ÇİFT RAHİM

Ne kadar güzel allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏 ben de çift rahimliyim evliliğimin 2. Yılında doğal bir gebeliğim oldu ama 10. Haftada bebeğimin kalbi durdu 😔 6 yıldır evliyim sonra defalarca aşılama ve 2 tüp bebek denedim ama bir daha hamile kalamadım 😔 bu arada rahim geliştirici iğneyi de ilk defa duyuyorum
şimdi burda iğnenin ismini vermem dogru olmaz ama rahim genişletici besleyici bi igne varmış arkadaşım haftalık oluyomus aynı benım durumumda dersen anlatabilir bu şekildekii biçok anneden hep olumsuz deneyimler gördüğüm için bi parcacık umut olur die yazdım bunu dr yaşamaz düşer die çok net konuşsada Allahın dediği olur yinede sizde perde ameliyatınızı olup rahminizi ikiye bölen perdeyi aldırırsanız bebeğinizin daha geniş bi yere yerleşmesi daha saglıklı olabilir.

şimdi burda iğnenin ismini vermem dogru olmaz ama rahim genişletici besleyici bi igne varmış arkadaşım haftalık oluyomus aynı benım durumumda dersen anlatabilir bu şekildekii biçok anneden hep olumsuz deneyimler gördüğüm için bi parcacık umut olur die yazdım bunu dr yaşamaz düşer die çok net konuşsada Allahın dediği olur yinede sizde perde ameliyatınızı olup rahminizi ikiye bölen perdeyi aldırırsanız bebeğinizin daha geniş bi yere yerleşmesi daha saglıklı olabilir.
Tesekkur ederim

Yok bende perde falan yok keşke perde olsa perde alınır benimki bildiğiniz 2 tane rahmim var iki yarım diye düşünebilirsiniz. Rahimlerin ikisi de gebelik oluşabilecek boyutta diyor doktorlar ama allahım kısmet etmeyince olmuyor işte
Aynı durumdayım 2 sene olacak gebelik elde edemedik geçen ay tüp bebek denedik o da olmadı 😏

Keşke bendeki perde olsaydı çoktan hiç düşünmeden aldırırdım ama benim ayrı iki rahmim var

Back
X