Cift cizgi cikti adet oldum hamilemiyim

gunel21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2021
46
7
1
26
Adet olup bitdikden 10 gun sonra test yaptim silik cizgi cikti sonra 5 gun sonra yine yaptim yine silik cizgi cikti. Bugun kan geldi daha 5 gun vardi regl tarihime hicbirzaman öne atmazdi 1 gun sadece one atardi regl tarihim hamile ola bilirmiyim hamilelik testi yanlis olabilirmi?

Kan nasil bir kan? Belki yerlesme kanamasidir. Su an gürül gürül kan geliyorsa adet olmuş kimyasal geçirmiş olabilirsiniz.

Kimyasal nedir? Gurul gurul degil ama azda degil
Kimyasal demek rahmin kabul etmedigu tutunmayan demek. Bir miktar beta hcg salgilaniyor ancak sonra adet olunuyor. Cift cizgi cikti kanamam var dediğiniz icin bu ihtimal geldi aklima. Kirmizi kan renginde ise adet oluyorsunuzdur. Biraz bekleyin, kanama kesilirse tekrar idrar testi yapin.

Kan testi yaptırın en iyi ve en güzel sonuc kesin ve net olur...

Anladim Tesekkurler

Ben de hamilelik beklerken adet oldum günümden bir gün önce . 1.gün kahverengiydi. 2.gün normal kanama oldu 3.gün yani bugün bitmiş leke şeklinde var kahverengi Normal adetim 5günde biterdi. 10 gündür yemekten hemen sonra bile midem kazınıyor. Bulantı hissi var . Kafam karıştı hamile olabilir miyim test yapmak istemiyorum akışına bıraktım ne yapmalıyım sizce ?

Acıkma hissi bulantı öyle hemen olmaz, psikolojik tamamiyle..

Merhaba yerlesme kanamasida ola bilir test yapin yada birazdaha bekleyin diger regl tarihini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…