Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum tavsiye üstüne bende çift bölmeli fırın aldım teyzemin bi arkadaşı kullanıodu ondan gördüm gayet enteresan geldi kadın en üst gözde yemeklerini pişiriomuş çünkü üst bölme yemek pişirmeye daha uygunmuş alttada hamur işleri falan yapıomuş orasıda hemur işi yapmaya daha uygunmuş:)
bu birincisi ikincisi yemeklerin kokusu birbirine geçmiomuş mesela tavuk pişirdin yerde börek pişirince koku karışması olmuomuş
üçüncüsüde aynı anda dielimki hem kek yapcaksın hemde fırında patatesli köfte pişirceksin aynı anda ikisinide altı üstü piştimi demeden pişirebilirsin ve kokularıda birbirine karışmaz:)
bende arçalikten aldım fakat hiç önermiyorum üst rafında tek tepsi birseyler pişiririm dedim ama cok gec ısınıyor yarım saat suruyor ve sadece ızgara et tarzı seyler pısıyor nerdeyse hıc kullanmıyorum saatlerce onu bekleyemıyorum alt turbo bolumde pısırıyorum orasıda koseyı yakıyor bacası ordan gecıyormus ve borcamda ne pısırırsem altı pısmıyor 1500 lıra verıp aldım hıc memnun degılım