• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çifte Standart ! Sizin tepkilerinizi merak ediyorum..

amaan ben olsam misilleme yaparım.geçen tatile gideceğimiz zaman eşim de böyle konuşmaya başladı (arkadaşı değil yani bizzat kendi) yok kız tavlayacakmış bilmem ne hem de benim yeğenimin yanında.yeğenim "valla enişte kusura bakma ama çapkınlık yapmaya kalksanız teyzem senden kat kat avantajlı biliyorsun" dedi .bizimki de bozum bozum bozuldu.gık da diyemedi

amaan ben olsam misilleme yaparım.geçen tatile gideceğimiz zaman eşim de böyle konuşmaya başladı (arkadaşı değil yani bizzat kendi) yok kız tavlayacakmış bilmem ne hem de benim yeğenimin yanında.yeğenim "valla enişte kusura bakma ama çapkınlık yapmaya kalksanız teyzem senden kat kat avantajlı biliyorsun" dedi .bizimki de bozum bozum bozuldu.gık da diyemedi

Yiğeninin ağzına sağlık alkisalkisalkis İyi demiş vallahi , kimse kaşınmasın ! Herkes lafını sözünü bilsin , otursun aşağı :1closedeyes:

sevgilimin patavatsız kuzeni Böyle saçma esprilerin daha Beterini yapardı.. yok erkek erkeğe eğlenecez sen gelme gerek yok.. yok Ben bi kız ayarladım aBlasını seninkine ayarlicam.. yok düş artık şu çocuğun yakasından azıcık çapkınlık yapsın... :delphin: şuan kendisi nişanlandı.. nişanlısının yanında Benzer esprileri Ben yaptım kendisine.. BirBirlerini yediler kızla.. Banane ! o Benim huzurumu az Bozmadı.. hele sevgilimi daha doğru dürüst tanımıyorken aklıma kurt düşürürdü.. Bi de ciddi ciddi söylerdi Ben de inanır sevgilimle tartişirdim.. ciddi ciddi tartışmalar Bile yasadık.. sevgilim de kızdı, sevgilimin annesi ve aBlası da kızdı Bak Burcu Bozuluyor Böyle şeyler söyleme dediler, yok adam anlamadı.. sürekli Bi laf attı ortaya sevgilimle aramı Bozdu.. Ben de intikamını aldım, ama nişanlısı Benden gıcık alıyor Bizle görüşmesini istemiyor şuan.. napalım, akıllı duracatı zamanında.. şimdi çeksin nişanlısının dırdırını

sevgilimin patavatsız kuzeni Böyle saçma esprilerin daha Beterini yapardı.. yok erkek erkeğe eğlenecez sen gelme gerek yok.. yok Ben bi kız ayarladım aBlasını seninkine ayarlicam.. yok düş artık şu çocuğun yakasından azıcık çapkınlık yapsın... :delphin: şuan kendisi nişanlandı.. nişanlısının yanında Benzer esprileri Ben yaptım kendisine.. BirBirlerini yediler kızla.. Banane ! o Benim huzurumu az Bozmadı.. hele sevgilimi daha doğru dürüst tanımıyorken aklıma kurt düşürürdü.. Bi de ciddi ciddi söylerdi Ben de inanır sevgilimle tartişirdim.. ciddi ciddi tartışmalar Bile yasadık.. sevgilim de kızdı, sevgilimin annesi ve aBlası da kızdı Bak Burcu Bozuluyor Böyle şeyler söyleme dediler, yok adam anlamadı.. sürekli Bi laf attı ortaya sevgilimle aramı Bozdu.. Ben de intikamını aldım, ama nişanlısı Benden gıcık alıyor Bizle görüşmesini istemiyor şuan.. napalım, akıllı duracatı zamanında.. şimdi çeksin nişanlısının dırdırını

bravo süpersin kaydirigubbakcemile5 en azından yaptığı hataları çeksin ... Bizde bu kadarı olmuyor, bi iki laf .. Buna rağmen kaldıramıyorum , ne diyeceğimi şaşırıyorum ; kaldı ki size yapılan benimkine göre çok daha kötü ! Seni tebrik ediyorum , devam et yerimseniben

bu kadar patavatsız arkadaşları yok şükür eşimin ama yeni evliyken bazen takılanlar oluyordu.
örneğin bir defa evli arkadaşıyla ailecek pikniğe gitmiştik adam ordan dönerken eşime seninki daha burda mı falan dedi bende öyle mi nöbetçi mahkeme yok mu hemen boşanalım falan demiştim gülerek:1:
oluyor böyle takılanlar canım.eşim beni önceden uyarmıştı biz kavga edelim diye böyle laf atanlar olur sakın inanma cevap verme diye
ben hep gülüp geçtim sende fazla takılma
gerçi size söylenenlerde çok saçma ama eşin madem gereken cevabı veriyor sende duyma salla gitsinbayanssulusmile

Hiç başıma gelmedi..
Bence eşin arkadaş seçmeyi bilmiyor.Ya da yanlışlarını eleştirmiyor..Kötü bir ihtimalle belki de onların yaptıkları eşine de yanlış gelmiyordur..Yani eğer yanlış geliyor olsa öyle bir kapatır ki ağızlarını,bir daha böyle espriler yapamazlar..Bence eşine de çıkış az biraz.

