Çift sim kart

Kaydettim WhatsApp'ta hiç görünmüyor. Yarın bilinmeyen numaralardan arayacağım. Birde üçüncü hat çıkarsa bayılırım herhalde. Yalnız şöyle düşünüyorum hattı bir arkadaşının üstüne falan da almış olabilir kendisini riske atmamak için. Belli başlı birkaç şehir var gittiği.

çift kart takınca ikinci kartın whatsapı açık olmuyor. ilk kartınki kullanılabiliyor sadece.

benim eşim çift simli telefon kullanıyor. yurtdışı hattı ve tr hattı takılı. yurtdışındayken tr hattını aradığımda o dıt sesi gelip çalmadan kapanma oluyor. hattı aktif değilken aradığınız için çalmadı büyük ihtimalle. şehir dışındayken aktif olacak mı diye WhatsApp tan kontrol edebilirsiniz. ayarlardan hangi hattı kullanacağını seçiyordu bildiğim kadarıyla. benim eşimde tuvalete telefonla gider, bu alışkanlık olabilir, kesin birşey var diye düşünmezdim sadece bu olsa. ama sizden gizlediği 2.hat şüphe duymanız için haklı bir gerekçe.

Gece yazmayı unuttum.
Telefonda 2 hat olduğu o zaman, ikisi de aktif olur. Yani herhangi bir geçiş yapmak ya da şifre gerekmez. Birisi, hatlardan herhangi birini aradığında ya da msj attığında, direkt gelir, sadece msj yada aramanın yanında simkart simgesi ve 1-2 diye numara olur. Bu kadar.
Her iki hattınında ayarlar kısmından özelliklerini değiştirebilir ya da operatörün uygulamasından filan.
mesela aramalara kapatır, sadece SMS yada internet özelliğini açar vs.
Birde Simkarta pin koyduysa, ancak başka bir telefona takınca ister kodu.

Ben de turkcell kullanan biriydim ve tek hattim var telefonum cift sim kartli ama bazen bakiyordum turkcell durduk yere ayni sizin paylaştığıniz gibi cift turkcell yaziyordu bazen turkcell bile yazmiyordu 🙄 açıkçası musteri hizmetlerini arayip sormadim tek hat kullandigimi bildigimden

Ama bazen bazi insanlara guveniriz ve bazi seyleri onlardan beklemeyiz.
Zaten bu yuzden esimiz olurlar, dostumuz olurlar.
Ama ben sizi cok guvensiz, bir o kadar da soguk kanli buldum. Sadakat konusunda ilk yıkımınız gibi gelmedi bana.
Daha once ihaneti, yeltenmesi ya da en azindan suphe uyandiran birseyleri olmus oldugunu dusunuyorum, haksiz miyim?
Daha önce çok farklı sebeplerden boşanmanın eşiğinden dönmüştük ama ihanet bildiğim kadarıyla hiç olmadı. Çocukluğumdan beri anne baba dahil çok hayal kırıklığına uğradığım için artık ruhsuzlaştım.

Gece yazmayı unuttum.
Telefonda 2 hat olduğu o zaman, ikisi de aktif olur. Yani herhangi bir geçiş yapmak ya da şifre gerekmez. Birisi, hatlardan herhangi birini aradığında ya da msj attığında, direkt gelir, sadece msj yada aramanın yanında simkart simgesi ve 1-2 diye numara olur. Bu kadar.
Her iki hattınında ayarlar kısmından özelliklerini değiştirebilir ya da operatörün uygulamasından filan.
mesela aramalara kapatır, sadece SMS yada internet özelliğini açar vs.
Birde Simkarta pin koyduysa, ancak başka bir telefona takınca ister kodu.
Teşekkür ederim geldiği zaman karıştırmak kolay olacak o zaman.

Ben de turkcell kullanan biriydim ve tek hattim var telefonum cift sim kartli ama bazen bakiyordum turkcell durduk yere ayni sizin paylaştığıniz gibi cift turkcell yaziyordu bazen turkcell bile yazmiyordu 🙄 açıkçası musteri hizmetlerini arayip sormadim tek hat kullandigimi bildigimden
Aaa çok ilginç 🙄

Eşimle ikimizde tuvalete telefonla gideriz hatta aramızda bunun goygoyunu cok yapıyoruz.

Dijital çağdayız sosyal medya oyunlar videolar esir aldı bizleri alıştık tuvalete telefonla girmek aldatma kriteri değil eskisi gibi kesinlikle. Ben bizzat kaç kez tuvaletten geri döndüm telefonu salonda unutup alıp geri girdim. Çoğumuz bu şekildeyiz.

İki hat olması direkt şüphe zaten sizin bilginiz dışında başka hat net şüphe zaten..

çift sim kart takılabilen bir telefon modeli yok diye biliyorum markaların orjinal telefonlarında. yanlısta biliyor olabilirim. Bir şeyler karıştırsa hat almısken orta halli bir telefonda alıp ona takmaz mıydı? Neden güncel sürekli yanında olan telefonuna taksın ki bilemedim. He evet bir halt karıştırıyor olmasa mutlaka sim kartından haberiniz olurdu diye düşünüyorum. atıyorum şirket hattı kullanıyordur özel bir hatta almak istemiştir, size bunu söyler gider beraber alırsınız ya da alır getirir beraber yanınızda takar kartı numarasını vs. paylaşır sizinle. bilemiyorum :/

çift sim kart takılabilen bir telefon modeli yok diye biliyorum markaların orjinal telefonlarında. yanlısta biliyor olabilirim. Bir şeyler karıştırsa hat almısken orta halli bir telefonda alıp ona takmaz mıydı? Neden güncel sürekli yanında olan telefonuna taksın ki bilemedim. He evet bir halt karıştırıyor olmasa mutlaka sim kartından haberiniz olurdu diye düşünüyorum. atıyorum şirket hattı kullanıyordur özel bir hatta almak istemiştir, size bunu söyler gider beraber alırsınız ya da alır getirir beraber yanınızda takar kartı numarasını vs. paylaşır sizinle. bilemiyorum :/

Son yıllarda iphone de samsung da yeniden çift sim kartlı telefonlar üretmeye başladı. bu konuda telefonu çift simli olanların aklı karışmasın diye belirtmek istedim :) sevgiler...

Çift sim kart kullanıyorum, sim kartlar arası şifre yok. 2 hattımdan da arama veya sms alabiliyorum. Benim telefonumda bildirimler kısmında hangi sim'de olduğum yazıyor. Eğer eşinizin telefonunun bildirim kısmında yazmıyorsa (Bildirim kısmı derken şu mobil veri-flash falan açtığımız yer, isterseniz ss yollayabilirim) ayarlar kısmına sim kart yazsanız da çıkar. Sim kart yöneticisi veya sim kart durumu diye

Tuvalete tel girenleri gazete dergi okuyanları sigara icenleri hiç anlamıyorum nedennnn
Ben kendi adıma konuşayım daha çok İnstagram reels izliyorum, bu siteye giriyorum vs 😂 daha iyi oluyor.. çocukken de kitapla girerdim bir iki sayfa okurdum..
bağırsak sorunlarım olduğu icin yardımcı olduğunu düşünüyorum..

Back
X