• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkar ilişkisi olabilir mi?

durumunannesi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
631
36
298
Ankara
merhaba kızlar.aslında böyle konularda kendi kararlarımı kendim veririm ama bu kez yargısız infaz da yapmak istemiyorum, enay yerine koyulmak da.
şimdi benim geçen yıl dersaneden edindiğim 2 arkadaşım var.(atanamamış öğretmenim de).bunlar dersane zamanlarında birbirleri ile daha samimi oluyolar.ben herkese aynı mesafede kalmayı daha çok seviyorum.ama bu arada bana geliyolar oturmaya çaya falan.neyse gel zaman git zaman hep bunlar bana geliyolar ama beni çağıran yok.bi de müsait değilim diyorum.yok ille bi uğricaz falan diyolar neyse diyorum kabul etmek zorunda kalıyorum.bi gün bunlardan biri sevgilisinden bahsederken diğeri de ona ay inşallah evlenirsiniz de bu emekler boşa gitmez dedi.ben de hayırlısını istemek lazım yaa falan diyorum.bu biz bunları dedik diye küstü bi bahane buldu kalktı yanımızdan.ay öbürü bunun arkasından bi atmalar bi kesmeler şok oldum.neyse ertesi gün dersanede ders bitti.herkes çıktı 3ümüz kaldık sınıfta.ay bunlar bi hahaha bi hihihi....bakakaldım.sanki ben atıp tuttum bi gün önce.neyse ben bunlara dahada mesafe koydum.bu sefer tripler,bişey mi var falan diye sitemler.yooo yok falan dedim ama mesafeyeyine devam ettim.bugün onun arkasından atan yarın benim arkamdan atar diye...

asıl meselede şu bu bize küsen kız sürekli arıyo beni.ama öyle hatrımı falan sormak için gibi arıyo.arkasından eşime dişe gitceğini falan sölüyo(eşim diş hekimi).ayda 1 mutlaka dişi ağrıyo.eşim de sinir oluyo.arasın 182 yi alsın gününü.özel yer mi burası diye bana kızıo.eşim zaten ilk gördüğü andan beri uyarmıştı beni.ben pek hoşlanmadım görüşme falan diyodu.işte bu kız bu gn yine aradı cevap vermedim.ama bu kez de vijdan azabı duyuyorum.acaba yanlış mı yapıyorum diye.

sizce ne yapmalıyım????

Bana biraz çıkar ilişkisi gibi geldi açıkçası ,anlatığınıza dayanarak bende güvenilmez buldum arkadaşlarınızı ,iş arkadaşlığı çizelgenizden çıkmayın derim ben ,telefona gelincede açmak istememişsiniz açmamışsınız buna birşey denmez en azından anlasalar bari mesafe koymak istediğinizi ,sevgiler...........

Bana biraz çıkar ilişkisi gibi geldi açıkçası ,anlatığınıza dayanarak bende güvenilmez buldum arkadaşlarınızı ,iş arkadaşlığı çizelgenizden çıkmayın derim ben ,telefona gelincede açmak istememişsiniz açmamışsınız buna birşey denmez en azından anlasalar bari mesafe koymak istediğinizi ,sevgiler...........

haklısınız bence de mesafem iyi.ama sinir oluyorum enayi gibi işi düşünce arıyo beni.ben asık suratlı olamıyorum yapım bu galiba.düşmanım olsa bişey isteyince hayır diyemiyorum.bu da zaman zaman sömürülmeme neden oluyo.işte bugün de açmadım tlf nu diye içim içimi yedi..Eki Görüntüle 844104

Eklentiler

• $smilie_girl_001.gif
    $smilie_girl_001.gif
    33,3 KB · Görüntüleme: 84
Bugune gore gayet sik rastlanir bir arkadaslik olmus. Zaten dersanede tanismissiniz normal boyle olmasi. Telefonu acmak zorunda degilsiniz ki. Esinizlesinizdir, disardasinizdir. Ayrica size bi tavsiye; sizi yorduguni dusundugunuz insanlari uzak tutun aramaya da cekinsinler.

çok da güzel yapmışsınız hiç vicdan azabı duymayın. şöyle düşünün aynı şey siz isteseniz yapmaz belki. böyle insanlarla arkadaş olunmaz. mesafe koymaya devam edin.

çok da güzel yapmışsınız hiç vicdan azabı duymayın. şöyle düşünün aynı şey siz isteseniz yapmaz belki. böyle insanlarla arkadaş olunmaz. mesafe koymaya devam edin.

sorun şu ki ben zaten öyle bişey istemem.kardeşim dişçi mi yok memlekette derim.hem arama sorma hem işin düşünce ara yok şuram ağrıdı yok buram ağrıdı...yüzsüzlük gibi...ben olsam gurur yaparım...

Bugune gore gayet sik rastlanir bir arkadaslik olmus. Zaten dersanede tanismissiniz normal boyle olmasi. Telefonu acmak zorunda degilsiniz ki. Esinizlesinizdir, disardasinizdir. Ayrica size bi tavsiye; sizi yorduguni dusundugunuz insanlari uzak tutun aramaya da cekinsinler.

evet haklısınız.aslında aynı dersanede bi çok iyi insanla tanıştım.hatta işin falan olursa gelir yaparız sen hamilesin yorulma diyen arkadaşlarım bile var.ama demekki bazıları sadece çıkar amacıyla yakınlık kuruyo...

bu ıkı kız cocuk gb cok tuhaf mesafe koymakta fayda var ama ınsanda bazen arkadaslıga ıhtıyac duyuyor ıste

bu ıkı kız cocuk gb cok tuhaf mesafe koymakta fayda var ama ınsanda bazen arkadaslıga ıhtıyac duyuyor ıste

eşim de aynen böyle söyledi.çocuk gibi davranışları var bunların.bi kere sen hamilesin onların sana hassas davrenmesı gerekirken sen onlara öyle davranıyosun. boşver görüşme dedi...:ssz:

sorun şu ki ben zaten öyle bişey istemem.kardeşim dişçi mi yok memlekette derim.hem arama sorma hem işin düşünce ara yok şuram ağrıdı yok buram ağrıdı...yüzsüzlük gibi...ben olsam gurur yaparım...

ben de gurursuz insanları gerçekten anlayamıyorum. nasıl bi midesizliktir bu ya! midesiz diyorum öyle insanlara. benim bu gurursuz midesiz insanlar yüzünden arkadaşımla aram açıldı. Allaha havale ediyorum onları. aynı kafadanız anladığm kadarıyla, takmayın sallayın sizin seviyenizde değilmiş

kesinlikle çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum.
bende kpss ye hazırlanıyorum ve dersaneye gidiyorum.
muhabbet ettiğim 3 kız var sadece o da çok samimi olmadan.
nedense,üniversite,dersane arkadaşlıkları bana samimi gelmiyor...
özellikle dersanede herkes birbirini gıcık gıcık süzüyor :27:

ve...
kesinlikle eşinizi dinleyin,tavrınızı koyun.ha anlmadılar mı,
gerekirse konuşun.
insanda biraz gurur olur ya..

Back
X