuş orasıda hemur işi yapmaya daha uygunmuş:)
bu birincisi ikincisi yemeklerin kokusu birbirine geçmiomuş mesela tavuk pişirdin yerde börek pişirince koku karışması olmuomuş
üçüncüsüde aynı anda dielimki hem kek yapcaksın hemde fırında patatesli köfte pişirceksin aynı anda ikisinide altı üstü piştimi demeden pişirebilirsin ve kokularıda birbirine karışmaz:)

kuzum tavsiye üstüne bende çift bölmeli fırın aldım teyzemin bi arkadaşı kullanıodu ondan gördüm gayet enteresan geldi kadın en üst gözde yemeklerini pişiriomuş çünkü üst bölme yemek pişirmeye daha uygunmuş alttada hamur işleri falan yapıomuş orasıda hemur işi yapmaya daha uygunmuş:)
bu birincisi ikincisi yemeklerin kokusu birbirine geçmiomuş mesela tavuk pişirdin yerde börek pişirince koku karışması olmuomuş
üçüncüsüde aynı anda dielimki hem kek yapcaksın hemde fırında patatesli köfte pişirceksin aynı anda ikisinide altı üstü piştimi demeden pişirebilirsin ve kokularıda birbirine karışmaz:)

Çok iyi o zamann :40: bende mağzada dolaşırken dikkatimi çekmişti ama kullanışlımıdır bilemedim ..

Bende kesinlikle çift bölmeli düşünüyorum . . .
BÜYÜK kolaylık ve rahatlık . . .

Üstte yemeğiniz olurken altta kekinizi böreğinizi pişirebilirsiniz . . .
Kullananlar da yorum yapsa tam olucak ama . . .

bende arçalikten aldım fakat hiç önermiyorum üst rafında tek tepsi birseyler pişiririm dedim ama cok gec ısınıyor yarım saat suruyor ve sadece ızgara et tarzı seyler pısıyor nerdeyse hıc kullanmıyorum saatlerce onu bekleyemıyorum alt turbo bolumde pısırıyorum orasıda koseyı yakıyor bacası ordan gecıyormus ve borcamda ne pısırırsem altı pısmıyor 1500 lıra verıp aldım hıc memnun degılım

bende arçalikten aldım fakat hiç önermiyorum üst rafında tek tepsi birseyler pişiririm dedim ama cok gec ısınıyor yarım saat suruyor ve sadece ızgara et tarzı seyler pısıyor nerdeyse hıc kullanmıyorum saatlerce onu bekleyemıyorum alt turbo bolumde pısırıyorum orasıda koseyı yakıyor bacası ordan gecıyormus ve borcamda ne pısırırsem altı pısmıyor 1500 lıra verıp aldım hıc memnun degılım

Bak şimdi kafam karıştıı

benimde kafam karıştı ya:51: çok heves etmiştim gerçi daha alınan bişi yok ama ne biliyim başka yorumlar bekliyoruzzz:52:

Bunun yerine ben mikro dalga fırın almayı tercih ederim :) bence mini fırın daha mantıklı bu çok kaba duruyor :S

Ya konu acilali bayaa olmuş ama bende aynen bu modeli ve boyle cift bölmeli almayı düşünüyorum. Kullananlar memnun olanlar olmayanlar yorum bekliyorum

Arçeliğin çift bölmelisini ben de 2010 da evlenirken almıştım.Tavsiye etmiyorum.Annemin eski bi arçelik mini fırını vardı o çok daha iyiydi açıkcası.Üst bölmeyi ben de kullanamıyorum.Alt tarafla aynı anda çalıştırdığınızda ısınmıyor.Sadece turbo kısmı kullanıyorum o da köşeleri yakıyor ortalar kısmen daha az pişiyor.Boton kek kalıbı kullandığımda ortasını pişirmiyor.Sürekli alüminyum folyo örtmek zorunda kalıyorum keklere.Bence almadan iki kere düşünün daha iyileri mutlaka vardır.

Back
X