- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
- Konu Sahibi Darkwhitetime
-
ama biz kavga ettiğimizde cam çerçeve indiriyor canavar çıkıyor pasiflik faln kalmiyorPasifliginden tabiki ailesine sesi çıkmıyor miyminti biraz esiniz galiba
ama biz kavga ettiğimizde cam çerçeve indiriyor canavar çıkıyor pasiflik faln kalmiyor
Ailesine karsi mahcuplugu vardir kesin. Sizinle gonulsuzmu evlendirdi ailesi acabaMerhaba benim derdim eşim .Aİlesiyle anlasamiyorum bir sürü kötü şey yaşadım konuşmuyorum.ama en kötüsü birsuru laflar hakaretler edildi bana ailesine karşı bir kere bile sesi çıkmadı pasif korkak kaldı.ama ben ailesine bir laf söyledim mı evde şiddet gösterisi yapıyor(eşyalara yumruk atmalar,tehdit etmeler)ailesi onu adam yerine bile koymuyor maddi manevi hiçbir destekleri yok çok kötü günler geçirdi maddi manevi hep ben ve ailem yanındaydı ama bir kere bile karşılarına çıkıp eşime laf söylemeyin diyemiyor.cok yoruldum artık sizce içten içe beni haksız gördüğü için mı böyle davranıyor yoksa pasifliginden mı?Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim
Bunca desteğin karşısında sizi haksız görüyor olamaz. Ailesine karşı pasif olduğundan. Nefret ederim böyle erkeklerden, kendi ailesinden değer görmüyor. Gururuna yediremediği için de sizi ezmeye çalışıyor. Egosunu tatmin etme çabasında...
Aslında tahammülü yok ailesine, onlara kızıyor. Belli ki ailesinin yüzünden sizin yanınızda haysiyeti, onuru kalmamış. Sizi ve ailenizle olan ilişkinizi, kendisine verilen değeri aşırı kıskanıyor, bu kıskançlığı size eziyet ederek bastıracak aklı sıra. Emin ol içinden diyor ki, keşke tam tersi olsa, kendi ailesinin iyi olmasını isterdi. Üzülme tatlm. Buna benzer durumları bende yakın çevremde yaşadım,
Hatta iş öyle boyutlara geldiki, erkek, karısının ailesine karşı ne entrikalar yaptı. Kızlarını ailesinin gözünden düşürmek için ne planlar...
Birşey elde edemeyince, hanımının ailesiyle bağları kopardı. Sevgiye tahammülü yok çünkü. Adam diyor ki resmen, benim ailem kötü ise seninkide kötü olacak.
Hiç üzerine gitme, ailesine laf söyleme. Onlar yabancı gibi davran, hatta yok gibi. konu geçtiğine De ki eşine, olabilir, gayet doğal. Kızmıyorum ailene. İnan o herşeyin farkında...
Mutluluklar dilerim cnm. Allah ağız tadınızı bozmasın. Sevgilerle...
o kadar güzel anlatmış Diniz ki gerçekten söylediğiniz gibi güzel dilekleriniz için de teşekkür ederimBunca desteğin karşısında sizi haksız görüyor olamaz. Ailesine karşı pasif olduğundan. Nefret ederim böyle erkeklerden, kendi ailesinden değer görmüyor. Gururuna yediremediği için de sizi ezmeye çalışıyor. Egosunu tatmin etme çabasında...
Aslında tahammülü yok ailesine, onlara kızıyor. Belli ki ailesinin yüzünden sizin yanınızda haysiyeti, onuru kalmamış. Sizi ve ailenizle olan ilişkinizi, kendisine verilen değeri aşırı kıskanıyor, bu kıskançlığı size eziyet ederek bastıracak aklı sıra. Emin ol içinden diyor ki, keşke tam tersi olsa, kendi ailesinin iyi olmasını isterdi. Üzülme tatlm. Buna benzer durumları bende yakın çevremde yaşadım,
Hatta iş öyle boyutlara geldiki, erkek, karısının ailesine karşı ne entrikalar yaptı. Kızlarını ailesinin gözünden düşürmek için ne planlar...
