Çift rahim ve kimyasal gebelik

merveogrtmnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
824
480
33
Merhaba arkadaşlar kimyasal gebelik geçiriyorum şu an kendi kendine düştü ama çokkkk çok kötü sancılar çektim bu süreçte ve doktor muayene ederken çift rahimlisin dedi tek giriş ama çift rahim dedi tabi ben o acılar ile tam bilgi almadım hafta içi tekrar gideceğiz çift rahimlisin olan varsa bu konu hakkında bilgi verebilir mi ?

Çift rahimde çocuk sahibi olunmuyor diye biliyorum. Yani her hamile kaldığınızda çift rahim olduğu için düşüyor bu yüzden ameliyatla tek rahim yapıyorlar

Merhaba bende çift rahimliyim erken doğum ve düşük riski oluyor.Ikinci kızıma hamileyim

Hiç çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum yeni kimyasal gebelik geçirdim. Sizin perde ve çift rahim ayrımı yapıldı mı ? Benim doktorum tam emin olmadı
Ayni şeylerin stresini 10 yıl önce yaşadım bende,çift rahim tamamen ayrı benim yani perdeli değil.Kizim 10 yaşında erken doğdu ama çok şükür sağlıklı,Simdi ikinci kızıma hamileyim 30.haftadayim erken doğum olabilir yine riskleri var tabiki ama yine de sizi bir nebze rahatlatmak adına yazmak istedim strese girmeyin rahim içi film çektirip kontrollerinizi yaptırın insallah sağlıklı bir gebelik gecirirsiniz

Merhaba çift rahimliyim bende birbirinden bagimsiz iki rahim ve iki serviks (tıp dilinde uterus didelfis) ve ayrıca polikistik over sendromum var. Dogal yollardan gebe kaldim 22 haftalik gebeyim doktorum bile şaşırdı. Erken doğum riski var kasık agrıları cok sık oluyor bebek şimdiden doğum pozisyonunu almış ama haftasına göre önlem alıyorlar sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle

Merhaba ilk çocugunuz kaç haftalık doğmuştu? Serklaj yapmışlar mıydı?
Saglıkla kucağınıza alın insallah ikisininde sağlıklı mutlu uzuuun ömürleri olsun

Merhaba ilk çocugunuz kaç haftalık doğmuştu? Serklaj yapmışlar mıydı?
Saglıkla kucağınıza alın insallah ikisininde sağlıklı mutlu uzuuun ömürleri olsun
Merhaba kizim 31 hafta 6 günlük doğdu serklaj yapilmadi suyum azaldığı için (yer daraldığı icin) acil doğuma alındım.İnsallah çok teşekkür ederim sizde insallah sağ salim kucağınıza alırsınız.Tum çocukların insallah amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…