T Tugce9242 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 2.655 393 53 26 20 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce9242 #21 angelcad .!.: Hisar Hospital Ümraniye tek isteseniz bile çift çözüp transfer ediyorlar Genişletmek için tıkla... O da bi garipmiş ya gerçekten
angelcad .!.: Hisar Hospital Ümraniye tek isteseniz bile çift çözüp transfer ediyorlar Genişletmek için tıkla... O da bi garipmiş ya gerçekten
R ruzgarguluuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2025 1 0 1 36 27 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce9242 #22 angelcad .!.: Hisar Hospital Ümraniye tek isteseniz bile çift çözüp transfer ediyorlar Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben bugün orayla görüştüm. Nasıl bir hastane bilginiz var mı.
angelcad .!.: Hisar Hospital Ümraniye tek isteseniz bile çift çözüp transfer ediyorlar Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben bugün orayla görüştüm. Nasıl bir hastane bilginiz var mı.
A angelcad Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2022 107 71 48 30 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce9242 #23 ruzgarguluuu .!.: Merhaba, ben bugün orayla görüştüm. Nasıl bir hastane bilginiz var mı. Genişletmek için tıkla... Ben Meryem Hoca ile tedavimi sürdüyordum. Ayrıldı oradan, yani ne desem bilemedim ama benim tekrar gitmeyeceğim bir hastane yeni doktorlar hakkında da hiç bilgim yok
ruzgarguluuu .!.: Merhaba, ben bugün orayla görüştüm. Nasıl bir hastane bilginiz var mı. Genişletmek için tıkla... Ben Meryem Hoca ile tedavimi sürdüyordum. Ayrıldı oradan, yani ne desem bilemedim ama benim tekrar gitmeyeceğim bir hastane yeni doktorlar hakkında da hiç bilgim yok