Çift embriyo transferi

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kodlar lütfen gören herkes fikir sahibi olan bir kişi bile yazarsa cok sevinirim. 12 adet yumurta toplanmıştı sadece 1 tane 5. Güne 1 tane 6. Gün olmak üzere 2 tane embriyo var. Doktor bugün tek transfer yapalım ama sen bilirsin istersen ikisini koyayayım arkada başka embriyo yok ikiside tutmazsa dedi ama ben ikiz olsun istiyorum dedim cok cok kararsızım ikisininde farklı günlerde olmadı beni daha cok çıkmaza sokuyor korkuyorum lütfen yardımcı olun🥺

Kodlar lütfen gören herkes fikir sahibi olan bir kişi bile yazarsa cok sevinirim. 12 adet yumurta toplanmıştı sadece 1 tane 5. Güne 1 tane 6. Gün olmak üzere 2 tane embriyo var. Doktor bugün tek transfer yapalım ama sen bilirsin istersen ikisini koyayayım arkada başka embriyo yok ikiside tutmazsa dedi ama ben ikiz olsun istiyorum dedim cok cok kararsızım ikisininde farklı günlerde olmadı beni daha cok çıkmaza sokuyor korkuyorum lütfen yardımcı olun🥺
Seni hatırlıyorum tüp bebek tedavisine başladın demek hayırlısıyla olur inşallah. Ama biliyorsun tedirgin olmaman lazım rahat ol önce rabbim sana bı tane bağışlasın inşallah. Sonra bı bakmışsın kendiliğinden gebe kalmışsın. Bu yüzden kendini riske atma derim tek yumurta al inşallah tutar diğerine ihtiyacın kalmaz ama ikisini bı kereden kullanıp şansını bı kereden kaybetme derim. Rahat ve sakin olmaya bak. Allah sana daha ne ikizler ne üçüzler verir inşallah

Bence 2 adet transfer yaptır, benim ilk tüp bebek deneyimimde 2 tane koysunlar istedim biri tuttu biri tutmadi, bi oğlum oldu, bu kez tekrar koyuldu yine 2 istedim ıkiside tuttu, hakkinda hayırlısı neyse o olur, çok düşünmek öyle böyle demekle olmuyor bu iş, kaderinde ne yazarsa onu yaşarsın akışına birak

Seni hatırlıyorum tüp bebek tedavisine başladın demek hayırlısıyla olur inşallah. Ama biliyorsun tedirgin olmaman lazım rahat ol önce rabbim sana bı tane bağışlasın inşallah. Sonra bı bakmışsın kendiliğinden gebe kalmışsın. Bu yüzden kendini riske atma derim tek yumurta al inşallah tutar diğerine ihtiyacın kalmaz ama ikisini bı kereden kullanıp şansını bı kereden kaybetme derim. Rahat ve sakin olmaya bak. Allah sana daha ne ikizler ne üçüzler verir inşallah
Evet cok teşekkür ederim ben tüp bebek tedavisine girerken çok rahattım gerçekten ama şimdi bu ikilem beni öldürecek eşimle dünden beri çift mi tek mi demekten yorulduk gerçekten kimseye soramıyorum kimse anlamıyorum doktorum açıklamayı seven biri değil cok yorucu bi yanım tek bi yanım çift diyor tutacağı varsa çiftte de tutar bir tanesi diyor ama sonra ya ikisinde tutmazsa diyorum

yaş kac canım35 yas oncesi çift transfer yapılmıyor bıldıgımkadarıyla bence bence tek embrıyo transferı yaptır

Bende özelde tedavi gordum bahcecide orda yas siniri var ama sizn kurum baska sanirim. Karar sizin ama bence tek transfer yaptirin derim

Bende özelde tedavi gordum bahcecide orda yas siniri var ama sizn kurum baska sanirim. Karar sizin ama bence tek transfer yaptirin derim
Sadece şeyi düşünüyorum tutacağı varsa çiftte de tutar tutacağı yoksa tek transfer ettirdiğimde de tutmaz bi de ben hep ikiz istiyordum üstelik çift transfer edilince ikiz olmuyor ki tekinin tutma olasılığı yükseliyo

Yaşın kaç canım. 35 yaş üstü iki tane embriyo koyuyorlar. İkiz gebelik daha riskli olduğu için pek tercih etmiyorlar.

canım senı hatırlıyorum ,
sanırım bır kac ay oncesınde de farklı tedırgınlıklerın vardı sürekli bi telaşlı hatırlıyorum :)
ben yerınde olsam tek transfer ettırırdım, olumsuz olursa dıye ıkısıne cesaret edemezdım ..
hem ıkısını transfer etsede ıkısı tutmayadabılır, ama yınede karar senın..
biraz relax olmanı tavsıye edıyorum, cok tedırgın ve telaşlısın canım ..
hayırlısını iste her zaman , ınsallah gonlune gore olur hersey .

Sadece şeyi düşünüyorum tutacağı varsa çiftte de tutar tutacağı yoksa tek transfer ettirdiğimde de tutmaz bi de ben hep ikiz istiyordum üstelik çift transfer edilince ikiz olmuyor ki tekinin tutma olasılığı yükse
İki tane transfer edilince tutma olasılığı daha yüksek diye biliyorum doktorum böyle demişti

Sadece şeyi düşünüyorum tutacağı varsa çiftte de tutar tutacağı yoksa tek transfer ettirdiğimde de tutmaz bi de ben hep ikiz istiyordum üstelik çift transfer edilince ikiz olmuyor ki tekinin tutma olasılığı yükseliyo
Hayirlisi olsun insallah kendini sartlama ama icinden nasil geliyorsa da oyle yap hersey nasip kismet benim zaten 5.gune giden tek embriyo vardi dogal olarak tek transfer edildi. Eger arkada kalan embriyo olsaydida ben tek transfer yaptirirdum ikisini bi kerede istemezdim ama karar senin aklin kalbin ne diyorsa oyle yap bunda bi kriter yok 2tanesi tutar tutmaz sartlama kendini hic. Ilk deneme.mi

her ikisini de koymalısınız bence. biri tutmazsa en azından diğeri tutar.benim de 2 embriyo transfer edildi.1 i tutmadı.2 transfer edin bence.ama yine de siz bilirsiniz

her ikisini de koymalısınız bence. biri tutmazsa en azından diğeri tutar.benim de 2 embriyo transfer edildi.1 i tutmadı.2 transfer edin bence.ama yine de siz bilirsiniz
Evet eşimle öyle karar aldık açıkçası istatiksel olarakta baktım evet elimde başka embriyo kalmayacak ama yapacak başka bir şeyim yok riskli biliyorum ama tutacağı varsa her şekilde tutar inşallah burda tuttuğunu paylaşırım sizlerle inşallah 🤲🏻🤲🏻

Evet eşimle öyle karar aldık açıkçası istatiksel olarakta baktım evet elimde başka embriyo kalmayacak ama yapacak başka bir şeyim yok riskli biliyorum ama tutacağı varsa her şekilde tutar inşallah burda tuttuğunu paylaşırım sizlerle inşallah 🤲🏻🤲🏻
tutar inşallah başka denemelere gerek kalmaz.:KK200:

Back
X