çıkamıyorum işin içinden

kaliopi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
41
16
37
merhaba bayanlar.Bu 2. üyeliğim.Öyle bir çıkmazdayım ki 3.göze ihtiyacım var.Evliyim 2012 de evlendim 3 senem dolmak üzere.2,5 yaşında bi kızım var.mutlu huzurlu geniş bi aileydik.kaynanamla kayınpederimle oturuyorum.kaynanam klasik kaynana elini bişeye sürmez kraliçe muamelesi bekler.derdi iş aş olsun yaparım evin işini aşını.herkes şaşırır bu devirde mümkün mü bu şekilde birlikte oturmak diye.kayınpederim dünya tatlısı bi adamdır annem diye çağırır çoğu zaman kızı muamelesi yapar.Hulusi kentmen dirilmiş kayınpeder olmuş bana öyle düşünün.
meselem şu 2 gün önce kp işten geldi baba karnın aç mı dedim ''işin varsa yap kızım bugün acıkmadım daha'' dedi.odamda çamaşır katlıyordum işime döndüm kızım koştu dede diye onu aldı gel annem dedi bende yanlarına çıktım.kp elini belimi koydu öyle dikildik kızımı izliyoruz.sen niye böyle zayıfsın bişeyler ye iç dedi.ben belimdeki elden kurtulmak için çekildim baba şu kadar yemek yiyorum gene de kilo alamıyorum diye laf kalabalığı yaptım.gene belimden tuttu oturma odasında koltuğa oturduk kızının senden iri olcak dedi elimi aldı çöp gibi dedi gene kurtardım elimi belimi kızıma gittim.öyle olur inşallah dedim.bi çay yap da içelim dedi mutfağa gittim çayı koydum arkamdan geldi elini bu sefer tam göğüs altımdan tuttu.şaşırdım her zaman elini omzuma felan atardı ama benim paranoyam diye düşündüm kaç kilosun dedi 50 dedim ben seni kaldırırım rahat dedi tuttu kaldırdı.hani turk filmlerinde olr kız bayılır esas oğlan onu taşır o şekilde kaldırdı.ben o şaşkınlıkla dur baba belin acır felan dedim ama bıraktı sonra.tekrar elini attı bu sefer göbeğime dokundu.ben gene kurtuldum.dur çaya bakayım diyerek.çay oldu götürdüm.içerken bişeyler ye iç dedi bu esnada elini de bacağıma koydu.kızlar doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor.napacağımı şaşırdım akşam kocama nolur evimi ayır dedim iyice düşün bunu ben artık yapamıyorum.ne yaşadığımı da bilmiyorum yada adını koyamıyorum.anneme anlatsam diyorum destek çıkar 2 günde ayrı eve çıkarım kadınını psikolojisi kaldırmaz zaten hapla duruyor panikatak var.nolur bişey deyin .ha bu arada fake falan değilim

ovvv çok vahim bi durum...adamın okadar size dokunması nedir ya..o yaştan sonra gözümü dönmüş ne..eşinizede anlatılmaz ki bu berbat durum.

ovvv çok vahim bi durum...adamın okadar size dokunması nedir ya..o yaştan sonra gözümü dönmüş ne..eşinizede anlatılmaz ki bu berbat durum.

bastırıyorum ama ortada hiç huzur bozacak bişey yok ne değişti diyor.ben sadece ev ev üstüne olmuyor diyebiliyorum bi de salak salak ağlıyorum şimdiki gibi

Adam yaşlı bile değil! Korkmakta, rahatsız olmak da çok haklısınız.
Evde başbaşa kalmayın. KV nerede?

Ben olsam eşime söylerdim sanırım. Çok rahatsız edici.

Size bir daha dokunursa, tersleyerek uyarın lütfen.

X