• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkamadım işin içinden.. yardım edin

eğer ben basit kız değilim
kişiliğim oturdu diyorsanız
derhal kendiniz uzaklaşın ondan numarasını da engelleyin
çok üzüleceksiniz yoksa çoook

Ben olsam ; sevgilisi/karısı var olduğunu bile bile birbirlerine yakınlaşan/ kur yapan , erkek / kadının topunu yeryüzünden kaldırmak isterdim.
Bugün ona, yarın size.

İntahar falan çok klişe! Ne yani sırf birisinin hayatı için kendinimi feda ediyor?
Sevmiyor ama sadece onun hayatını düşündüğü için mi ayrılmıyormuş?
Üzgünüm ama ne yardar geçiyor ne serden gibi bir şey bence.

Klasik aç gönüllü erkek senaryosu.Lütfen kanmayın bu tiplere prim vermeyin.

Erkekler karısı varken aldatıyorsa, zaten zorla evlendirdiler, sevmiyorum der; sevgilisi varsa ben ayrılsam ölür, zamanla bırakırım der. Karaktersizler.
Kadınlarda ikinci kadın olma onursuzluğuna mutlaka kılıflar bulur. Kendi aldatılınca kıyameti koparır.
İkisine de müstehak.

Şimdi bu çiftler evli olsaydı , konu sahibine bir sürü hakaret edilirdi. Sevgili olmak hafifletici suç mu ?

Erkekler karısı varken aldatıyorsa, zaten zorla evlendirdiler, sevmiyorum der; sevgilisi varsa ben ayrılsam ölür, zamanla bırakırım der. Karaktersizler.
Kadınlarda ikinci kadın olma onursuzluğuna mutlaka kılıflar bulur. Kendi aldatılınca kıyameti koparır.
İkisine de müstehak.

Şimdi bu çiftler evli olsaydı , konu sahibine bir sürü hakaret edilirdi. Sevgili olmak hafifletici suç mu ?
Çok doğru bir yaklaşım. Konu sahibi eğer ki sevgilisi olduğun bile bile görüşmeye devam ettiyse çok çok yanlış.
zaten böyle bahaneler sözler ve bu düşüncede ki birinede '' ayrılırsan tekrardan devam ederiz '' demek '' ilerde bunu bana da yaparsın baştan kabul etttim '' demekle aynı şey.

Olmamış gibi hiç görüşmemişsiniz gibi hayatınıza devam edin.

Çok doğru bir yaklaşım. Konu sahibi eğer ki sevgilisi olduğun bile bile görüşmeye devam ettiyse çok çok yanlış.
zaten böyle bahaneler sözler ve bu düşüncede ki birinede '' ayrılırsan tekrardan devam ederiz '' demek '' ilerde bunu bana da yaparsın baştan kabul etttim '' demekle aynı şey.

Olmamış gibi hiç görüşmemişsiniz gibi hayatınıza devam edin.

Evet bile bile başlamış, devam etmiş ve ustunede " seni bırakmak istemiyorum ama bu durum rahatsız ediyor beni demiş.

Karısından ayrılması için ikinci kadının karaktersiz adama yaptığı baskılar gibi.
Bu konular beni çok sinirlendiriyor.
Ben ben olmaktan çıkıyorum.

Hata sizde sevgilisi olduğunu bildiğiniz adamdan ne bekliyodunuz ki?

o kızın yerine kendinizi koyun.sizin sevgiliniz başka kısla çıksın sizde ayakta uyuyun.

Erkeklerin savunma şekli intihar eder ayrılamam.ayyy sevgiliniz nekadar düşünceliymiş.
sizde intihar girişiminde bulunun ozaman,sizdende ayrılmasın.

Hadi diğer kız sizin tabirinizle ergen.
Acaba siz nesiniz?

Back
X