- 15 Eylül 2014
- 627
- 267
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 taneydi bende en son saydığımda sanırım bikaçının resmini bulamadım bilenevresimlerim çok güzel toplamda kaç tane sayamadım
anca yeter dimi bende iki tane aldıydım bi dört tane daha alıyım bari10 taneydi bende en son saydığımda sanırım bikaçının resmini bulamadım bile
Bana annem çok aldın bile diyo canım sende o kadar alınca yeter yanianca yeter dimi bende iki tane aldıydım bi dört tane daha alıyım bari
süpürge philips dimi kaça aldınBana annem çok aldın bile diyo canım sende o kadar alınca yeter yani
Yok canım blue house markası onu sorarsan 250 ye aldımsüpürge philips dimi kaça aldın
Bence de aaazz ama annem durdurdu beni artık bakmaya bile izin yokNevresim takımlarınada zevkinede bayıldım. Şahsen bana sorsan 10 az bile.. Nevresim takımı çok önemli bende önümüzdeki ay almaya başlıycam :)
Güzel günlerde güle güle kullanırsın inşallah.
evet canım çokta memnunum eve gelince denedim halıyı bi çekiyo yerinden kalkıyo halı o kadar yüksek emiş gücü tertemiz yaptı annemin halılarınıbaya uyguna almışsın maş.
Teşekkür ederimmiyi günlerde güle güle kullan..