çıkamadım bu işin içinden :(

bizbizibiliriz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
9
0
36
İstanbul
arkadaşlar bana yardım edecek birkaç tavsiyenize ihtyacım var bugüne kadar kınadığım herşey başıma geldii ama ben kınamaktan hala vazgeçemedim önceden yaşça büyük adamların yanında ki kızlara bakar ''şunlara bak para için neler yapıyorlar yazık'' derdim fakat şimdi ben kendmden 15 yaş büyük birine çok yoğun duygular beslyrum zaten yaşıtlarımdan hoşlanmadığım herkesçe bilinrdi fakar 15 yaş kimseye açıklayamayacağım br yaş
5 aydır ilişki diyemedeğim bir olayın içindeyim en baştan benimle olabilmek için yapmadığını bırakmadı şimdi kendini kabullendrdiği için geri çekildi beni onun konumuna düşürdü peşinde olan ben oldum son 1.5 aydır kendime eziyet ediyorum unutmak için denemedğim şey kalmadı ama başaramadım tam aklımdan attım diyorum 1 hafta sonra yine arıyor ve kesin kararlar alan ben yne bile bile oyuna geliyorum etrafı çokça kadınla dolu olan bu adam niyeyse aralıklı da olsa 5 aydır beni arıyor hala! kalbim kan pompalama görevni beynmle takas etti bana hükmediyor aciz kız durumuna düşmekten yoruldum o benle evlenmek istedğini söylüyor değmez biliyorum ailemi karşıma almaya eğitim hayatımın içine etmeye gencim evet daha kmlerrr kimler çıkacak karşıma ama derler ya imkansız olan hep cazip gelrmş ben öyle bir durumun içindeym galiba
5 ay görüştük konuştuk gülüştük onun yanndayken hayattan çok keyif alıyorum ama bunu ne ailem onaylar ne arkadaşlarım ne de çevrem!!!
bana onu unutmanın bir yolunu söyleyn lütfen ama br başkasıyla ol demeyin çnkü bu 5 aydan sonra yanıma ondan başkasını düşünemyrum ona çok alışmışım ben gerçekten çok aciz bir dönemdeyim sizin başınıza gelse ne yapardınız szden 15 yaş byk biri çıksa çok sevseniz çapkın olduğunu bilmenize rağmen çevresndekileri içinde olduğu hayatı görmenze rağmen sevseydnz siz ne yapardınız :17::14::14::14:

23 okuma 0 yanıt büyüklerim ablalarım en azından bir yol gösterseniz ben bu işin içinden çıkamıyorum geceleri uykusuz geçrmekten tüm gün onu düşünmekten ve rüyalarımda görmekten çok sıkıldım ne yapmalıyım!:84::84::84:

bence adam senin artık ondan vazgeçemeyeceğini anlamış o yüzden böyle davranıyor.
niye böyle belirsiz bir ilişki yaşıyorsun onu anlamış değilim.
sevgili oluncak gibi bi adam değilse resti çek bitsin uzatmanın alemi yok. adam seni seviyor gibi bile değil ki pes etme sevginin arkasında dur diyeyim.

valla yorum yapılacak pek bişey yok cnm...bile bile lades demek gibi bişey bu..anlaşılan o ki sana çok kötü birşey yasatana kadar sneın ondan kopacagın yok....sen onun için arada bır heyecan yasadıgı bır heves halını almışsın....hayatına arada farklılık katıyor yani....bile bile hataya düşme derim...ayrıca unutmanın ilacı yok olsaydı zaten bunca acı keder üzüntü yaşanmazdı...hayatın kuralı bu acı çekeceksın bıraz..eger ilerde büyük üzüntuler hayal kırıklıkları yaşamak istemıyorsan şimdi ayakları yere saglam basan bır genc kız olup kararlarının arkasında dimdik duracaksın...

ben 20 yaşındayım evli değil ve hiç evlenmemiş annesiylede tanıştrdı beni evlenmek istyormuş okul masraflarımı üstlenrmiş bende olmaz evlenemem okulum var dediğim günden beridir ben ondan kendmi çektkçe o gelyo o çektkçe ben gdyrum anlamadım tuhaf bi iş olmaya başladı tam bitti dyorum yine üstme geliyo bitmedi gidemezsin hiç bi yere benimlesin hep yanımda olacaksın gbi sözler söylüyor ama bi ilişki gibi değil mesela o özgürmüş nerde olduğunu haber vermezmiş ailesne bile hesap vermezken bana bunları bildiremezmiş son gdşmde ki ikna ediciliği adam olacağım herşeyimi söyleyeceğim sensiz yapamıyorum gbi vaatlerydi yine dayanamadım tamam dedim ama şmdi yine aynı çevresi gereğide tanınmış bir insan kızlar pervane hal böyle olunca bende dayanamıyorum tabi kii numaramı değiştrme zahmetnde bulunmamamı onuda bulacağını da belirtti elim kolum bağlı aklım karışık ve ailemlede paylaşamadığımdan çok bunalmış bir vaziyetteyim:18:

daha gençsiniz.siz 30 o 45 olsa çokta problem olmazdı açıkçası ama bu adam fazla size. görmüş geçirmiş belli. çapkın olduğunu da söylüyosun çok üzer seni söyleyim canım.

