Önceki ilişkisinde belkide sevgilisi yönetiyodu o hesabını. Öyle tiplerde varKomik, anlamsız bir can sıkıntısı olabilir ama bazen kafamı kurcalayan, bunaltıcı bir hale gelen bir şey benim için fotoğraf meselesi. Öncelikle şunu sormak istiyorum. Bir ilişkide fotoğraf atmak veya atmamak değişkenlere göre önem kazanır bence ama bunun için zorlamak doğru olur mu?
Hatta şöyle direkt konuya gireyim. Erkek arkadaşımla önceden arkadaştık, tanışıyorduk yani. Ve önceki kız arkadaşlarıyla story, instagram gönderileri vs paylaşıyordu. Ya biraz tuhaf geliyor böyle düşünmem, ciddiyetse ailesiyle tanıştım, bilmesi gereken herkes biliyor ama gönül fotoğrafımızı da paylaşsın istiyor ama katiyen baskı yapmıyorum, sağolsun o da atmıyor zaten :) Kıskandığım ve görsün istediğim biri de yok, kendi de en son gönderisini Haziran’da paylaştı, çok aktif değil yani ama ne bileyim.
Sizler neler düşünüyorsunuz? Ben çok anlamsız kafaya mı takıyorum? Deneyimlerinizi merak ediyorum:)
Önceki ilişkisinde belkide sevgilisi yönetiyodu o hesabını. Öyle tiplerde varBende olsam bi fotomuzu paylaşsın isterdim. Eşim öyle çok foto atmaz hesabı hep erkek olduğu için hoşlanmıyorum diyo ama tabikide fotolarımız var.
Neden garip olsun ki?Bence atılmalı ya. Sonuçta sevdiğimiz arkadaşlarımızla,hoşumuza giden bir yerde falan foto paylaşıyorsak en değerlimizle neden paylaşmayalım? Atmayan garip geliyor
Benimki ilk fotografimizi 1 sene sonra atmisti. Ama inanin oraya fotograf atmak hiç önemli değil. Sevdiğini hissediyor musunuz normal hayatta bu önemli.
bazı erkekler paylaşım yapmayı sevmez gayet doğal bi durum..bazıları utanır,çekinir çift olarak gözükmekten veya eşini sevgilisini kıskanır sosyal mecralarda görünmesini istemez..
Bence manasız değil ben olsam ben de isterdim açıkçası
Şakavari takılsanız?
7 senelik evliyim şimdi kontrol ettim eşimle 4 tane fotoğraf var instagram hesabımda. Zaten çok nadir paylaşım yapıyorum bunların da çok çok azı eşimle. Bu sevmiyorum anlamına gelmez. Ya da saklayacak halim yok kaç yıllık kocamı.
Neden takılıyorsun ki? Kıskanıyor musun yoksa?
Gereksiz düşünceler.. Nazar a gelemezsiniz hem kem göz değmez :)Herhalde ben kendime dert arıyorum ya.
Ya önceden tanıştığımız ve diğer sevgilileriyle gördüğümden sebep “neden benle yok ki” diye düşünüyorum. Spesifik birinden kıskanmıyorum, geçmişindekilerin birlikte olduğumuzu bildiğini de biliyorum ama yine de arada bir arkadaşlarıma sızlanıyorum insan bi şey paylaşır diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?