Erkek İnfertilitesi çift taraflı inmemiş testis mıkrotesede sperm yok 2 defadır kıbrısta sperm donosyon

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
2 senedir onun hastasıyız gecen hafta bıze mıkrotese yaptı ......................................her kapıyı her umutu degerlendırdım kapılar kapanınca buna karar verdimmmmmmm

arkadaşım allah gerek etmesin kimseye bizde aynı durumda sayılırız sperm denasyonu diye bize demişlerdi ben son kez daha kaan aydosa gidip denemek istiyorum inşallah ordan bir sonuca ulaşırızda gerek kalmaz herkez günah diyor sperm donasyonuna ama ben karşı degilim çünkü evlatsızlık çok zor bir ömür boyu içinde hep evlat hasretiyleyyaşamaktansa öyle bişeyle anne olmak heralde daha iyidir evlatlık alsak oda büyüdüğünde annesini istiyor o geliyor hediye getiriyor genelde bence böyle daha iyi insan hem herzaman hayalini kurdugu hamilelik dogum olayını yaşamış olur ama en son iş böyle bişeyi düşünmek tabiki zaten oda kısmet biraz insanın kısmetinde varsa tutar yoksa oda tutmaz allah hepimizin hakkında hayırlısını versin çok zor anne baba olamamak iki yıldır anneler günümü 5 yaşında yiyenim var oglan kardeşimin kızı anneler günün kutlu olsun diye veriyor bir içim seviniyor bir içim içimden ılık ılık bişeyler akıyor şu an bunu yazarken bile aglıyorum bi ömür boyu böyle yaşamaktansa donösyon mönasyon neyse varsa imkanın yaptır tuzu kuru olanlar ayy diye konuşuyorlar inan başlarında olsa okadar katı olmazlar allah hepimizin yardımcısı olsun..:58:

canım donosyon dıye tuturmuyoom 2005 bu yana yapmadıgım kalmadı kaan aydosta artık kapsısını kapatı ne kaldı ınan çektıklerımı yaşadıklarımı anlatmıyooom ne param var nede bıse kredi çekecem arabamı satacam bende bana verırse sperm evımde veta tesede delı degılım kıbrısta orda burda bunun rezılını çekmeye ama bızde hıç tıppın yapaca bıse kalmamış tıp bıttı esımın cıft taraflı azospermınde bana kıbrıs hakkında bılgı lazımmmmmmmmmmmmmmm lutfen yaptıranlar varsa anlatsın

canım donosyon dıye tuturmuyoom 2005 bu yana yapmadıgım kalmadı kaan aydosta artık kapsısını kapatı ne kaldı ınan çektıklerımı yaşadıklarımı anlatmıyooom ne param var nede bıse kredi çekecem arabamı satacam bende bana verırse sperm evımde veta tesede delı degılım kıbrısta orda burda bunun rezılını çekmeye ama bızde hıç tıppın yapaca bıse kalmamış tıp bıttı esımın cıft taraflı azospermınde bana kıbrıs hakkında bılgı lazımmmmmmmmmmmmmmm lutfen yaptıranlar varsa anlatsın

söylenecek sözlerin bittiği yerde üzüldüm demek pekte bi anlam ifade etmese gerek :59: yazını gerçekten duygulanarak okudum ateşin düştüğü yerde olunca insan her cümleyi daha iyi anlıyor sanırım ve biliyorum ne kadar zor olduğunu emin ol....yaşını bilmiyorum kaç yıllık evlisin onuda, içindeki hasrete bedel değildir tabiki yıllar ve geçen zaman ama hayat imthandır bunu unutmamak gerek ... bazen hayır görünenin ardında şer gizlidir ve biz bilemeyiz bunu kul bazen kendi hazırlar ona azab olacak şeyleri...yani sadece bi sperm olarak düşünmemek gerek bi evadı mezhebi soyu dini belli olmayan biri kim olduğu bilinmeyen biri belkikatı geliyor şimdi sana yazdıklarım ama yüreğin kabullenmsede aklının bi ucunda hep bu cümleler geçiyordur eminim bugün ümitle yaklaştığın olay yarın senin için bi imtihan sebebi olabilir kardeşim bazılarına evlilik bazılarına evlat yazılmamıştır belki hm bilinemz rabbimin neyi ne zman vereceğide sabretmenizi dua etmeizi tavsiye ederim nacizane ..

yazmamın sebebine gelincede ne yargılamak ne akıl vermek ki haddimde değil zaten sadece fikirlerimi paylaşmaktı rabim her dam yar ve yardımcınız olsun hakkınızda hayırlı olanları nasip etsin amin :71:

Merhaba...Bende donasyon düşünenlerdenim. 2. mikrotesemizi yaptırdık,elonge bulundu. 2 embriyo transferi yapıldı. Cumartesi test yaptıracam ama umudum yok elongelerle olduğu için. 4-5 ay sonra düşünüyoruz donasyonu...Keşke böyle olmasaydı, ama oldu işte!!! daha henüz araştırmadım hiç Kıbrıstaki merkezleri falan, ama cumartesiden sonra araştırmaya başlarım heralde artık...

Back
X