ciğerini bildiğim(olumsuz )insanın popüler olmasi

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Geçen sene samimi olduğum bir kız vardı. Aynı yatakta yatmisligim var. Çok yakın olduk ben yoldaş dost bildim ama çok yakın olduğum için çok iyi tanıdım Bazen birini çok iyi tanımak iyi değil. Menfaatci laf taşıyan biri...Ben derdim anlattığım şeyleri üçüncü kişilerden duyuyordum. Hep ben çağırıyordum ama o evine hiç çağırmiyordu . Ev arkadaşlarını bana hep kötüledi aramızi açtı sonra o onlarla iyi ben kötü oldum. Bana gorucu gelen adamı tavlamaya çalıştı . Hesap ödenecek hep kenarı çekildi. Benden alacagi 1 tl hesabını yaptı Güle güle lafını sokar. Hep kendini över . Ben zamanla kendimi uzaklaştırdım uzaklastim .Ama o ortam insanı ..Ayyy o kız çok tatlı çok sıcak kanlı onu seviyoruz vs. Çünkü tribünlere çok güzel oynuyor.. Arkasından konuştuğu insanlara hep canım cicim ama bu yüzünü ben çok iyi biliyorum.Birisi ondan olumlu bahsederken sinir oluyirum bir şey de diyemiyorum. Susuyorum.Birini kötülemek yakısmaz ama dilerim ki gerçek yüzünü herkes görsün. Yoksa bu kadar ben mı gördüm çok yakın olduğum için her şeyi

Canim emin ol ortalik böylelerinden ve bunlara bayilan insanlardan gecilmiyo

Cevremde vardir emin ol insanlarin yuzlerine karsi kisiliklerine dahi hakaretten cekinmezler ama toplum icinde hep sevilen aranan gozde isimlerde onlar olurlar

İçinizi dökmüşsünüz sanırım Uzak durun böyle insanlardan düşman başına
Öyle de benim yakınlık kurduğum insanlar da ondan iyi bahsedin ce zor geliyor ya ..şaka gibi her seferinde mi bahsederken ..Geçen yıl yakındır suan mesafeli onu mu ima etmeye çalışıyorlar ki ..Hayat böyle zor garip galiba

Canim emin ol ortalik böylelerinden ve bunlara bayilan insanlardan gecilmiyo

Cevremde vardir emin ol insanlarin yuzlerine karsi kisiliklerine dahi hakaretten cekinmezler ama toplum icinde hep sevilen aranan gozde isimlerde onlar olurlar
Malesef çok sinir bozucu oluyor. Artık kimseyle derin ilişki kuramıyorum. Korkuyorum artık. Bir insanı gözümüz de büyütmemek lazım. Ve cok iyi tanıyacak kadar samimi olmamak gerekiyor .

Malesef çok sinir bozucu oluyor. Artık kimseyle derin ilişki kuramıyorum. Korkuyorum artık. Bir insanı gözümüz de büyütmemek lazım. Ve cok iyi tanıyacak kadar samimi olmamak gerekiyor .

Arkadasim ne oylesi oluyor ne boylesi cevremde birileri varken hep onlarin gercek yuzlerini gordukce hatta ve hatta bazi insanlarin bile isteye kötülük yaptiklarini ve bununlada ovundugunu gorunce insanlardan uzaklastim

Simdi cok mu iyiyim dersen simdide yapayalniz biriyle adam akilli iki kelime muhabbet etmeye hasret biri olup ciktim bak burdaki forumlara takildim kaldim kendi kendine konusanlar gibi

Bence oetasini bulmaya calis cunku yalnizlikta cekilir gibi degil

üzülme canım böyle insanların gerçek yüzü çıkıyo sonunda. bir dönem popüler oluyolar ama sonra çok fena sönüyolar

Malesef kızım insanları tanımak çok zordur, insanların işine geldiyi gibi, halden anlamaz, hep verici olursan ,hayır demesen çok arkadaşın olur, hayal kırıklığı yaşarsın , bu Omu dersin güven yıkıldığı zaman geri gelmez,gerçek güzünu birgün herkes görür
ne derler açma sırrını dostuna,oda açar dostuna

sen mesafe koymakla en iyisini yapmışsın canım boşver,öyle insanların gerçek yüzleri eninde sonunda çıkar ortaya..

Benimde olmuştu böyle bir arkadaşım. Çok ağır bir darbe almıştım o kızdan. Maalesef ortalık bu tarz insanlarla dolu. O yüzden kimseyle samimi olmuyorum. Annem abim ve eşim dışında hiçkimseye güvenmiyorum. Evet yalnız kalıyorum ama kafam rahat

Ne mutlu size ki, size çok bir zararı olmadan anlamışsınız karşınızdakinin nasıl bir karakter olduğunu.

Sevilsin, popüler olsun vs önemli değil ki bu, kimse sonsuza dek maskeyle yaşayamaz unutmayın.