Hiç başıma gelmedi..
Bence eşin arkadaş seçmeyi bilmiyor.Ya da yanlışlarını eleştirmiyor..Kötü bir ihtimalle belki de onların yaptıkları eşine de yanlış gelmiyordur..Yani eğer yanlış geliyor olsa öyle bir kapatır ki ağızlarını,bir daha böyle espriler yapamazlar..Bence eşine de çıkış az biraz.

Eşim samimi olan arkadaşlarına en baştan tembihte bulunmuş ;
- Arkadaşım bak, ne pespembenin yanında, ne de ben tekken bana böyle şeyler sormayın, ben evli adamım. kendi içinizde kalsın fikirleriniz... demiş...

Bir espri sırasında eşim arkadaşına ,
-Kişi kendinden bilir işi .. dedi . Hatta tesadüfen beraber dedik .kaydirigubbakcemile5

Birkaçına söylüyor tabi adam..Ya bu erkek milleti ne terbiyesiz ya. Hele hele bekar adamlar işi gücü bırakmış , kadın kız yorumuna sarmış :olmaz:
İstemediğin ot burnunda bitermiş ya , aynen o hesap ben bu hareketle az da olsa karşılaştım, ki bu bile sinir katsayılarımı artırmaya yetti ...
Merak ettiğim şu , ben mi abartıyorum, gülüp geçmek mi evla ? yoksa herkes mi sinir olur böyle şeye benim gibi ?
Sanırım ben abartmıyorum sositososito

Ben olsam iyi bir bozardım bir daha söylerse böyle densiz birşey kendisi istedi der açardım ağzımı
Bir daha evime bile zor gelir artık

bizim etrafımızdada var öyle zevzekler.Ama ben hiç sallamıyorum açıkçası,hatta gülüyorum.Ters tepki versem daha çok üzerime gelirler beni kızdırmak için. Sonuçta ne eşim ne ben ciddiye alıyoruz onları,sorun yaratmaya gerek yok,boşverin ağzınızın tadını bozmayın

Eşinizin anlayacağı sekilde,bu durumdan rahatsızlık duyduğunuzu ifade edin,mutlaka bir noktadan sonra sizi incittiğini anlayarak bu tutumundan vazgececektir.

Ablam o patavatsız herifler benim yanımda bu muhabbetlere girip , eşime sorular sorduğunda ben napıyım peki sence ? Yok Rusya ya erkek erkeğe gezmeye gitselermiş, bilmem ne... Benim yanımda eşimle böyle konuşuyolar, sırf ben yanındayım diye gıcıklık yapıyorlar. Belki ben yokken de lafını ediyorlardır kimbilir :oklava:
Bu arada bu adamlar da , etraftaki bir çok erkeğe nazaran çok daha efendi , düzgün adam yani onu da belirtiyim. Eşimin arkadaşları bozuk da değil üstelik. Zaten düzgünleri böyleyse , bozuklar nasıldır acep diye düşünmeden edemiyorumCADIARZU
ben eskiden çok bozulurdum böyle muhhabete,sonra strateji uygulyorum.tv birisini çok güzel buldularsa gidip size istiyelim de,ben erkek oyunculara vs oh ne erkek ama ölürüm onun için dedimopuyorumnanaktan,birden sessizlik oldukaydirigubbakcemile3,herkez eşimin tepkisini bekledi,oda kızdı,bende eğer bu misafir ise misafirliği bilsin,ve memnun değilsen kapı nerede biliyorsun kocacim,artık bana karşi hiç bir arkadaş böyle gibi şakalar yapmıyor,7 yıl olacakaklinialirimsmile

