• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift rahim+piko +umutsuzluk +depresyon :(çok üzülüyorum ,bnmde bebeğim olurmu

ferideei

Karakterin kaderindir...
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
3.667
1.613
248
Hanımlar çok üzgünüm bugun ...her ay rutın yıkım (adet oldum )bu ay umutlanmıştım ,adet oldum
3yıllık evliyim ,5ay istemedik ,ne bileyim ozamanlar olmayacağını ...sonradan istedik olmadı ..
Hormonlarım normal ,pikoluyum. ,rahim filminde çift rahim olduğu ortaya çıktı :(
Çevrenizde çift rahimli hamile kalan varmı ???
Tedavi sürecinde 3ay klomen kullandım olmadı ,bu ay inş devlete aşılama için gidicem ..eşimede çok üzülüyorum (sanki hiiiç anne olamayacakmışım gibi geliyor )
Ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor ,bazen boşanayım yeni hanımla evlensin dediğim bile oluyor
Ama çok seviyorum işte napiyim ,kıyamıyorımda..
Varmı benim gibi olan ,sonra çocuk sahibi olan
BanA Iyi şeyleri söyleyin lütfen ,okadar ihtıyacım varki buna ..

Canım benim, bu konu hakkında bi bilgim yok. Fakat ne kadar güzel Şeyler duymaya ihtiyacın olduğunu yazdıklarından anlayabiliyorum. Rabbim öyle büyük ki, Sakın umutsuzluğa kapılma. Ondan umut kestiğin anda imtihanını kaybetmiş olursun.

Bende 1 yıl çocuk istemedim, şimdi 2 yıllık evliyim. 6-7 ay doktora gitmedim ama korunmayı bıraktım, hamile kalamadım. 4 ay önce gittim doktora şu an tedavi sürecindeyim. Ne zaman ümidimi kessem olumsuz Şeyler duyuyorum o Yüzden bu yalnızca Allah'ın izniyle olabilecek birşey. Sende hiç üzülme, Rabbim inşallah sana da bana da tattırır o duyguyu.

Bende 1 yıl çocuk istemedim, şimdi 2 yıllık evliyim. 6-7 ay doktora gitmedim ama korunmayı bıraktım, hamile kalamadım. 4 ay önce gittim doktora şu an tedavi sürecindeyim. Ne zaman ümidimi kessem olumsuz Şeyler duyuyorum o Yüzden bu yalnızca Allah'ın izniyle olabilecek birşey. Sende hiç üzülme, Rabbim inşallah sana da bana da tattırır o duyguyu.
yazdıklarınız için çok sağolun ...bazen akıl tutulması yaşıyorum ,elimde olmuyor inanın üzülmemek
Ben inanan bir insan olduğum halde bu haldeyım,umutsuzluk müslümana yakışmaz biliyorum ..ama sen gelde onu gönlüme anlat
Inşş izinde en kısa zamanda bebeğiniz olur

Ben inanıyorum Rabbim o duygudan mahrum etmez bizleri. Hayırlısı ile o zamanı beklemek elimizden gelen tek şey. İnşallah Rabbim o Zaman'ın bir an önce gelmesini nasip eder, dualarda buluşalım canım kardeşim :)

Ben inanıyorum Rabbim o duygudan mahrum etmez bizleri. Hayırlısı ile o zamanı beklemek elimizden gelen tek şey. İnşallah Rabbim o Zaman'ın bir an önce gelmesini nasip eder, dualarda buluşalım canım kardeşim :)
İnş inş canım inşş. Dua edelim tabiki
Bazen kendime kızıyorum ,peygamberımızım ailesinde de bu imtihan olmuş ,Ayşe validemizin olmamış evladı ..eminim istemiştir ..ama imtihan bu ya ,olmamış ..Meryem validemizin mucizesi olmuş ,rabbinin kudretinden sual olunmaz tabiki canım kardeşim

Canım senin içinde dua edicem ,kk da tanıştığım bayan diye :)ismin nedir

Canım bak sana bişey anlatim.haberlerde izlemiştim. Bi tane kadının doğuştan rahmi yokmuş.kadına bi kadavradan rahim naklediyorlar.vücut kabul etmiyor rahmi ve alıyorlar.zaman sonra kadın rahatsızlanıp hastaneye gidiyor ve hamile..vücut rahim üretmiş. Mucize resmen dimi.rabbim ol dedikten sonra herşey olur.bunun da bi tedavisi vardır elbet.yükü sen çekme.teslim ol allaha,ona bırak herşeyi. Dr ların ne diyor peki?

Canım şimdi biraz araştırdım senin için.bunun tek tedavisi ameliyatmış.istanbul ataşehir memorial hastanesi cem demirel bu ameliyatı yapan en iyi dr lardan biriymiş.bi araştır istersen.

Feridee nasıl hamile kaldın canım?ne yaptın?doğal yollamı?allah bebeğini kucağına almayıda nasib etsin inşallah.

Feridee nasıl hamile kaldın canım?ne yaptın?doğal yollamı?allah bebeğini kucağına almayıda nasib etsin inşallah.
Cnm doğal oldu ,bu ay tedaviye başlıcaktık ,Rabbim nasip etti..
Cnm önceki ay soğan kürü yapmıştım belki iyi gelmiştir ,yürüyüş yaptım bol bol
Birde bu ay kafamda hamilelik düşüncesi yoktu ,yani başka sıkıntılarımız vardı ,
Rabbim sanada versin hayırlısıyla

Hanımlar çok üzgünüm bugun ...her ay rutın yıkım (adet oldum )bu ay umutlanmıştım ,adet oldum
3yıllık evliyim ,5ay istemedik ,ne bileyim ozamanlar olmayacağını ...sonradan istedik olmadı ..
Hormonlarım normal ,pikoluyum. ,rahim filminde çift rahim olduğu ortaya çıktı :KK43:
Çevrenizde çift rahimli hamile kalan varmı ???
Tedavi sürecinde 3ay klomen kullandım olmadı ,bu ay inş devlete aşılama için gidicem ..eşimede çok üzülüyorum (sanki hiiiç anne olamayacakmışım gibi geliyor )
Ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor ,bazen boşanayım yeni hanımla evlensin dediğim bile oluyor
Ama çok seviyorum işte napiyim ,kıyamıyorımda..
Varmı benim gibi olan ,sonra çocuk sahibi olan
BanA Iyi şeyleri söyleyin lütfen ,okadar ihtıyacım varki buna ..
Canm yaaaaa hayata küsme insanlar 8 9 sene olmuyo tüp bebekler tutmuyo neler neler bi bakmışın hamile kalıyo. Tamam çok üzülüyoruz benimde sebepsiz olmuyo birbuçuk yıldır ama napalım kısmet ya olur bigün

Back
X