Öncelikle hayırlı olsun, umarım bebeğiniz sağlıkla gelir. Bence iyi bir riskli gebelik uzmanı bulun ve gebeliğinizin tadını çıkarın endişe, olmayacak şeylerin de olmasına sebebiyet veriyor güzel düşünün güzel olsun,Arkadaşlar ben üniversite okurken kaşsık ağrım vardı tesadüfen bulunduğum şehirde hastaneye gittim kadın doğum doktorum bana çift rahimli olduğumu söyledi. çok üzülmüştüm. Doktor bana gebelik olur ama sürekli bir düşük riski var dedi. dün akşam test yaptım Beta HCG 461 çıktı gebelik var ama gerçekten çok korkuyorum bilgisi ve tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilirler mi
Öncelikle hayırlı olsun, umarım bebeğiniz sağlıkla gelir. Bence iyi bir riskli gebelik uzmanı bulun ve gebeliğinizin tadını çıkarın endişe, olmayacak şeylerin de olmasına sebebiyet veriyor güzel düşünün güzel olsun
Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz benim annemde çift rahim var 4 kardeşiz herhangi bir sorun olmadı bende yeni evliyim hamileyim hatta doktora genetik mi diye sormayi düşünüyordum normal doğum yapamazsin rahim agzin dar diye sezeryan yapabilirsin annemde ilk önce fark etmemişler ben ilk çocuğum doktor fark etmemiş cift rahim olduğunu normal doğum yapmış çok kötü olmuş ölümden dönmüş resmen ama senin ne güzel fark etmiş sezeryan yaptığın sürece aynı normal hamilelik gibi geçer canım bide bazılarında biri çalışıyor biri çalışıyormuş ikisi çalışırsa senin diger insanlara göre ikiz doğurma olasılıgin daha fazla ve kasıklarıniz ağrıyormus belki bize göre biraz daha fazladır ama her hamilelikte ağrır kafaniza takmayınArkadaşlar ben üniversite okurken kaşsık ağrım vardı tesadüfen bulunduğum şehirde hastaneye gittim kadın doğum doktorum bana çift rahimli olduğumu söyledi. çok üzülmüştüm. Doktor bana gebelik olur ama sürekli bir düşük riski var dedi. dün akşam test yaptım Beta HCG 461 çıktı gebelik var ama gerçekten çok korkuyorum bilgisi ve tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilirler mi
Belki bizden daha fazla ağrıyordur ama gebelik boyunca karın ve kasık ağrıları oldukça normaldir. Ben de FMF hastasıyım karın zarında sürekli iltihap var o nedenle bir çok gebeye göre daha ağır seyreden karın ağrıları yaşıyorum ama bu aslında rahminizin bebeğinize yer açtığını gösteriyor. Başından beri doktorlar bu düşer, bu dış gebelik, bu riskli deyip durdular ama 12. Haftayı bulduk çok şükür. Umarım kolaylıkla doğum yaparsınız sağlıkla gelir bebeğiniz.Teşekkür ederim ama insan ister istemez endişe ediyor kasık ağrım da var
İnşallah ya hafif hafif ara ara pembe kahverengi tonlarında kan geliyorBelki bizden daha fazla ağrıyordur ama gebelik boyunca karın ve kasık ağrıları oldukça normaldir. Ben de FMF hastasıyım karın zarında sürekli iltihap var o nedenle bir çok gebeye göre daha ağır seyreden karın ağrıları yaşıyorum ama bu aslında rahminizin bebeğinize yer açtığını gösteriyor. Başından beri doktorlar bu düşer, bu dış gebelik, bu riskli deyip durdular ama 12. Haftayı bulduk çok şükür. Umarım kolaylıkla doğum yaparsınız sağlıkla gelir bebeğiniz.