Üç aşağı beş yukarı aynı yaşamışız olayları.. Bende bişey yaşadım adına ilişki diyemediğim. O da çok çapkındı. Sanal ortamda çokça şahit oluyodum buna. Çokda sevmeye başlamıştım ama. Ben sevdikçe o uzaklaşıyordu. Lafta edemiyodum sonuçta adımız yoktu. Her sözünden olumlu bişey aramaya baslamıstım. Ve biliyodum tek ilgilendiği ben değildim. Ama bana çok değer verdiğininde bilincindeydim.
Sonra durdum düşündümde.. Kendime haksızlık yapıyodum artık, kendime saygımı yitirmeye başlamıştım. O bişeye karar veremiyosa ben vermeliydim. Hayatımda arada oynamasındansa yokluğunu tercih ettim. Sonra ona uzunca bir mail attım ve geri cevap yazmasını bile istemedim. Yazarsa eğer ben kararımdan vazgeçerdim, biliyordum.
Bunu yapalı cok kısa süre oldu 6 gün henüz. O da sözümü dinledi ve ses etmedi. Simdi yoğun olarak özlüyorum. Ama bu sorun değil o varkende özlüyodum zaten.. Ulaşabildiğim heryerden cıkardım onu. Dısarda karsılasmazsakta sorun olmaz baska..
Bence sende kendin karar vermelisin. Ne karar verirsen ver onurlu bir karar olsun bu. En azından bununla gurur duyuyor insan. Onu çok özlesemde yaptığımdan hiç pişman değilim suan.

tlfnunu hemen değiştir .. ilgi budalası bu adam ve senin ondan gitmeni istemiyor..bir ilgi eksilirse napar sonra...

Üç aşağı beş yukarı aynı yaşamışız olayları.. Bende bişey yaşadım adına ilişki diyemediğim. O da çok çapkındı. Sanal ortamda çokça şahit oluyodum buna. Çokda sevmeye başlamıştım ama. Ben sevdikçe o uzaklaşıyordu. Lafta edemiyodum sonuçta adımız yoktu. Her sözünden olumlu bişey aramaya baslamıstım. Ve biliyodum tek ilgilendiği ben değildim. Ama bana çok değer verdiğininde bilincindeydim.
Sonra durdum düşündümde.. Kendime haksızlık yapıyodum artık, kendime saygımı yitirmeye başlamıştım. O bişeye karar veremiyosa ben vermeliydim. Hayatımda arada oynamasındansa yokluğunu tercih ettim. Sonra ona uzunca bir mail attım ve geri cevap yazmasını bile istemedim. Yazarsa eğer ben kararımdan vazgeçerdim, biliyordum.
Bunu yapalı cok kısa süre oldu 6 gün henüz. O da sözümü dinledi ve ses etmedi. Simdi yoğun olarak özlüyorum. Ama bu sorun değil o varkende özlüyodum zaten.. Ulaşabildiğim heryerden cıkardım onu. Dısarda karsılasmazsakta sorun olmaz baska..
Bence sende kendin karar vermelisin. Ne karar verirsen ver onurlu bir karar olsun bu. En azından bununla gurur duyuyor insan. Onu çok özlesemde yaptığımdan hiç pişman değilim suan.

evet bugün bir kez daha oturup düşündüm kendimi çok yıprattığım üzdüğüm bir gerçek o varken de yokken de ve ben onu hayatımdan tamamen çıkartmaya karar verdim
bugün şunu söyledim kendi kendime'insan ulaşamadıkları için üzüleceğine sahip oldukları için sevinmeli'
o gerçektende bir ilgi budalasıydı ve ben onu sürekli pohpohlayan minik şirin sevgili görevini oynamaya niyetli değilim verdiğim karardan dönmemek içinde telefon numaramı değiştireceğim bulurum boşuna değiştirme desede ben deneyeceğim çoook teşekkür ederim iyi yada kötü fikir beyyan edenlere :29::16:

Back
X