F ftmbg Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 234 116 18 35 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbg #1 Merhaba benım test gunune daha 2 gun var dayanamadım yaptım 136 cıktı bana dusuk geldı cıft embrıyo olunca boyle değerı olan var mı
Merhaba benım test gunune daha 2 gun var dayanamadım yaptım 136 cıktı bana dusuk geldı cıft embrıyo olunca boyle değerı olan var mı
P Paradisee Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2021 1.439 1.319 83 30 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbg #2 ftmbg .!.: Merhaba benım test gunune daha 2 gun var dayanamadım yaptım 136 cıktı bana dusuk geldı cıft embrıyo olunca boyle değerı olan var mı Genişletmek için tıkla... Degeriniz gayet normal hayırlı olsun. Çift olması kandan anlaşılmıyor kese de belli oluyor. En azından biri tutmuş bence sevinebilirsiniz:)
ftmbg .!.: Merhaba benım test gunune daha 2 gun var dayanamadım yaptım 136 cıktı bana dusuk geldı cıft embrıyo olunca boyle değerı olan var mı Genişletmek için tıkla... Degeriniz gayet normal hayırlı olsun. Çift olması kandan anlaşılmıyor kese de belli oluyor. En azından biri tutmuş bence sevinebilirsiniz:)
F ftmbg Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 234 116 18 35 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbg #3 Paradisee .!.: Degeriniz gayet normal hayırlı olsun. Çift olması kandan anlaşılmıyor kese de belli oluyor. En azından biri tutmuş bence sevinebilirsiniz:) Genişletmek için tıkla... İnşallah artışı beklıyorum artık bakalım
Paradisee .!.: Degeriniz gayet normal hayırlı olsun. Çift olması kandan anlaşılmıyor kese de belli oluyor. En azından biri tutmuş bence sevinebilirsiniz:) Genişletmek için tıkla... İnşallah artışı beklıyorum artık bakalım
P Paradisee Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2021 1.439 1.319 83 30 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbg #4 ftmbg .!.: İnşallah artışı beklıyorum artık bakalım Genişletmek için tıkla... Evet test gününüzde de guzel bir değer gelir hayırlı olsun bizim icin dua edin :)
ftmbg .!.: İnşallah artışı beklıyorum artık bakalım Genişletmek için tıkla... Evet test gününüzde de guzel bir değer gelir hayırlı olsun bizim icin dua edin :)
F ftmbg Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 234 116 18 35 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbg #5 Paradisee .!.: Evet test gününüzde de guzel bir değer gelir hayırlı olsun bizim icin dua edin :) Genişletmek için tıkla... İnşallah canım Rabbım ısteyen uğrasan herkese nasıp etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Paradisee .!.: Evet test gününüzde de guzel bir değer gelir hayırlı olsun bizim icin dua edin :) Genişletmek için tıkla... İnşallah canım Rabbım ısteyen uğrasan herkese nasıp etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Kumraladamavituna1 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2024 6.042 6.243 118 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbg #6 Neden düşük geldi anlayamadım, zaten test gününüzden erken vermişsiniz ve pozitif çıkmış