Doğum kontrol hapı bittikten sonra 3 günlük adet gördüm o yüzden ihtimal vermedim hiç. Kafam çok karışık. Negatif görürsem çok üzülücem.Bir haftadır hiç test yapmadım mı dogu kontrol hapları ilk aydan tam koruma yapmaz zaten korunmasız ilişki de olmuş test yaptir derim
TebriklerrrrBat bugundu 20 mart..bu 4 testi de buaksam yaptim..inanamayip hepsini birden yaptim stoktaki testlerimin ama hala inanamiyorum..testler bozuk olabilirmi? Emin olayimmi napayim yaw? Cok saskiniiimmmm yardim kizlaaar
Bi sorum var benim de yardımcı olur musunuz? 3 4 cm lik kist ten dolayı sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım normalde 23 şubattaydı adetim 18 şubatta oldum 3 gün ve normalden daha az. Ve o bir ayda ekstra korunma olmadı doğum kontrol hapını bıraktığımızda eşimle 3 kere korunmasız birliktelik oldu. 18 inde adet olmam gerekiyordu hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüslerim de acı var. Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yapar diye okumuştum. Ama sadece bir ay kullandım. Yardım lütfen
Ben bugüne kadar hiç adet düzensizliği yaşamadım ama doktor 3 4 cm lik kist vardı dediğinde bile adetleri hep günü gününe oluyordu. Offf çok stres yaptımBelkide kistlerin gecmemistir ve o yuzden adet olamiyosundur en az 3 ay d.k.hapi uyguluyolar kiste 1 ay degil
6.ay bu ay..hic de belirtim yoktu hatta adet olcakmışım gibi kasiklarim agriyor..Tebriklerrrrne zamandır deniyordunuz? Belirtileriniz var mıydı??
Benimde 6. Ayım6.ay bu ay..hic de belirtim yoktu hatta adet olcakmışım gibi kasiklarim agriyor..
Amiiiinnn inşallah cnm inşallahhBenimde 6. AyımHayırlısıyla sağlıkla büyüsün darısı başıma inşallah dua edin bizler içinde
Bat bugundu 20 mart..bu 4 testi de buaksam yaptim..inanamayip hepsini birden yaptim stoktaki testlerimin ama hala inanamiyorum..testler bozuk olabilirmi? Emin olayimmi napayim yaw? Cok saskiniiimmmm yardim kizlaaar
Canim neden bekliyorsun idrar testi yap için rahat etsinKimse yok muuuuuuu lütfen cevap verin tecrübelerinize ihtiyacım var idrar testi yapmalı mıyım?
Negatif görmekten sıkıldım artık cesaretim yooookkkkCanim neden bekliyorsun idrar testi yap için rahat etsin
Yerleşme olabilir evet rengi açık mıydı ?Kızlar merhaba tekrar bende adetim in geciktiğini yazmıştım size bugün 1 buçuk gibi kanama geldi damla şeklindeydi ve o saatten beri tek ped hala duruyor ve çok azıcık bulaşma var kasık ağrım var iyice kafam karıştı yerleşme kanaması olabilir mi normalde hiç böyle az olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?