• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çift çizgi ve açık pembe akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah 🙏🏻 Yumurtlama takibi yapmadım maalesef 6 gün gecikmem oldu omdan öncesinde de bi hafta öncesinde ilişkimiz oldu bi de adet olmam gereken günce
Tebrik ederim :) Bence siz geç yumurtlamışsınız. 6 günlük gecikmeyle cok koyu renk cikmasi gerekirdi testinizin. Demek ki yeni yerlesmis. Pembe akinti da yerlesmeden kaynakli bence. Bence evde takip edin simdilik 2.cizginin koyulasmasi lazim eger git gide koyulasmaya baslarsa kan vermeye gidersiniz. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi 😊

Acık pembe kızımda yaşamıştım benimki gittiğimde gec dollenme demişti.

Şimdi ki gebelikte kahverengi akıntı oldu adet zamanına 3 gün önce doktor ilaç verdi eger ki kırmızıya dönüşürse sorun umarım sağlıkla kucagınıza alırsınız.

Reglime 5 gun kala ilk 5 dk da testim bu sekilde cikmisti birkac gun sonra da acik pembe akinti gelmisti 5 6 damla yerlesme kanamasiymis suan oglum ayagimda uyutmaya calisiyorum darisi basiniza teste gore hamilesiniz 🥰
Çok teşekkür ederim🙏🏻 Hayırlı olsun 😍😍 benim de bugün Doğum günüm. Zor günler geçiriyorux sevdiklerimizden uzakta. Hamileysem bana hediye olur diye bugünü bekledim test için🙏🏻😊

Bende aynısını 2 gün önce yaşadım 2 yıldır tedavi görüodum 10 gündür falan vajinamda aqrı vardı ama gebelik olduqunu düşünmüodum bebek istediqim için psikolojik sanıodum test yaptım sizinki gibi 2. Silik çizgi çıktı hemen hastanye koşup kan verdim ve ögrendim ki 2 haftalık hamileyim🙈 çok erken öğrendim 😬 bence sizde hamilesiniz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
İnşallah 🙏🏻 Allah hepimizin gönlüne göre versin😊

Tebrik ederim :) Bence siz geç yumurtlamışsınız. 6 günlük gecikmeyle cok koyu renk cikmasi gerekirdi testinizin. Demek ki yeni yerlesmis. Pembe akinti da yerlesmeden kaynakli bence. Bence evde takip edin simdilik 2.cizginin koyulasmasi lazim eger git gide koyulasmaya baslarsa kan vermeye gidersiniz. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi 😊
Kan testi verdim yarım saat sonra çıkıcak erken mi vermiş oldum

Acık pembe kızımda yaşamıştım benimki gittiğimde gec dollenme demişti.

Şimdi ki gebelikte kahverengi akıntı oldu adet zamanına 3 gün önce doktor ilaç verdi eger ki kırmızıya dönüşürse sorun umarım sağlıkla kucagınıza alırsınız.
Geç döllenme ise kanda çıkmaz mı test yaptırdım sabah

Son adet tarihim 27 şubat 4 haftalık mı hamileyim yani🙄 iyide doktor neden öyle dedi
0-2 haftalık gebelikte beta HCG düzeyi 5-50,
1-2 hafta için 50-500,
2-3 haftada 1000-5000,
3-4 haftada 5000-10000,
4-5 haftalık gebelikte beta HCG düzeyı 1000-50000,
5-6 haftada 10000-100000,
6-8 haftada 15000-200000,
2-3 ayda 1000-100000 civarlarında olmalıdır canım bak bunlar beta degeeleri anladığım kadarı ile doktorun bu degerler ölçüsünde söylemiş sana olabilir. Son adet baz alınır demek ki seninki gec döllenme.

Back
X