Üniversitedeki en yakın arkadaşımı tarif ettin :)
Maddi-manevi çok sömürdü beni vakti zamanında, "Ben senin gerçekten dostun değilim" diye bağıran davranışlarını görmeme karşın, göz yumdum. Popüler-sevilen bir kızdı. Ama tüm o yüzüne güldüğü insanların arkasından bana olur olmadık sırlarını anlatır, kötülerdi. Üstelik lütfen öyle deme-anlatma-rahatsız oluyorum dediğim halde.
Büyük bi borca girdi, ailesinden habersiz ödemeye çalışıyordu. Borcunun çeyreğini, öğrenci halimle ben kapadım (babamın bana harca diye yolladığı para) ... Geri kalanlarını 5-6 kişiden topladı. Hepsine tek tek borcunu ödedi de, haspam bana ödemedi geri.

Alnımda enayi mi yazıyordu :)
Ama -arkadaş- dedim itiraz etmedim. Bu en basit örnek.

Sonra benim de zor zamanım oldu, gerçekten zor...Ve o yanımda değildi.
Tek kalemde sildim attım ve kiminle nasıl anlaştığı-kimlerle iyi geçindiği vb. hiçbir şeyi gözümde olmadı.
Ona sadece bi mail attım: Belki bana zaman kaybettirdin ama, senin kaybın daha büyük. Sen, gerçek bir dost kaybettin diye.

Sonra düşündüm de, ben onun arkadaşlığını satın almışım. Vardır böyle insanlar bak, arkadaşlıkları satılıktır. Ismarladığınız kadar yanınızdadır, çağırdığınız kadar sizledir, verdiğiniz kadar gülümser.

Sonra kendini savunan aptal bi mail yollamış bana. Cevap verme tenezzülünde dahi bulunmadım.
Seneler sonra faceden ulaştıydı bana, arkadaşlık talebi yollamış. Evlenmiş, istanbulda yaşıyormuş. Kabul etmedim.
Mesaj atmış özür dilerimler bilmem neler...

Verdiğim tek cevap şuydu: "Canın bedava tatil istiyorsa, kendine baktıracak başka arkadaşlar bulmalısın, bu adreste senin arkadaşın yok" (Çünkü yaza doğru mesaj atıyor, Antalyadayım ve anladığım kadarıyla yeni evlenmiş)

Enayi değildim belki hiçbir zaman ama, dostluğun anlamını bilmiyordum.
O kişi bana, dostluğun ne demek olmadığını öğretti ve en kıymetli şeyi hayatıma eklememi sağladı: Okkalı bir tecrübe

Koy totosuna rahvan gitsin, sallaaa :)
Benim vazgeçtiklerim piyasadır bu alemde

Benimde oyle bir arkadasim var idi yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi herkesin arkasindan konusur mutsuzluklariyla mutlu olan bi insandi hala gorusurumde eskisi gibi degil ama arkasindan konustuklariyla can ciger simdi o iyi ben kotu kimseyle gorusmuyorum artik bazen seytan diyor anlat herkese herseyi koy ortya bombayi patlasin neyse seytana uymayalim :))

Bendede vardi boyle bi durum.
Mecburmuyum ben cigeri pes para etmez birisinin hakkinda ovguler dinlemeye ondan bundan?
Hayir.
O kdar yilisik, o kadar oyunbaz bi kizdiki.
Benimle arkdasimin arasina girdi.
Sevdigi erkekte gozum oldugunu soyledi( oysaki o tesfik etmisti beni o konuda, niyetimde kotu degildi, arkadasimla aralarini yaparim belki diye dusunmustum)
En sonunda dayanamadim.
Orda burda sinirimi bozdular, geri bide kizin havalanmasi cabasi.
" kimsin lan sen" dedim.
'Sen beni kormu saniyon, herseyin farkindayim" dedim.
Tum ofkemi kustum, "surda soyle yaptin burda boyle yaptin" dedim. Gizli sakli kalmadi. Arkasindan atsaydim gunaha giricektim.
" sey, eh sey" diyip geveledi.
O gunden sonra beni gorunce yolunu degistiriyor.
Ve zamanla herkes o kizin yuzunu gordu.
Ayrica sunuda belirtiyim; herks yuzunu cok cok iyi gordu. Iyikide zamaninda o kizla baglarimi kesmisim, cunku adi hic guzel anilmiyor son zamanlar.
Onla gorundukce benimde akibetim iyi gitmezdi.

Ben o kişiyi bir anlatsam bu küçücük ilçe de duramaz. Tayin hakkı olmayacağı için evden dışarı çıkamaz .

İşte anafikir, süper bir tespit olmus. Var oyleleri evet işte bunlara biz iyi gün dostu diyoruz. İhtiyacın olunca pufff ya kaçarlar ya da senle bi anda kötü olurlar. Anlayamazsın bile çünkü onlar gibi dusunmuyorsundur. Ama sonra dua edersin, iyi ki gerçek yüzünü hemen gormusum diye....

İrtibatınızı kesmişsiniz, size zarar da veremez artık; boş verin kimle ne yapıyor ediyor, kim onun için ne diyor takılmayın bu kadar. Onun için " Çok sıcakkanlı onu seviyoruz" demelerine bile siniriniz bozulacak kadar kin gütmeniz normal değil. Siz anlaşamamış olabilirsiniz ama demek ki diğer arkadaşlarıyla bir sorunu yok ki seviyorlar, olabilir yani. Size yaptıkları sizi üzmüş, kırmış olabilir elbette ama bu kadar takılıp kalmayın, kendinizi yıpratırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…