Çift çizgide yanılma payı varmı?

Masum bakisli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
38
2
88
30
Selamun aleyküm arkadaşlar 20 gündür adetim gecikti gerçi zaten düzensızım 30 günü baz alarak 20 gün geçti...şımdı yaptığım test çift çizgı cıktı...lütfen söyleyın varmı gebelik..kan için pazartesiyi beklemek zorundayım

Eklentiler

• IMG_20211015_150214_7.webp
    IMG_20211015_150214_7.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 98
Selamun aleyküm arkadaşlar 20 gündür adetim gecikti gerçi zaten düzensızım 30 günü baz alarak 20 gün geçti...şımdı yaptığım test çift çizgı cıktı...lütfen söyleyın varmı gebelik..kan için pazartesiyi beklemek zorundayım
Canım muhtemelen 1,5 aylık o kadar belli ki sorman hata kan ver beta yı gör hayırlı uğurlu olsun ..
Özel klinik piknikler yapıyor 2 saate sonuç çıkar p.tesiyi beklemene gerek yok.

Bu kadar belliyken Allah’ın izniyle yanılma payı olmaz

T çizgisi yerinden çıkacak artık hayirli olsun geciktirmek doktora görünün bu arada belirtilerinin nelerdi gecikme haricinde

Belirtiler şöyleydi
Aşırı saçım yağanıyor
Midem ekşıyor
Meme ağrısı çok aşırı
Ayağım üşüyor ne yapsam ısıtamıyorum
Ve hafif ama ara ara uzun süren mi de bulantısı .
Ve iştah kaybı arada terim kokuyor sanki hemde çok keskin hissediyorum

Belirtiler şöyleydi
Aşırı saçım yağanıyor
Midem ekşıyor
Meme ağrısı çok aşırı
Ayağım üşüyor ne yapsam ısıtamıyorum
Ve hafif ama ara ara uzun süren mi de bulantısı .
Ve iştah kaybı arada terim kokuyor sanki hemde çok keskin hissediyorum
Ter kokusu bende de var Urfa dayım ben dedim hava sıcak soğuk onun etkisinden kokuyordu yoksa yazın hiç ter kokmam şaşırdım şuan bu duruma iştah kaybı bende de var diyete girdim ondandır dedim bat günüm yarın inş benimki de gebelikten 1 yıldır tedavi görüyorum sonuç almadım 2 aydır tedaviye ara verdim akışına bıraktım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Ter kokusu bende de var Urfa dayım ben dedim hava sıcak soğuk onun etkisinden kokuyordu yoksa yazın hiç ter kokmam şaşırdım şuan bu duruma iştah kaybı bende de var diyete girdim ondandır dedim bat günüm yarın inş benimki de gebelikten 1 yıldır tedavi görüyorum sonuç almadım 2 aydır tedaviye ara verdim akışına bıraktım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah hayırlsıı ama hayatımda ılk defa ter kokusu hisettim.birde namaz kılarken egılınce mide bulantısı fazla oluyordu bunuda dikkate alın varsa...rabbım isteyen herkese nasıp etsın ınsşalah..

Hayırlı olsun canım bariz belli net hamilesin 4 haftalık vardır hatta bonusu da tebrikler ❣️🥲

Back
X