Birşey elde edemeyince, hanımının ailesiyle bağları kopardı. Sevgiye tahammülü yok çünkü. Adam diyor ki resmen, benim ailem kötü ise seninkide kötü olacak.
Hiç üzerine gitme, ailesine laf söyleme. Onlar yabancı gibi davran, hatta yok gibi. konu geçtiğine De ki eşine, olabilir, gayet doğal. Kızmıyorum ailene. İnan o herşeyin farkında...
Mutluluklar dilerim cnm. Allah ağız tadınızı bozmasın. Sevgilerle...
kızım olmasa bir dakika bile düşünmem bosanirim aslında ama çocukla maalesef kolay olmuyorEsiniz degismez ,en olabilecek sey psikiyatrik tedaviyi denemek olur ,
Belki toparlar ,
Ailesinin hatasini gorse bilse bile asla hayir diyemez cunku bastirilmis ,5 yasinda annesinden babasindan korkan bir cocuktan farki yok,
Ailesiyle aranizda bu zayifligi sebebiyle dengeyi kuramayacak ,
Ya ikna edin tedavi olsun bu uzun bir surec basari onun istegine bagli ,
Ya kabullenin ,
Ya ayrilin
birbirimizi severek evlendik üniversite arkadaşıyizAilesine karsi mahcuplugu vardir kesin. Sizinle gonulsuzmu evlendirdi ailesi acaba
Genelde çevresine karşı hep çok ezik olan erkekler evlenince eşlerinden bunun acısını çıkarıyorlar.Merhaba benim derdim eşim .Aİlesiyle anlasamiyorum bir sürü kötü şey yaşadım konuşmuyorum.ama en kötüsü birsuru laflar hakaretler edildi bana ailesine karşı bir kere bile sesi çıkmadı pasif korkak kaldı.ama ben ailesine bir laf söyledim mı evde şiddet gösterisi yapıyor(eşyalara yumruk atmalar,tehdit etmeler)ailesi onu adam yerine bile koymuyor maddi manevi hiçbir destekleri yok çok kötü günler geçirdi maddi manevi hep ben ve ailem yanındaydı ama bir kere bile karşılarına çıkıp eşime laf söylemeyin diyemiyor.cok yoruldum artık sizce içten içe beni haksız gördüğü için mı böyle davranıyor yoksa pasifliginden mı?Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim
Ailesi oglunu sizi istemedenmi evlendirdi demek istemistim. Olabilir ailesi gonulsuzdur ogullari istiyor diye evlendirmis olabilirlerbirbirimizi severek evlendik üniversite arkadaşıyiz
Merhaba benim derdim eşim .Aİlesiyle anlasamiyorum bir sürü kötü şey yaşadım konuşmuyorum.ama en kötüsü birsuru laflar hakaretler edildi bana ailesine karşı bir kere bile sesi çıkmadı pasif korkak kaldı.ama ben ailesine bir laf söyledim mı evde şiddet gösterisi yapıyor(eşyalara yumruk atmalar,tehdit etmeler)ailesi onu adam yerine bile koymuyor maddi manevi hiçbir destekleri yok çok kötü günler geçirdi maddi manevi hep ben ve ailem yanındaydı ama bir kere bile karşılarına çıkıp eşime laf söylemeyin diyemiyor.cok yoruldum artık sizce içten içe beni haksız gördüğü için mı böyle davranıyor yoksa pasifliginden mı?Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim
Merhaba benim derdim eşim .Aİlesiyle anlasamiyorum bir sürü kötü şey yaşadım konuşmuyorum.ama en kötüsü birsuru laflar hakaretler edildi bana ailesine karşı bir kere bile sesi çıkmadı pasif korkak kaldı.ama ben ailesine bir laf söyledim mı evde şiddet gösterisi yapıyor(eşyalara yumruk atmalar,tehdit etmeler)ailesi onu adam yerine bile koymuyor maddi manevi hiçbir destekleri yok çok kötü günler geçirdi maddi manevi hep ben ve ailem yanındaydı ama bir kere bile karşılarına çıkıp eşime laf söylemeyin diyemiyor.cok yoruldum artık sizce içten içe beni haksız gördüğü için mı böyle davranıyor yoksa pasifliginden mı?Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?