Çift çizgi mi

srf98

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
16
8
6
27
Merhabalar, adete 4 gün kala çizgi var değil mi arkadaşlar bir tane test yaptım bozuk çıktı bu aynı marka yine bir farklı görünüyor sanki yarısı yok gibi artımed vardı eczanede

Eklentiler

• D3A8E265-2738-43E4-8935-02DF7206B7FB.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 97
Merhabalar, adete 4 gün kala çizgi var değil mi arkadaşlar bir tane test yaptım bozuk çıktı bu aynı marka yine bir farklı görünüyor sanki yarısı yok gibi artımed vardı eczanede
Bundan daha silikle hamile olduğunu öğrenen çok insan var. Pozitif duruyor bence. Regl gününüzde bir test daha yapın.

Bana göre pozitif bu test.belli belirsiz silik çizgilerle hamile olduğunu öğrenenler var gerçekten.bu test bariz pozitifim diyor

Bana göre pozitif bu test.belli belirsiz silik çizgilerle hamile olduğunu öğrenenler var gerçekten.bu test bariz pozitifim diyor
Öyleymiş gerçekten dün kan verdim beta 100 çıktı Allah isteyen herkese versin inşallah

Benim bel ağrısı yerleşme kanaması oldu birde bacak ve kasık ağrısı oldu. Teşekkür ederim sağlıkla inşallah

Annneee ben burdayimmm diyor

Kızlar adetime bir gün var , kaset test yapsam çıkar mı ? Yarını bekleyelim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…