çift rahim

merhaba.. bendede çift rahim varmış hamileliğimde tesadüfen öğrendim...3 aylıkkken kalp atışları duyulmadı kürtaj oldum..doktorum ameliyatlık olmadığını söyledi.ama herhangi bir tedavide vermedi..ne yapmam gerekiyor bilmiyorum..bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim..bilgisi olan varsa beni yönlendirebilirmi?

Ben 6 7 ay önce et büyümesi(polip) amelıyatı oldum doktorum parca alındıktan sonra hamile kalabılırsın dedı bende altı yedı ay boyunca bekledım olmadı baska dr gıttım oda benden hsg istedi çektirdim dr baktı ve çift rahim var dedi bu konuda bilgisi olan varmı veyada böyle hamile kalan varmi

Ben 6 7 ay önce et büyümesi(polip) amelıyatı oldum doktorum parca alındıktan sonra hamile kalabılırsın dedı bende altı yedı ay boyunca bekledım olmadı baska dr gıttım oda benden hsg istedi çektirdim dr baktı ve çift rahim var dedi bu konuda bilgisi olan varmı veyada böyle hamile kalan varmi

bende de çift rahim olduğu ortaya çıktı evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım. ve şu an 26 haftalık hamileyim. bana da düşük tehlikesi, erken doğum olabilir dedi. bebek şuan sol tarafta büyüyor . çok şükür şuana kadar bir sıkıntı olmadı. ameliyatı çok erken olduğu için önermedi. normal yollarla da hamile kalabilen olabiliyor dedi çok düşük yaşarsan ozaman ameliyat yaparız istersen dedi. her ay kontrole gidiyorum. allahtan ümidimi yitirmiyorum. hayırlısıyla atlatırız hepimiz inş.

Ben de çift rahimliyim sanırım 2. bebeğime hamileyken fark edildi doktor emin olmak için rahim filmi çekilmesi lazım dedi ama hamile olduğum için çekilemedi. Zaten emin olsak da yapılacak birşey yok, ameliyatla çözülecek bir sorun değil demişti. Her ikisinde de 5-6 ay içinde kendiliğimden hamile kaldım, ilki 25 ikincisi 34 haftalık doğdu.

canım sen doktorların sözünü dinlemeden kendi haline mi hamile kaldın? hamileliğin boyunca hiçbir tedavi önlem olmadımı erken doğum veya düşük olmaması için? bende ameliyat konusuna pek sıcak bakmıyorum ama ne yapcam onuda bilmiyorum :çok üzgünüm:
Canım hala buralardamisin bişey sorcaktim

Bende 9 haftalık hamileyim ve çift rahim var bende.kananam başladı agri yok ama kanama var çift rahim olduğu için olabilir mi acaba??

Kanaman durdu mu? Nasıl bir yol izledin benimde yanı durum var kesede sıkıntı yok dedi doktor pruloton depot verdi ama kanamam hala devam ediyo

Back
X