Çift yumurtlama olduğunu hissedenler

Sessiz_sedasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2.042
787
53
Kizlar merhaba
Çift yumurtlama nazil oluyor yasayan hisseden varmi ? Benim iki gün önce yumurtlama akintim geldi degerlendirdik. Bugünde ayni akinti geldi. İlk defa boyle birşey yasiyorum. Yumurta beyazi gibi. Acaba çift mi yumurtlama oldu bu ay bilginiz var mi?

Çatlamadan 2 gün once ve çatladıgı gün aşırı kasık agrım oldu.yürümekte dahi zorlanıyordum.
Bu ay yumurta takibine gitmiştim.doğal 2 tane gelişmiş.birde gecen sene yine cok agrım oldu yine kist sanıp gitmiştim 2 yumurta vardı catlamak uzere olan.
Yumurta akı kıvamında olunca iki üç gün içinde çatlıycak demektir
Sen devam et mutlaka gün aşırı canım.

11 ve 12.Gun şeffaf akımtım vardı 14. Gun catladıgında süt beyaz akıntı geldi

Dr ikizin olur dedi tutarsa ama tutmadı
İkizim olmasını çok istiyorum gercekten bu ay nasip olmadı ama birgun inşallah bende ikiz annesi olurum.

Aynen canim benimde iki gün önceden kasik agrim oldu. İki gün arayla o akintiyi gördüm gün şairi değerlendirdik ama ikincisinde sadece yumurtlama akintim geldikten sonra birlikte olduk. Bidaha olmadi yatiya misafirlerin var ev kalabalık çok yorgun oluyorum ikinci akintidan sonra birlikte olamadik. Muhtemelen bende kacirdim. Ben zaten çift yumurta ikiziyim canim. Ve senin gibi çok istiyorum ikizlerin olsun. İkinci yumurtlama akintim geldikten sonra iki gün su gibi akintim oldu birazda klasik agrim vardi.tabi degerlendiremedik. Şuanda hic belirti yok normal gün gibi. Muhtemelen bu ay hamile değilim ( adetinin bittiği günden 28 marta kadar düzenli iliskimiz oldu. Adetine 9 gün var

Millet tek ilişkiyle hamile kalıyor biz paso calısıyoruz ama tık yok Rabbim nasip etmedikten sonra gerisi boş.olacagı varsa olur.İnşallah bebişin seninledir olumsuz düşünme ayrıca kaliteli spermin ömrü 3 gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…