- Konu Sahibi durumunannesi
-
Bana biraz çıkar ilişkisi gibi geldi açıkçası ,anlatığınıza dayanarak bende güvenilmez buldum arkadaşlarınızı ,iş arkadaşlığı çizelgenizden çıkmayın derim ben ,telefona gelincede açmak istememişsiniz açmamışsınız buna birşey denmez en azından anlasalar bari mesafe koymak istediğinizi ,sevgiler...........
çok da güzel yapmışsınız hiç vicdan azabı duymayın. şöyle düşünün aynı şey siz isteseniz yapmaz belki. böyle insanlarla arkadaş olunmaz. mesafe koymaya devam edin.
Bugune gore gayet sik rastlanir bir arkadaslik olmus. Zaten dersanede tanismissiniz normal boyle olmasi. Telefonu acmak zorunda degilsiniz ki. Esinizlesinizdir, disardasinizdir. Ayrica size bi tavsiye; sizi yorduguni dusundugunuz insanlari uzak tutun aramaya da cekinsinler.
bu ıkı kız cocuk gb cok tuhaf mesafe koymakta fayda var ama ınsanda bazen arkadaslıga ıhtıyac duyuyor ıste
sorun şu ki ben zaten öyle bişey istemem.kardeşim dişçi mi yok memlekette derim.hem arama sorma hem işin düşünce ara yok şuram ağrıdı yok buram ağrıdı...yüzsüzlük gibi...ben olsam gurur yaparım...
eşim de aynen böyle söyledi.çocuk gibi davranışları var bunların.bi kere sen hamilesin onların sana hassas davrenmesı gerekirken sen onlara öyle davranıyosun. boşver görüşme dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?