Çıkamadım işin içinden. .

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
Merhaba..kısaca kendimi tanıtayim 27 yaşındayim eşimde bende memuruz ailelerden farklı bir ilde görev yapıyoruz, 3 yıldır evliyiz cocugumuz henüz yok ..
benim tek bir erkek kardeşim vardı kendisi sağlıkçı yani sağlık alanında kamuda memur.. kendisinin tayini bizim şu an yaşadığımız ile çıktı , kendisi bekar..
Eşim; " bizimle otursun ayrı eve çıkmasın" diyor.. Kardeşim de; "abla ev ev üstüne olmaz , ben rahat edemem hem annem filan da arada gelecek ayrı eve çıkayım" diyor. .
Bense kardeşimi tabiki yanımda istiyorum. . Ama eşim in fikrine de saygım var offf arada kaldım ....
tek bi tane kardeşim var yani ne.bileyim o da tutturmus size yakın bi ev tutayim diyor
siz olsanız. Ne yapardiniz...

Kardeşin haklı ev ev üstüne olmaz, yakın bir ev tutsun kardeşiniz
siz de abla olarak yardımcı olun .
Ama bekar :KK43: annem çalışan bir bayan olduğu için
Çocukken hep ben baktım ona annesi gibi hissediyorum kendimi. .
Sanki çocuğumu açıkta birakiyomusum gibi geliyor biliyorum saçma ama his işte. .

Yakınınızda ev tutsun,yemek,temizlik vb konularda yardımcı olursunuz sizde mümkün mertebe. İstemiyormuş zaten sizinle kalmak ve haklıda yani,çocuk değil artık.
Ya o da öyle istiyor ama.. tabi bendr yardimci olurum muhakkak..
Bi kardeşimi sigdiramayacakmiyim şimdi ben koca eve..

ayri ev tutsun sk sk gelip gider size yemek ve temizlik cogu konuda yardimci olursun.. kafaya takma bence ya

Yakınlarda ayrı ev en iyisi, bol bol gider gelirsiniz, yardımcı olursunuz yine. Koskocaman adam evin küçük oğlu gibi yaşamak istemiyordur çalışmaya başladıktan sonra.

Merhaba..kısaca kendimi tanıtayim 27 yaşındayim eşimde bende memuruz ailelerden farklı bir ilde görev yapıyoruz, 3 yıldır evliyiz cocugumuz henüz yok ..
benim tek bir erkek kardeşim vardı kendisi sağlıkçı yani sağlık alanında kamuda memur.. kendisinin tayini bizim şu an yaşadığımız ile çıktı , kendisi bekar..
Eşim; " bizimle otursun ayrı eve çıkmasın" diyor.. Kardeşim de; "abla ev ev üstüne olmaz , ben rahat edemem hem annem filan da arada gelecek ayrı eve çıkayım" diyor. .
Bense kardeşimi tabiki yanımda istiyorum. . Ama eşim in fikrine de saygım var offf arada kaldım ....
tek bi tane kardeşim var yani ne.bileyim o da tutturmus size yakın bi ev tutayim diyor
Benim de kardeşim 12 yaşında bebeğim gibi.Annem çalıştığı için ben baktım ona koynumda büyüdü.Evlilik çok zor geldi onu bıraktığım için.Bu sebeple seni çok iyi anlıyorum.Ortada bırakmış gibi hissediyorsun kendini.Ben olsam ayrı eve gönderemezdim ama en iyisi ayrı bir evi olması bence de hem onun iyiliği hem kendi iyiliğin için.Ona da saygı duymak lazım yalnız yaşamak istiyor olabilir.

Kardeşiniz sizin küçük bebeğiniz değil artık. Tabiki ayrı ev tutsun evi gecindirmeyi öğrenir hem temizlik yemek falan.

Yakınlarda ev tutsun yine yemekleri birlikte yiyecekseniz yersiniz uyumaya evine gider.
Belki arkadaşları olacak evinde ağırlamak isteyecek size çağıramaz rahat edemez koca adam olmuş:)
Düşünce yönünden eşinizi ve sizi takdir ederim ama kardeşiniz mutlu olacağı gibi yapsın

kardeşiniz haklı yakın bir ev tutsun kendine, rahat edemeyebilir siz ne kadar iyi davransanızda, zaten yakın olunca sık sık beraber vakit geçirebilirsiniz

Koca adamın, evli ablasının evinde yaşaması çok itici zaten. Ayrı bi hayatı, arkadaşları, sevgilisi vs. Gelicek evine.

Ama bekar :KK43: annem çalışan bir bayan olduğu için
Çocukken hep ben baktım ona annesi gibi hissediyorum kendimi. .
Sanki çocuğumu açıkta birakiyomusum gibi geliyor biliyorum saçma ama his işte. .

Ama artık evlisin
ve eşin ne kadar iyi de olsa
el oğlu
bir zaman sonra sorunlar başlayacaktır
kardeşin de
rahat edemez bence

İki tarafın da rahat olması için ayrı ev daha iyi. O da çalışan bir erkek kendi düzenini kurması daha iyi olur. Eşiniz anlayışlı da olsa kardeşiniz de rahat edemez. Kendi düzenini kurarsa daha rahat olur bence. Yakında ev olursa size gelir gider, yemeklerini bazen sizinle yer daha güzel olur. Anneniz de daha rahat gelir gider.

yakınınızda bir yere otursun. sizde kalmasın. kocaman adam. ne gerek var.

X