Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sigara bağımlılığı çok güçlü bir bağımlılık. ben tek başıma yapabileceğimi düşünmüyorum. sigara bırakma merkezlerinde psikiyatrist eşiliğinde kolay olduğunu duydum. her bağımlılık gibi yoksunluk depresyona sebep olabiliyormuş. bu yüzden ilaç ile desteklenince bırakmak kolaylaşıyormuş. ben azaltma aşamasındayım. evde sadece belirli bir alanda içerek neredeyse yarı yarıya azalttım.
kızlar bir türlü bırakamıyorum , 2000 içiyorum yavaş yavaş hafiflete hafiflete bırakacağım ... birden kesince tir tir titriyorum belli saatler hangi markaya geçiş yapsam ...
umarım konuyu doğru yere açmışımdır çünkü dert oldu bana yani ...
haklısınız...
her yöntem herkese etkili olmuyor aynı şekilde.
ben de bıraktım. daha 1 sene olmamıştır. çok uzun yıllardır içiyordum.
ben size champix önereyim o zaman.
biliyorsunuz, salt sigara bıraktırmak için üretilmiş bir hap.
evet biraz pahalı, ama sigaraya harcayacağınız paraya göre daima daha ucuz kalacak.
Campixi il sağlık müdürlükleri ücretsiz veriyor. Önce göğüs hastalıklarından randevu almanız ve sigarayı bırakmak istediğinizi söylemeniz lazım, onlar yönlendiriyor. Sağlık müdürlüğünde psikoloğum oradan biliyorum.
Ayrıca campix çoğu insanda etkili olan ve sigara bıraktırma oranı yüksek bir ilaç ama nadir de olsa yan etki yapabiliyor. Mesela bende depresyon ve intihar düşünceleri yaptı, kullanamadım, ki bu çok nadir bir yan etki. Ama bende oldu ne yazık ki
Yyyyysss
Bir de biz sigara bırakma eğitimleri veriyoruz/alıyoruz. Sigarayı azaltarak bırakma oranı çok çok düşük. Ne yazık ki %80 oranında işe yaramıyor.
1,5 ay önce ben de bir çılgınlık yapıp bırakıyorum dedim, nikotin bandına sığındım ve çok da faydasını gördüm. İlk günler kafamın karıştığını farkedince çocuklarıma sigarayı bıraktığımı söyledim. Çünkü onlara bıraktım dediysem bi daha istesem de beni sigarayla görmelerini göze alamam :) 20 yıllık bir içici olarak çok zorlandığımı belirtmek isterim. Ama olacak, benim güçlü yanlarımla savaşamaz hshsljkhash
Ne iyi yapmışsınız.
İnanın, evet günler tek tek uzun ama, aylar çabuk geçiyor.
Bıraktıktan sonra ne bambaşka bir hayat varmış meğerse...
Çok zorlanıyor insan, ama bir sabah bir bakıyor ki, aa tüm dün ve evvelsi gün sigarayı hatırlamadan bugün olmuş.
Kan, ter, gözyaşı dolu bu yolculukta başarılar dilerim :))
kızlar bir türlü bırakamıyorum , 2000 içiyorum yavaş yavaş hafiflete hafiflete bırakacağım ... birden kesince tir tir titriyorum belli saatler hangi markaya geçiş yapsam ...
Bırakmaya hazirlaniyorum bende.Kafama iyice bu fikri yerlestiriyorum.Dislerimi yaptirana kadar zaman tanidim kendime.Hic aklimda yokken sagolsun arkadaşlarım yüzünden başladığım illetten kurtulup kendime maddi,manevi iyilik yapmak istiyorum.Ben azaltmak yerine bir anda kesip atacağım.Daha önce azaltip denedim.Sonuc hala iciyorum kafasıyla cogaltmak oldu
Ne iyi yapmışsınız.
İnanın, evet günler tek tek uzun ama, aylar çabuk geçiyor.
Bıraktıktan sonra ne bambaşka bir hayat varmış meğerse...
Çok zorlanıyor insan, ama bir sabah bir bakıyor ki, aa tüm dün ve evvelsi gün sigarayı hatırlamadan bugün olmuş.
Kan, ter, gözyaşı dolu bu yolculukta başarılar dilerim :))
Parlıament one içebilirsiniz nikotini en düşük sigara, ama ben bir anda kesilirse bırakılacağını düşünenlerdenim, sanırım bunun içinde teşvik edici bir sebep gerekli, hamilelik gibi, bağımlılık biraz psikolojik sanki.