• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cift yumurta ikizi , bir kesenin digerinden kucuk olmasi.

AlpKardelen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
78
47
3
38
Merhaba, 6 haftalik hamileyim. Bugün ikiz olduğunu bir kese ve bebeğin gayet iyi ama diğerinin çok küçük olduğunu ve kaybolabilecegini söyledi doktor. Böyle durum başına gelen oldu mu? Keseniz sonradan büyüdü mü yoksa kaybolup gitti mi?

Benim kesenin biri iyiydi bebek kalp atışı vs. İkinci kese küçüktü gelişmemiş gelişmez artık ya rahim emer yok olur yada kanamayla atılır dedi doktor. Rahim emdi yok oldu büyümedi

Benim kesenin biri iyiydi bebek kalp atışı vs. İkinci kese küçüktü gelişmemiş gelişmez artık ya rahim emer yok olur yada kanamayla atılır dedi doktor. Rahim emdi yok oldu büyümedi
Hayırlısı olsun inşallah. Randevum 3 hafta sonra . Bakalım biz yola nasıl devam edeceğiz.

Merhaba sonuç ne oldu acaba bende 6 haftamda aynı şeyi yaşadım bugün gidicem 2. Bebek için çok endişeliyim
Merhablar bende aynı durumdan muzdaripim.
Tüp bebekle hamile kaldım
Bugün 5+2 yle merakımdan doktora gittim. İki kese vardı biri tam diğeri biraz küçük dedi. Bebekler daha yoktu içinde. Zaten bu haftada sadece keseleri görünür haftaya gel bakalım dedi. Bende çok tedirginim.

Merhablar bende aynı durumdan muzdaripim.
Tüp bebekle hamile kaldım
Bugün 5+2 yle merakımdan doktora gittim. İki kese vardı biri tam diğeri biraz küçük dedi. Bebekler daha yoktu içinde. Zaten bu haftada sadece keseleri görünür haftaya gel bakalım dedi. Bende çok tedirginim.
Tüp bebek ile olmuş canım hiç endişe etme haftaya gittiğinde görürsüm inşallah bebeklerini, tüp bebekte sağlıklı emriyoları transfer ettikleri için bişey olucağını düşünmüyorum bol bol dinlen yinede, ben 1 hafta sonra gördüm 2 bebegi de tedavisiz olduğu için beklemiyodum endişeliydim ben 7 haftalıkken görmüştüm ikisinide vajinal daha çok küçükler 🌸

Tüp bebek ile olmuş canım hiç endişe etme haftaya gittiğinde görürsüm inşallah bebeklerini, tüp bebekte sağlıklı emriyoları transfer ettikleri için bişey olucağını düşünmüyorum bol bol dinlen yinede, ben 1 hafta sonra gördüm 2 bebegi de tedavisiz olduğu için beklemiyodum endişeliydim ben 7 haftalıkken görmüştüm ikisinide vajinal daha çok küçükler 🌸
İnşallah dediğiniz gibi olur. Resmini atayım hatta size buraya bakın. Bebekleri erkenden gittiğim için göremeyiz dedi alttan baktı. 6 haftalıkta ancak görünüyorlar kimisinde 8. Haftaya kadar sürüyor 💜

İnşallah dediğiniz gibi olur. Resmini atayım hatta size buraya bakın. Bebekleri erkenden gittiğim için göremeyiz dedi alttan baktı. 6 haftalıkta ancak görünüyorlar kimisinde 8. Haftaya kadar sürüyor 💜

Eklentiler

• 5CC5C007-2120-437F-805E-26F39DFD9E24.webp
    5CC5C007-2120-437F-805E-26F39DFD9E24.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 308
Çok küçük canım belki 7 haftada da görürsün bu görüntüye göre 1 hafta sonra görürsün inşallah 🙏🏾

Merhaba, soran arkadaşlar mesajınızı alıntı yapamadim. Benim İkizler'in biri kayboldu maalesef. Yola tek bebek devam ediyoruz. Hayırlısı inşallah.

Merhaba, soran arkadaşlar mesajınızı alıntı yapamadim. Benim İkizler'in biri kayboldu maalesef. Yola tek bebek devam ediyoruz. Hayırlısı inşallah.

merhaba,

benimde 9. hafta da diğer kese farkedildi. kendi kaybolacak kanama olabilir dedi. cuma günü kontrolüm var ne oldu merak ediyorum.

sizin kaybolurken kanama oldu mu ?

Back
X