Geçen sene samimi olduğum bir kız vardı. Aynı yatakta yatmisligim var. Çok yakın olduk ben yoldaş dost bildim ama çok yakın olduğum için çok iyi tanıdım Bazen birini çok iyi tanımak iyi değil. Menfaatci laf taşıyan biri...Ben derdim anlattığım şeyleri üçüncü kişilerden duyuyordum. Hep ben çağırıyordum ama o evine hiç çağırmiyordu . Ev arkadaşlarını bana hep kötüledi aramızi açtı sonra o onlarla iyi ben kötü oldum. Bana gorucu gelen adamı tavlamaya çalıştı . Hesap ödenecek hep kenarı çekildi. Benden alacagi 1 tl hesabını yaptı Güle güle lafını sokar. Hep kendini över . Ben zamanla kendimi uzaklaştırdım uzaklastim .Ama o ortam insanı ..Ayyy o kız çok tatlı çok sıcak kanlı onu seviyoruz vs. Çünkü tribünlere çok güzel oynuyor.. Arkasından konuştuğu insanlara hep canım cicim ama bu yüzünü ben çok iyi biliyorum.Birisi ondan olumlu bahsederken sinir oluyirum bir şey de diyemiyorum. Susuyorum.Birini kötülemek yakısmaz ama dilerim ki gerçek yüzünü herkes görsün. Yoksa bu kadar ben mı gördüm çok yakın olduğum için her şeyi
Öyle de benim yakınlık kurduğum insanlar da ondan iyi bahsedin ce zor geliyor ya ..şaka gibi her seferinde mi bahsederken ..Geçen yıl yakındır suan mesafeli onu mu ima etmeye çalışıyorlar ki ..Hayat böyle zor garip galibaİçinizi dökmüşsünüz sanırımUzak durun böyle insanlardan düşman başına
Malesef çok sinir bozucu oluyor. Artık kimseyle derin ilişki kuramıyorum. Korkuyorum artık. Bir insanı gözümüz de büyütmemek lazım. Ve cok iyi tanıyacak kadar samimi olmamak gerekiyor .Canim emin ol ortalik böylelerinden ve bunlara bayilan insanlardan gecilmiyo
Cevremde vardir emin ol insanlarin yuzlerine karsi kisiliklerine dahi hakaretten cekinmezler ama toplum icinde hep sevilen aranan gozde isimlerde onlar olurlar
Malesef çok sinir bozucu oluyor. Artık kimseyle derin ilişki kuramıyorum. Korkuyorum artık. Bir insanı gözümüz de büyütmemek lazım. Ve cok iyi tanıyacak kadar samimi olmamak gerekiyor .
üzülme canım böyle insanların gerçek yüzü çıkıyo sonunda. bir dönem popüler oluyolar ama sonra çok fena sönüyolarGeçen sene samimi olduğum bir kız vardı. Aynı yatakta yatmisligim var. Çok yakın olduk ben yoldaş dost bildim ama çok yakın olduğum için çok iyi tanıdım Bazen birini çok iyi tanımak iyi değil. Menfaatci laf taşıyan biri...Ben derdim anlattığım şeyleri üçüncü kişilerden duyuyordum. Hep ben çağırıyordum ama o evine hiç çağırmiyordu . Ev arkadaşlarını bana hep kötüledi aramızi açtı sonra o onlarla iyi ben kötü oldum. Bana gorucu gelen adamı tavlamaya çalıştı . Hesap ödenecek hep kenarı çekildi. Benden alacagi 1 tl hesabını yaptı Güle güle lafını sokar. Hep kendini över . Ben zamanla kendimi uzaklaştırdım uzaklastim .Ama o ortam insanı ..Ayyy o kız çok tatlı çok sıcak kanlı onu seviyoruz vs. Çünkü tribünlere çok güzel oynuyor.. Arkasından konuştuğu insanlara hep canım cicim ama bu yüzünü ben çok iyi biliyorum.Birisi ondan olumlu bahsederken sinir oluyirum bir şey de diyemiyorum. Susuyorum.Birini kötülemek yakısmaz ama dilerim ki gerçek yüzünü herkes görsün. Yoksa bu kadar ben mı gördüm çok yakın olduğum için her şeyi
Benimde oyle bir arkadasim var idi yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi herkesin arkasindan konusur mutsuzluklariyla mutlu olan bi insandi hala gorusurumde eskisi gibi degil ama arkasindan konustuklariyla can ciger simdi o iyi ben kotu kimseyle gorusmuyorum artik bazen seytan diyor anlat herkese herseyi koy ortya bombayi patlasin neyse seytana uymayalim :))
İşte anafikir, süper bir tespit olmus. Var oyleleri evet işte bunlara biz iyi gün dostu diyoruz. İhtiyacın olunca pufff ya kaçarlar ya da senle bi anda kötü olurlar. Anlayamazsın bile çünkü onlar gibi dusunmuyorsundur. Ama sonra dua edersin, iyi ki gerçek yüzünü hemen gormusum diye....Sonra düşündüm de, ben onun arkadaşlığını satın almışım. Vardır böyle insanlar bak, arkadaşlıkları satılıktır. Ismarladığınız kadar yanınızdadır, çağırdığınız kadar sizledir, verdiğiniz kadar gülümser.
Geçen sene samimi olduğum bir kız vardı. Aynı yatakta yatmisligim var. Çok yakın olduk ben yoldaş dost bildim ama çok yakın olduğum için çok iyi tanıdım Bazen birini çok iyi tanımak iyi değil. Menfaatci laf taşıyan biri...Ben derdim anlattığım şeyleri üçüncü kişilerden duyuyordum. Hep ben çağırıyordum ama o evine hiç çağırmiyordu . Ev arkadaşlarını bana hep kötüledi aramızi açtı sonra o onlarla iyi ben kötü oldum. Bana gorucu gelen adamı tavlamaya çalıştı . Hesap ödenecek hep kenarı çekildi. Benden alacagi 1 tl hesabını yaptı Güle güle lafını sokar. Hep kendini över . Ben zamanla kendimi uzaklaştırdım uzaklastim .Ama o ortam insanı ..Ayyy o kız çok tatlı çok sıcak kanlı onu seviyoruz vs. Çünkü tribünlere çok güzel oynuyor.. Arkasından konuştuğu insanlara hep canım cicim ama bu yüzünü ben çok iyi biliyorum.Birisi ondan olumlu bahsederken sinir oluyirum bir şey de diyemiyorum. Susuyorum.Birini kötülemek yakısmaz ama dilerim ki gerçek yüzünü herkes görsün. Yoksa bu kadar ben mı gördüm çok yakın olduğum için her şeyi
Yani adaletsiz dünya ya kızıyorum garip değil mi ama iyi bir tiyatrocu demek ...İyi İnsan her yerde iyidir ..Ev arkadaslarina da oynadı. ..İşine geldiği kadar arkadaş. ....Haklisin ama biraz da kisakanmissin sen onu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?