Hafif hafif Pembe ve kahverengi tonlarında kan geliyorHayırlı uğurlu olsun bebeğiniz benim annemde çift rahim var 4 kardeşiz herhangi bir sorun olmadı bende yeni evliyim hamileyim hatta doktora genetik mi diye sormayi düşünüyordum normal doğum yapamazsin rahim agzin dar diye sezeryan yapabilirsin annemde ilk önce fark etmemişler ben ilk çocuğum doktor fark etmemiş cift rahim olduğunu normal doğum yapmış çok kötü olmuş ölümden dönmüş resmen ama senin ne güzel fark etmiş sezeryan yaptığın sürece aynı normal hamilelik gibi geçer canım bide bazılarında biri çalışıyor biri çalışıyormuş ikisi çalışırsa senin diger insanlara göre ikiz doğurma olasılıgin daha fazla ve kasıklarıniz ağrıyormus belki bize göre biraz daha fazladır ama her hamilelikte ağrır kafaniza takmayın
Yerleşme kanaması muhtemelen, yoğun ve kırmızı olmadığı sürece tedirgin olmanıza gerek yok yine de düşük ihtimali nedeniyle doktorunuzla görüşün belki progestan başlarİnşallah ya hafif hafif ara ara pembe kahverengi tonlarında kan geliyor
Progestan verdi günde iki defa dünden beri kullanmaya başladım umarım faydası olurYerleşme kanaması muhtemelen, yoğun ve kırmızı olmadığı sürece tedirgin olmanıza gerek yok yine de düşük ihtimali nedeniyle doktorunuzla görüşün belki progestan başlar
Sende de mi dış gebelik var. Doktor lar rahim anormalligi diyor ama ben genetige bağlıyorumHayırlı uğurlu olsun bebeğiniz benim annemde çift rahim var 4 kardeşiz herhangi bir sorun olmadı bende yeni evliyim hamileyim hatta doktora genetik mi diye sormayi düşünüyordum normal doğum yapamazsin rahim agzin dar diye sezeryan yapabilirsin annemde ilk önce fark etmemişler ben ilk çocuğum doktor fark etmemiş cift rahim olduğunu normal doğum yapmış çok kötü olmuş ölümden dönmüş resmen ama senin ne güzel fark etmiş sezeryan yaptığın sürece aynı normal hamilelik gibi geçer canım bide bazılarında biri çalışıyor biri çalışıyormuş ikisi çalışırsa senin diger insanlara göre ikiz doğurma olasılıgin daha fazla ve kasıklarıniz ağrıyormus belki bize göre biraz daha fazladır ama her hamilelikte ağrır kafaniza takmayın
Sende de mii çift rahim var. Doktor lar rahim anormalligi diyor ama ben genetik diyorumHayırlı uğurlu olsun bebeğiniz benim annemde çift rahim var 4 kardeşiz herhangi bir sorun olmadı bende yeni evliyim hamileyim hatta doktora genetik mi diye sormayi düşünüyordum normal doğum yapamazsin rahim agzin dar diye sezeryan yapabilirsin annemde ilk önce fark etmemişler ben ilk çocuğum doktor fark etmemiş cift rahim olduğunu normal doğum yapmış çok kötü olmuş ölümden dönmüş resmen ama senin ne güzel fark etmiş sezeryan yaptığın sürece aynı normal hamilelik gibi geçer canım bide bazılarında biri çalışıyor biri çalışıyormuş ikisi çalışırsa senin diger insanlara göre ikiz doğurma olasılıgin daha fazla ve kasıklarıniz ağrıyormus belki bize göre biraz daha fazladır ama her hamilelikte ağrır kafaniza takmayın
Yok canım ben 36 haftalık gebeyim bebeğim ters olması dışında bir sıkıntım yok çok şükür senin durumun nasıl oldu iyimisin bende yom heralde doktor hiç öyle bişey demedi annemde var aklına takılan her hangi bir soru olursa anneme sorarimSende de mii çift rahim var. Doktor lar rahim anormalligi diyor ama ben genetik diyorum
Ayyy çok teşekkür ederim yaaa durumum şuan çok şükür iyi gibi progestan kullanmaya başladımYok canım ben 36 haftalık gebeyim bebeğim ters olması dışında bir sıkıntım yok çok şükür senin durumun nasıl oldu iyimisin bende yom heralde doktor hiç öyle bişey demedi annemde var aklına takılan her hangi bir soru olursa anneme sorarim
Canım ben de çift rahimliyim. Senin tek giriş iki rahim şeklinde mi ?Yok canım ben 36 haftalık gebeyim bebeğim ters olması dışında bir sıkıntım yok çok şükür senin durumun nasıl oldu iyimisin bende yom heralde doktor hiç öyle bişey demedi annemde var aklına takılan her hangi bir soru olursa anneme sorarim
Merhaba, kaç haftalık oldunuz gebeliğiniz nasıl gidiyor ? Ben de çift rahimlyiim merak ediyorum açıkçasıAyyy çok teşekkür ederim yaaa durumum şuan çok şükür iyi gibi progestan kullanmaya başladım
Merhaba şuan 5 buçuk haftalık oldu kasık ağrısı var arada bir çok şükür şuan bir sıkıntı yok gibi 15 gün sonra tekrar kontrole gitcemMerhaba, kaç haftalık oldunuz gebeliğiniz nasıl gidiyor ? Ben de çift rahimlyiim merak ediyorum açıkçası
Çok teşekkür ederim Güzel bilgileriniz için. Ben rahim film cektirmedim ne olduğunu da bilmiyorum. Umarım hayırlısıyla dünyaya gelir. İnşallah senin bebeğinde dünyaya gelir. Güzel günler bizi bekliyorMerhaba bende uterus didelfis çift rahim çift giriş. İkinci çocuğuma hamileyim 10 hafta 2 günlük.Riskli gebelik takibi ile 7 aylık doğum yaptım bu sebeple insallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız demeye geldim
Bende cektirmedim benim rahipler tamamen ayrı ilk kızımda sol taraftaki rahimde oldu simdikide moral vermek istedim amin inşallahÇok teşekkür ederim Güzel bilgileriniz için. Ben rahim film cektirmedim ne olduğunu da bilmiyorum. Umarım hayırlısıyla dünyaya gelir. İnşallah senin bebeğinde dünyaya gelir. Güzel günler bizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?