ben eskiden çok bozulurdum böyle muhhabete,sonra strateji uygulyorum.tv birisini çok güzel buldularsa gidip size istiyelim de,ben erkek oyunculara vs oh ne erkek ama ölürüm onun için dedimopuyorumnanaktan,birden sessizlik oldukaydirigubbakcemile3,herkez eşimin tepkisini bekledi,oda kızdı,bende eğer bu misafir ise misafirliği bilsin,ve memnun değilsen kapı nerede biliyorsun kocacim,artık bana karşi hiç bir arkadaş böyle gibi şakalar yapmıyor,7 yıl olacakaklinialirimsmile
Seninki de ağır olmuş biraz sanki kedi dili ya. Ben eşimin yanında böyle dicem , vallahi beni gebertir , ne o ne ben kimsenin güzelliği çirkinliğiyle ilgili yorum yapmayız ,cinnet sebebi olur :hulya: Biz yapmıyoz da, arada tadımı kaçıracak sorular arkadaşlarından geliyor , tabi eşimde çıt yok, asla yorum yapmıyor ama ben ona değil arkadaşlarına sinir oluyorum zaten alsanaalsanasmile Onlara da artık sessiz kalmıcam , bakalım şimdiden sonra benim patlamamı görecek olan ilk talihli kim olacak sırnaşık şey

nasil bi densizlik.sustukca cesaretleniye hakki kendinden yana zannediyo boyle tipler .valla kedi dili en dogrusunu yapmis.misilleme gerek boyle tavirlara.hadlerini bildirmeli bencede.

benim eşimin kankası da densiz üstelik evli geçen Ukraynalı kızlardan bahsediyordu güzelmiş de gitmek lazımmış da bilmem ne beni geçtim kendi karısı var yanımızda kız da ses çıkarmıyor benim de kardeşim orda yaşıyor bana abla ordaki erkekler kızlara dönüp bakmıyor bile ama Türkleri görsen nasıl iğrenç bakışlar laflar sözler korkunçlar ama normal bizimkiler görmemiş Türkiye'de kimse tyüzlerine bakmadığı için burda kız peşindeler demişti ben de aynen söyledim eee tabi bunları konuşmak da biraz görmemişlik işi dedim çıktım işin içinden

bir de bigün gene bi Rusya ya gitme hikayesi olduğunda ki eşi de var ben de biz de senin eşinle İtalya'ya gideriz artık siz Rusya'dayken dedim adam da yok öyle Türk örfünde erkek kadın bir olmaz dedi ben de Türk örfünde erkek adam alemin içinde kadın kız da konuşmaz o zaman tam yaşa örfünü adetini dedim o oldu

karısı ses çıkarmıyor ki adama ben ne desem boş benim eşim duymazdan geliyor ya da hiç işim olmaz benim diyor ama adamın umrunda bile değil

boşboğaz görgüsüz de geç boşveeerrr

benim eşimin kankası da densiz üstelik evli geçen Ukraynalı kızlardan bahsediyordu güzelmiş de gitmek lazımmış da bilmem ne beni geçtim kendi karısı var yanımızda kız da ses çıkarmıyor benim de kardeşim orda yaşıyor bana abla ordaki erkekler kızlara dönüp bakmıyor bile ama Türkleri görsen nasıl iğrenç bakışlar laflar sözler korkunçlar ama normal bizimkiler görmemiş Türkiye'de kimse tyüzlerine bakmadığı için burda kız peşindeler demişti ben de aynen söyledim eee tabi bunları konuşmak da biraz görmemişlik işi dedim çıktım işin içinden

bir de bigün gene bi Rusya ya gitme hikayesi olduğunda ki eşi de var ben de biz de senin eşinle İtalya'ya gideriz artık siz Rusya'dayken dedim adam da yok öyle Türk örfünde erkek kadın bir olmaz dedi ben de Türk örfünde erkek adam alemin içinde kadın kız da konuşmaz o zaman tam yaşa örfünü adetini dedim o oldu

karısı ses çıkarmıyor ki adama ben ne desem boş benim eşim duymazdan geliyor ya da hiç işim olmaz benim diyor ama adamın umrunda bile değil

boşboğaz görgüsüz de geç boşveeerrr

Bacım ağzına sağlık valla , oh ne güzel demişsin kaydirigubbakcemile5 Sanki dünya erkeklerin üzerine kurulmuş , biz hiç lafını ediyoz mu yakışıklı erkekler filan diye :dilcikar:
Bu kadar cılkını çıkarsalar ben de kükrerdim orası kesin alsanaalsanasmile
yav bi de evli adam bunları konuşurken karısı orada pıs pıs duruyorsa ben adama değil kadına suç bulurum, kendini bu kadar da ezdirmenin ne anlamı var, bi yerden sonra özgüveni de kalmaz bu saçmalıkları duya duya , artı bi de şu var karısı yanındayken bile bu kadar kötü niyetliyse karısı yanında yokken bu adam neler yapıyodur CADIARZU Ben böyle şeylerde şaka olayına inanmıyorum , dervişin zikri neyse fikri de odur bence, ya da her şakada bi gerçeklik payı ararım ben :kahve:

Bunlar hiç hoş şakalar değil. Özellikle kadınların yanında bu tür konuşmalar görgüsüzlük bence.:olmaz:
Bir daha olur olmaz şaka yapmamaları konusunda eşiniz onlarla konuşmalı.

