Çift kese

Amin kuzum yarın inşallah güzel haberler alirim Allah'ım sanada nasip etsin canım benim
Ben bu ay asilamaya gidemedim. Malum deprem oldu kv demler bizdeydi pekte degerlendirme olmadi. Bide aşırı sancili gecti klomen kullandiktan sonra bilmiyorum belkide kist oldu. Acikcasi pek umudum yok.

Merhalar öncelikle umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız, bebek haberi bekleyenler ise umarım en yakın sürede güzel haberlerine kavuşur 🙏🏼

Size danışmak istediğim bir konu var 4+5′te ultrasona girdim 7 mm kesemiz gözüktü fakat doktor bir kese daha gördüğünü gelişme sürecini takip edeceğini ikiz olabilceğini söyledi aranızda yaşayan bu durumu var mı acaba kısa süreli bir şok yaşadık☺️ bir kese 7 mm biri ise 4 mm miş süreç nasıl ilerliyor gelişim süreçleriniz nasıl oldu bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Merhaba ben de sizin gibiyim bugün iki kese gördük biri diğerine göre epey küçük. Haftaya netleşir dedi. Sizin durumunuz ne oldu acaba?

Eklentiler

• IMG-20221228-WA0007.webp
    IMG-20221228-WA0007.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba ben de sizin gibiyim bugün iki kese gördük biri diğerine göre epey küçük. Haftaya netleşir dedi. Sizin durumunuz ne oldu acaba?
Canım bende 4+5 te gittim 2 kese göründü biri diğerine göre baya küçük bugün 5+2 oldum. 5+6 da tekrar gideceğim. Senin netleşti mi?

Canım bende 4+5 te gittim 2 kese göründü biri diğerine göre baya küçük bugün 5+2 oldum. 5+6 da tekrar gideceğim. Senin netleşti mi?
Aa sizi aralık transfer olanlar grubundan hatırladım oradan buraya geçtik demek :) benim bugün 6+0 dün iki kesemi de gördüm geriden gelen büyümüş içi de doluydu hatta birinin içinde 2 bebiş gelişmeye başlamış devam eder mi bilemiyorum ama yani benim üçüzler. 🥲 cumartesi kalp atışı için gideceğim çoğul gebelikte kalp atışı geç duyulur dedi canım doktorum

Diğeri çok şükür öbürüne yetişti ikisininde kalp atışlarını duyduk ama aralarında 2-3 gün varmış önemli değil dedi doktor umarım Rabbim istediğinize göre verir sizinde🥰
mydreams93 mydreams93 nasılsınız, doktora gittiniz mi ?
Evet gelişimleri normal devam ediyor fakat ben hiç iyi değilim 3 haftadır mide bulantısı istifra işe gidemiyorum siz nasılsınız

Diğeri çok şükür öbürüne yetişti ikisininde kalp atışlarını duyduk ama aralarında 2-3 gün varmış önemli değil dedi doktor umarım Rabbim istediğinize göre verir sizinde🥰

Evet gelişimleri normal devam ediyor fakat ben hiç iyi değilim 3 haftadır mide bulantısı istifra işe gidemiyorum siz nasılsınız
Rabbim kolaylıklar versin.
Benimki 12 haftalık oldu elhamdülillah. Tek bebek.
Dün gece kanama oldu acile gittim .bebeğimi gördüm elhamdülillah çok şükür.
Dinleniyorum fırsat buldukça.
Dün mide bulantısı hafiflemişti dedim oh rahatladım, gece acillik oldum. Tamamen geçmedi ama senin yaşadıklarını geride bıraktım. Darısı sana olsun. Kaç haftalık oldunuz. Sağlıkla afiyetle huzurla kucaklayalım inşallah.

Rabbim kolaylıklar versin.
Benimki 12 haftalık oldu elhamdülillah. Tek bebek.
Dün gece kanama oldu acile gittim .bebeğimi gördüm elhamdülillah çok şükür.
Dinleniyorum fırsat buldukça.
Dün mide bulantısı hafiflemişti dedim oh rahatladım, gece acillik oldum. Tamamen geçmedi ama senin yaşadıklarını geride bıraktım. Darısı sana olsun. Kaç haftalık oldunuz. Sağlıkla afiyetle huzurla kucaklayalım inşallah.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin birdaha böyle korkular yaşatmasın inşallah🙏🏼🙏🏼 9. Haftadayız umarım kısa sürede bizde geride bırakırız

Merhalar öncelikle umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız, bebek haberi bekleyenler ise umarım en yakın sürede güzel haberlerine kavuşur 🙏🏼

Size danışmak istediğim bir konu var 4+5′te ultrasona girdim 7 mm kesemiz gözüktü fakat doktor bir kese daha gördüğünü gelişme sürecini takip edeceğini ikiz olabilceğini söyledi aranızda yaşayan bu durumu var mı acaba kısa süreli bir şok yaşadık☺️ bir kese 7 mm biri ise 4 mm miş süreç nasıl ilerliyor gelişim süreçleriniz nasıl oldu bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Merhaba ben de sizin haftanızda öğrendim ikiz oldugunu fakat sat la uyumlu degil.keseler düzgün dedi dr.iki hafta sonra kontrolüm var ama içim içimi yedi.geç döllenme degil çünkü.sizin nasıldı uyumlu muydu adet tarihiyle

Merhaba ben de sizin haftanızda öğrendim ikiz oldugunu fakat sat la uyumlu degil.keseler düzgün dedi dr.iki hafta sonra kontrolüm var ama içim içimi yedi.geç döllenme degil çünkü.sizin nasıldı uyumlu muydu adet tarihiyle
Merhabalar ilk başta biri büyük biri küçük keseydi fakat şimdi ikiside birbirinizi yakaladı 11. haftadayız. İçinizi ferah tutun inşallah güzel bir şekilde devam eder süreciniz :)

Back
X