- 21 Kasım 2014
- 247
- 81
- 38
- Konu Sahibi BektasKoyuAssos
-
Ankaradamısınız, yanaklarımda çökme olduğunu düşünüyorum. İleride sarkık oluşmasını engellemek için ne yapılabilir?, bu işlemlerin maliyeti nedir. 33 yaşındayım.
Merhaba,hocam emboli riski olur mu bu yağ alma işlemi nedeniyle? çünkü klasik bir liposuction değil ama yine de bir müdahale var riski %kaçtır?
merhaba,malum cihan hoca diğer opr. drlara göre fiyat farkı var diğer şubelerinizdeki hocalarda işlemi kapalı yağ tranferi kök hücre olarak mı enjekte ediyorlar yoksa işlem uygulama farklılığından mı kaynaklanıyo fiyat
Yüzüme dolgu yaptırmak istiyorum. yağ dolgumu, hyloronik asit dolgusunu mu tavsiye edersiniz?
Yağ transferi ile yağ dolgu arasındaki fark nedir, görüşmeye geldiğimizde sadece ne istediğimiz ve fiyat konuşuluyor. ilerde sarkmalara neden olmucak, ama yüzümü biraz daha dolgun ve gergin gösterecek, ayrıca ilerde kırışıklıkları engellicek bir yöntem arıyorum. Yağ transferi için İstanbula yönlendirildim, ancak ben Ankarada işlem yaptırmak istiyorum
Merhaba,Bana bu işlem için makinenin sadece İstanbul da olduğu, onun için İstanbul a gitmem gerekeceği, gidiş geliş için yardımcı olunacağı söylendi.
mrb. uygulanan bu yağ transferinin kalıcılığı ne kadar sürüyor malum biraz maliyetli takdir edersiniz
Merhaba, bu uygulamada anestezi lokal mi yoksa genelmi uygulanıyor? dudak dolgunlaştırmada eklenebiliyor mu? işlemin fiyatı hakkında da mesaj atabilirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?