- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- 103
- Konu Sahibi survivor118
-
Çift embriyo transferi 35 yaş altı ve 3 başarısız denemeden sonrasına yapılıyor canım. Özel kliniklerde zaten bu şartlar çoğu zaman aranmıyor bile çift transferi yapıyorlarBirsey sorabilir miyim size ? Cift embriyo transferi yapilmiyor artık 35 yas altina deniyordu kac yaşındasınız bende tup bebek surecine gircem de
Tesekkur ederim canım bilgilendirme icin,bende devlet sınırlama getirdi falan diye okumuştum. 28 yasina gircem bakalim benimki nasıl olcak heyecanlı bir süreç. Bide pko luyumÇift embriyo transferi 35 yaş altı ve 3 başarısız denemeden sonrasına yapılıyor canım. Özel kliniklerde zaten bu şartlar çoğu zaman aranmıyor bile çift transferi yapıyorlar
Prosedürde öyle ama dediğim gibi çoğu özel kliniğin işleyişi hemen hemen aynı. Çift transferi yapıyorlar yani. Bende pkoluyum canım ama bizim asıl sorunumuz pko değil döllenme. Döllenme çok az oluyor,olanda bölünüp ilerlemiyorduTesekkur ederim canım bilgilendirme icin,bende devlet sınırlama getirdi falan diye okumuştum. 28 yasina gircem bakalim benimki nasıl olcak heyecanlı bir süreç. Bide pko luyum
Ben de test yaptırdım 7.gün 216- 9.gün 425 çıktı canın.merkeze sorduk bu bir gösterfe değiller çift mi ikiz mi diye.merakla bekliyoruzİki transfer edilmişti 9.gün 159 11.gün 488di değerim tekti kan sonucu yanıltabilir cnm inşallah sağ salim kucağına alırsın
Benim bir çok başarısız denemem olmasına rağmen bile 3 basarız raporu istedi benim klinigim ve yaş sınırda 34 idim yinede şart koydu ama istemeyen yerde varmıdır bilemem 2 transfer tek embriyo tuttu Elhamdülillah inş sizinde gonlunuzce olurBirsey sorabilir miyim size ? Cift embriyo transferi yapilmiyor artık 35 yas altina deniyordu kac yaşındasınız bende tup bebek surecine gircem de
Arkadaşlar merhaba.çift embriyo olup tek gebelik yaşayanlar beta hcg değerleriniz nasıl gitmişti?her yüksek beta hcg ikiz demek değil dimi?
Benim 12. Gün 561 14. Gün 2065 hep iki göreceğiz dedik ama Allahım 1 tane nasip oldu
benim de 7.gün 216. 9.gün 425 bakalım ne olacak.2 tane 5.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu3.gün donmuş çift transferim oldu. Çok şükür kızımı kucağıma aldım. 5.gün değerim 0.42 12.gün 270 14.gün 755 çıkmıştı canım.
Değerle çift mi tek mi hiç alakası yok,daha sonraki değerlerimde hep yüksek yüksek gitmişti ☺
5.gün embriyolarında genelde değer yüksek oluyor canım. Kese muayenesinde belli olurbenim de 7.gün 216. 9.gün 425 bakalım ne olacak.2 tane 5.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu
Sizin değerler nasıldıBenim ilk denememde de cift yapildi tek tuttu. Ama devam etmedi. Simdi ki gebeligim de de cift yapildi tek tuttu. Hatta 3 yapicaklardi ben cift istedim
Aslinda normaldi ama burda niyeyse insanlar aa ikiz falan diye yorumladilar. .. degerlerle belli olmuyor anlayacaginiz. Anca gormeye gittiginizde netlesiyor hersey.Sizin değerler nasıldı
durumumuz aynı canım bende 27 yaşındayım ilk denemem olcak adetimi bekliyorum ve pkolu yum bende çok merak ediyorum çift konurmu istersek eğer ikiz bebek hayalim küçüklüğümden beri vardı cunkuTesekkur ederim canım bilgilendirme icin,bende devlet sınırlama getirdi falan diye okumuştum. 28 yasina gircem bakalim benimki nasıl olcak heyecanlı bir süreç. Bide pko luyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?