• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift girişli dubleks ev ve 2.mutfak

Ss_esperanza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
183
1
26
Kayseri
Arkadaş sizlere bi sorum olacak.
Çift girişli dubleks ev nasıl oluyor? Bilen birisi anlatabilir mi :26:
Birde dubleks bir evin 2 katına amerikan tarzı mutfak yaptıbilirmiyiz? :31:
Yardımcı olursanız çok sevinirimm :16::16:

çift giriş ne olaki iki kapısı olandır herhalde :9::9:(düz mantık)

ıkı kapılı evı napıcaksınızki :26:

Canımız sıkıldıkca diğerinden giricez canım eve :27::27:
Diğer konumdada söylemiştim kayınvalide adayımla dublekste altlı üstlü oturacağız bazı nedenlerden dolayı,çift girişli lafı söylenmiştide o ne oluyomuş merak ettım :31::31:

bende oyle istiyorum baz yerlerde yapiyolar artik alt kattan ust kata cikan merdivenlere bi kapi koyuyolar ve orayi ust kattaki kapali tutuyor ve disardan bir giris daha oluyor ust kat icin
alt katta odalar mutfak banyo ne varsa ust kattada aynisi oluyor
birlik oturmak istemeyenler icin cikartilmis
bense Yurt disindayim alt Kati kiraya verip trye geldigimde ust Kati kullanmak icin oyle istiyorum
tam donus yapinca ikisinde birden oturmak ayy insaallah ogunleride gorurum

bende oyle istiyorum baz yerlerde yapiyolar artik alt kattan ust kata cikan merdivenlere bi kapi koyuyolar ve orayi ust kattaki kapali tutuyor ve disardan bir giris daha oluyor ust kat icin
alt katta odalar mutfak banyo ne varsa ust kattada aynisi oluyor
birlik oturmak istemeyenler icin cikartilmis
bense Yurt disindayim alt Kati kiraya verip trye geldigimde ust Kati kullanmak icin oyle istiyorum
tam donus yapinca ikisinde birden oturmak ayy insaallah ogunleride gorurum

Görünümü nasıl oluyo acaba güzel görünüyo mu çok merak ediyorum :31:.İnşallah sizinde dileğiniz gerçek olur :16:

Canımız sıkıldıkca diğerinden giricez canım eve :27::27:
Diğer konumdada söylemiştim kayınvalide adayımla dublekste altlı üstlü oturacağız bazı nedenlerden dolayı,çift girişli lafı söylenmiştide o ne oluyomuş merak ettım :31::31:

:9::9::9::9::9::9:bu çift girişi apartmanlar için söyluyorlarda dubleksler için duymamıştım çift girişli apartman görmüşsünüzdür sizinkide öyle bişi olur

2çkatada mutfak olur nıye olmasın boru yoksa boru falan çekerler olur yanı

:9::9::9::9::9::9:bu çift girişi apartmanlar için söyluyorlarda dubleksler için duymamıştım çift girişli apartman görmüşsünüzdür sizinkide öyle bişi olur

2çkatada mutfak olur nıye olmasın boru yoksa boru falan çekerler olur yanı

Bende apartmanı duydumda ,Dubleks evde bilmediğimi belli etmemek için sormadım :27::27: şimdide meraktan çatlıyorum :51:

Görünümü nasıl oluyo acaba güzel görünüyo mu çok merak ediyorum :31:.İnşallah sizinde dileğiniz gerçek olur :16:

Amin canim oncelikle
ben bikac tanesine bakti sahanelerdi ama cok pahalilardi okadar parayi bulmamiz zor simdilik bize trde kredide vermiyolar Yurtdisi diye
eger dusunuyorsaniz kesinlikle begeniceginizi dusunuyorum normal dupleksden farki yok zaten bide soyle dusunun yarin birgun Allah baska bi ev daha almayi nasip etti o evde tamamen siz oturucaksiniz tek yapmaniz kapiyi kaldirmak ve disari cikmadan ust kattasiniz aslinda gelininizde oyle cok disardan girmez sizdeyse direk sizden yukari kata cikar bende bi gelinim ve gelinler ozel Hayat istedigi icin ayri ev olsun diye oyle istiyolar Allah mutlu etsin bu arada

Amin canim oncelikle
ben bikac tanesine bakti sahanelerdi ama cok pahalilardi okadar parayi bulmamiz zor simdilik bize trde kredide vermiyolar Yurtdisi diye
eger dusunuyorsaniz kesinlikle begeniceginizi dusunuyorum normal dupleksden farki yok zaten bide soyle dusunun yarin birgun Allah baska bi ev daha almayi nasip etti o evde tamamen siz oturucaksiniz tek yapmaniz kapiyi kaldirmak ve disari cikmadan ust kattasiniz aslinda gelininizde oyle cok disardan girmez sizdeyse direk sizden yukari kata cikar bende bi gelinim ve gelinler ozel Hayat istedigi icin ayri ev olsun diye oyle istiyolar Allah mutlu etsin bu arada

Bende gelin adayıyım inşallah hayırlısıyla ,dediğiniz gibi güzeldir umarım resim yükleme şansınız olursa banada bi gösterirseniz çok sevinirimm :16::16:

Merhaba, gerçi resim paylaşılmış ama merak edene yazılı açıklayayım: Çift girişli dubleks demek; apartmanın iki katı size ait olacağı için iki kattan da eve giriş var demektir.

Mesela sizin dubleks ev; apartmanın 3. ve 4. katında konumlanmış olsun. Bu eve apartman koridorunda hem 3. kattan hem de 4. kattan girebilirsiniz. (3. kattan girerseniz alt kata, 4. kattan girerseniz dubleksin üst katına çıkmış olursunuz.)

Eğer merdivenleri içeriden de bir kapıyla kapatırsanız altlı üstü iki bağımsız daire elde edebilirsiniz; herkez kendi katına ayrı girişlerden girer.

Back
X