Seninki de ağır olmuş biraz sanki kedi dili ya. Ben eşimin yanında böyle dicem , vallahi beni gebertir , ne o ne ben kimsenin güzelliği çirkinliğiyle ilgili yorum yapmayız ,cinnet sebebi olur :hulya: Biz yapmıyoz da, arada tadımı kaçıracak sorular arkadaşlarından geliyor , tabi eşimde çıt yok, asla yorum yapmıyor ama ben ona değil arkadaşlarına sinir oluyorum zaten alsanaalsanasmile Onlara da artık sessiz kalmıcam , bakalım şimdiden sonra benim patlamamı görecek olan ilk talihli kim olacak sırnaşık şey
benim eşimin arkadaşları bazen terslik yapıp dalga geçiyorlar,kendi hanımlar la değil ,bele,artık geçmiyorlar,ancak susturabildim kibarca anlamıyorlar,ama sen kendi eşini bildiği için başka yontemle susturabilirsin onları:asigim:

benim eşiminde çocukluk arkadaşı bekar ve biz 8 yıllık evliyiz.biz evlendikten sonra evimize ancak kız arkadaşıyla gelir gider...buda çok sık değildir.ve nerde ne konuşacağını çok iyi bilir.bence bunun evli bekar olmayla ilgisi yok cehaletle ilgisi var.ha birde şu var zaten böyle bir konuşma geçse eşim benim tepkimi bilir belkide en başında arkadaşını uyarmıştır onuda bilemem.ama böyle bir saygısızlığı hiç olmadı.bunun yanında eşimden 10 yaş büyük bir dayısı var o ilk evlendiğimiz yıllarda böyle şakalar yapardı eşimde büyük diye birşey demezdi bende köpürür kavga ederdik :((bu bir iki kere olunca baktım eşim dayısınıdı bir aile ortamında bu şaka adı altındaki saçmalığı ile alakalı çok kötü bozdu.bir daha o oldu.. :)))) ben eşimle evlenmeden önce yaşanacakları yaşadım şimdi eşimle herşeyi paylaşıyorum dedi o da mosmor oldu :)))) tabii bende bi havalandım bi havalandım :))))

benim eşiminde çocukluk arkadaşı bekar ve biz 8 yıllık evliyiz.biz evlendikten sonra evimize ancak kız arkadaşıyla gelir gider...buda çok sık değildir.ve nerde ne konuşacağını çok iyi bilir.bence bunun evli bekar olmayla ilgisi yok cehaletle ilgisi var.ha birde şu var zaten böyle bir konuşma geçse eşim benim tepkimi bilir belkide en başında arkadaşını uyarmıştır onuda bilemem.ama böyle bir saygısızlığı hiç olmadı.bunun yanında eşimden 10 yaş büyük bir dayısı var o ilk evlendiğimiz yıllarda böyle şakalar yapardı eşimde büyük diye birşey demezdi bende köpürür kavga ederdik :((bu bir iki kere olunca baktım eşim dayısınıdı bir aile ortamında bu şaka adı altındaki saçmalığı ile alakalı çok kötü bozdu.bir daha o oldu.. :)))) ben eşimle evlenmeden önce yaşanacakları yaşadım şimdi eşimle herşeyi paylaşıyorum dedi o da mosmor oldu :)))) tabii bende bi havalandım bi havalandım :))))

kaydirigubbakcemile3 çok iyi demiş. Valla etrafta ne çok patavatsız var ya,, ya da namıssız mı diyelim -tatlicadiarzu- Benim kociş de gereken cevabı verir mosmor eder , ama hani tükürsen Yarabbi şükür diyecek nerdeyse bazıları . Zaten biz de o tiplerle ortam gereği bir arada oluyoruz .. Ya eşim beni, ben de eşimi bildikten sonra zaten sorun olmaz ama böyleleri tehlikeli sularda geziyor , amaç aklıma kurt düşürmek aramızı bozmak sanırım , ama çok beklerler , kıskananlar çatlasın olumunekankayizsmile :nazar: :nazar:

eşimin arkadaşları hanımlarıyla bize geldi..kahvaltı hazırlamaktan söz açıldı..eşim evde kahvaltı yapmaz.. arkadaşıda biz evde tavuk beslemiyoruz sabah kalkıp kahvaltımızı hazırlıyor dedi...bende eşiniz tavukluk yaptığı için siz çok horozlanıyorsunuz dedim..bizim evimiz kümes değil dedim..sonrada meyve getirdim o lafı edenler elleriyle eşlerine meyve yediriyorlar biz gerektiğinde eşimize değer veririz dediler ..sırf hava atmak için ..eşimede sende yengeye versene dedi eşimde bizim aşkımız gösteriş aracı değil dedi..

kaydirigubbakcemile5

Back
X